Jump to content

Da li Amerika klizi u haos

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 57 минута, Justin Waters рече

Ako sad popustite...mislim isključivo na vas koji živite tamo preko bare.

Zezaj se ti ali videces i sam. Sve sto se desava u svetu stize i u Srbiju expresnim vozom... Evo vec izbacuju gomilu pisaca i pesnika iz udzbenika zbog kojekakvih nepodobnosti a to je tek pocetak.

Подели на овим сајтовима

Nedavno sam rješavao dva kretena na FB. jedan zapalio marijanski stup u Pragu, o njemu sam napisao u komentaru dole ispod članka tamo na FB da je kreten. A drugi, nekakav "africký mág, čaroděj a věštec" mi poslao request za FB frienda, sreća pa sam pogledao šta je i ko je, odmah sam ga otkačio a toliko me iznervirao da sam zabunom umjesto njega izbacio nekog Indijca kojeg sam jučer prihvatio za prijatelja. Tom Indijcu sam poslao ponovo request i izvinio, objasnio mu šta se desilo, da sam umjesto spamera izbacio njega a on ga danas jutros maloprije prihvatio i sad smo opet prijatelji.

To je taj ikonoborac (obrazoborec):

A ovo je taj vještec! Čarobnjak! Další kretén! Zlatá inkvizice ..... 

A ovo je kako se ophode prema Romima u njihovoj matičnoj zemlji indiji! Za nepovjerovat!  Sasvim slučajno sam na to nabasao preko ovih svojih novih indijskih prijatelja na FB a niko o tom u svijetu ne zna, ne želi da zna ili to znaju ali neće da se o tome govori jer stalno nas Evropljane prozivaju sva ta moguća udruženja za ljudska i romska prava a gle ovo. Nije ni čudo da su glavom bez obzira utekli iz te svoje Indije i Bangladeša prije 700-800 godina!  Oni tamo sami narušavaju svoja ljudska prava i mlati ih indijska policija glava-neglava i to jadne žene sa tom sitnom djecom i nejačadi! Da se tako nešto desi u Evropi, da u Njemačkoj ili Češkoj, Austriji, Francuskoj ispremlate ovako te žene to bi bio gradjanski rat! izgleda da su ovo zaista posljednja vremena kad indijska policija ovako krvnički mlati Rome! Moj jedan prijatelj Rus mi pričao da su ovako mlatili madjarski policajci svoje madjarske i rumunske Rome 80-tih godina još za exYU! Tačno istu scenu sa mlaćenjem i izbacivaanjem iz medjunarodnog expresa grupe od 100-200 Roma gdje je bilo mnogo djece i žena, htjeli valjda na azil u Njemačku. Mlatili ih kajševima, vojničkim remenima i pendrecima po glavama, rukama, one sjedile na podu u hodniku od voza, čitav voz zabliokirale, ovako sa djecom i s tim svojim zavežljajima. Reče mi onaj Rus, uletili maadjarski policajci i carinici tamo na granici, ispremlatili ih glava-neglava i izbacili van iz voza. To bio takav  strašan vrisak, plač i zapomaganje tih žena i djece, nije se dalo to slušat! Isto tako afrička policija mlati svoje crnce u Africi ali to se može!

Подели на овим сајтовима

Bolesnik

WWW.LAWENFORCEMENTTODAY.COM

“She was a white girl. She deserved it because us minorities have been through slavery. This is what they did to us during slavery."

Подели на овим сајтовима

Grupa L'Oreal odlučila je da povuče neke izraze, poput "izbeljivanje" i "osvetljavanje" iz opisa nekih svojih kozmetičkih proizvoda namenjenih za negu kože, saopštila je ta grupa u kontekstu svetske mobilizacije protiv rasizma.

http://rs.n1info.com/Svet/a614146/L-Oreal-povlaci-iz-upotrebe-reci-poput-izbeljivanje-i-osvetljavanje.html

joooj

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, florenntina рече

Zezaj se ti ali videces i sam. Sve sto se desava u svetu stize i u Srbiju expresnim vozom... Evo vec izbacuju gomilu pisaca i pesnika iz udzbenika zbog kojekakvih nepodobnosti a to je tek pocetak.

Nema tu vajde. Na zapadu političku korektnost promovišu vrlo jake uticajne grupe, korporacije i bogati pojedinci pored određenih političkih subjekata. Slučaj izbacivanja pisaca je isključivo djelo SNS-ovaca (Stranke Neobrazovanih Seljačina), dok u narodu, i društvu generalno ne postoji ta potreba za nekakvim političko korektnim narativom. A neobrazovane seljačine će otići sa scene, čak šta više njihov vođa bi mogao i glavu izgubiti budući da je njemački čovjek i da je obećao Kosovo zapadu na tacni. A pored Srbije, ajd uvedi političku koreknost u Rusiju, Aziju, Afriku...hoćeš sele moj. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, fsa рече

Grupa L'Oreal odlučila je da povuče neke izraze, poput "izbeljivanje" i "osvetljavanje" iz opisa nekih svojih kozmetičkih proizvoda namenjenih za negu kože, saopštila je ta grupa u kontekstu svetske mobilizacije protiv rasizma.

http://rs.n1info.com/Svet/a614146/L-Oreal-povlaci-iz-upotrebe-reci-poput-izbeljivanje-i-osvetljavanje.html

joooj

Ovi bre stvarno vise ne znaju gde udaraju. Samo ih treba pustiti da se polupaju kao oni u Sijetlu i posle normalno i covilizovano pohapsiti one koji su krsili zakon i lupali tudju imovinu. Malo je neobicno sto Tramp to nije vec uradio ali verovatno ima dobar razlog sto okleva posto taj sve radi pet koraka unapred...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Justin Waters рече

Nema tu vajde. Na zapadu političku korektnost promovišu vrlo jake uticajne grupe, korporacije i bogati pojedinci pored određenih političkih subjekata. Slučaj izbacivanja pisaca je isključivo djelo SNS-ovaca (Stranke Neobrazovanih Seljačina), dok u narodu, i društvu generalno ne postoji ta potreba za nekakvim političko korektnim narativom. A neobrazovane seljačine će otići sa scene, čak šta više njihov vođa bi mogao i glavu izgubiti budući da je njemački čovjek i da je obećao Kosovo zapadu na tacni. A pored Srbije, ajd uvedi političku koreknost u Rusiju, Aziju, Afriku...hoćeš sele moj. 

Nisam sigurna da Srbija kao deo Evrope moze stati u red ovih dole nabrojanih zemalja. Pogledaj ko nam je premijer-potpuno nestrucna osoba koja je dobila funkciju samo zato sto je gej.

Pa sta je to ako ne tortura politicke korektnosti? I sada koju god kritiku da joj uputis ispasce da to radis jer je gej a ne zato sto je npr. ojadila zamlju za milione ili donela niz stetnih odluka za gradjane Srbije....

Подели на овим сајтовима

WWW.WASHINGTONEXAMINER.COM

Activists were recorded standing outside of Amazon CEO and founder Jeff Bezos’s Washington, D.C., home demanding his company be abolished.

Подели на овим сајтовима

Uzas! Mada kada bolje razmislim, mozda to i nije toliko lose. Neka imaju takvo iskustvo kada im sledeci put padne na pamet da zongliraju sa socijalistickim idejama i podrzavaju monstrume poput Klintonovih i ekipe. Mozda zato Tramp (jos uvek) i reaguje poprilicno blago. Ko zna...

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, florenntina рече

Nisam sigurna da Srbija kao deo Evrope moze stati u red ovih dole nabrojanih zemalja. Pogledaj ko nam je premijer-potpuno nestrucna osoba koja je dobila funkciju samo zato sto je gej.

Pa sta je to ako ne tortura politicke korektnosti? I sada koju god kritiku da joj uputis ispasce da to radis jer je gej a ne zato sto je npr. ojadila zamlju za milione ili donela niz stetnih odluka za gradjane Srbije...

Ne kontam šta ti znači ova prva rečenica, da je deo Evrope, a da ne može stati u red pobrojanih zemalja?

Dobila je funkciju zato što je nestručna na prvom mjestu, na drugom tek to što je gej. Ali kažem to je samo (ne)djelo jedne prolazeće stranke, ne postoji u društvu ni jedna mala frakcija, ni uticajne i moće grupe koje bi sprovodile tu agendu. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, Juanito рече
WWW.WASHINGTONEXAMINER.COM

Activists were recorded standing outside of Amazon CEO and founder Jeff Bezos’s Washington, D.C., home demanding his company be abolished.

Debili su mu eliminisali konkurenciju u vidu maloprodajnih radnji.

Подели на овим сајтовима

On 28.6.2020. at 18:09, Juanito рече

Само што постоји још један начин за преношење гена и осигуравање њиховог преживљавања који је специфичан за људе, а зове се цивилизација. У њој имамо политички систем који се заснива на слободи појединца, тржишну привреду која дословно тера људе на сарадњу и имамо науку и технологију као мање или више последице овог претходног. А то нам је све омогућено тиме што, за разлику од шимпанзи, имамо високо развијени неокортекс. Наравно, борба између цивилизације и животињског је констанна борба без престанка, ал далеко од тога да нам је једина опција да дигнемо руке и да прихватимо да ће се различите групе истребљивати. Различите групе и те како могу да живе заједно, али само у контексту цивилизације у којој су упућени на сарадњу. Не морају баш да се воле, ако неће, мада, гле чуда, често се и заволе. Није све црно-бело ко што неко рече. 

Eh da, samo što civilizacija ima disgenski efekat...

Cvilizacija obezbeđuje komfor ... komfor deluje kao šok jer je ljudski organizam (kao i svaki drugi) navikao na harsh prirodne uslove. Vitalne energije čoveka ne bivaju pravilno animirane. Dolazi do auto-pripitomljavanja. 

Domestication syndrome je registrovan i podrobno opisan i kod čoveka.

Npr. već poljoprivreda degeneriše čoveka jer nije navikao da mu se ishrana bazira na složenim šećerima i na mekanoj hrani (degeneriše vilica pa posledično i nepce i disajni sistem pa mozak i čitav faking kranijum ) 

ONEZERO.MEDIUM.COM

A motley crew of scientists argue that our ever-shrinking skulls are wreaking havoc on our well-being

Razlikujemo nekoliko stepena civilizovanosti. Recimo:

1. stočari nomadi

2. ratari -civilizacija od antike do industrije

3. moderna (post)industrijska civilizacija

Pod 2 i 3 je posebno opasno jer se čovek dratično slabije kreće (stvaraju se čitave klase koje bleje) a "navikao" je da prelazi desetine kvadratnih kilometara dnevno u potrazi za hranom. Temelj našeg složenog mozga jeste neuro-motornog karaktera. Hipokampus propada itd itd.

Kroz istoriju posmatramo da uvek civilizacija višeg stepena (uz pomoć superiornije tehnologije) živi od eksploatacije  vitalnosti manje civilizovanih naroda* (kroz razne oblike robovlasništva i kroz asimilaciju a na kraju ipak vitalni varvari uvek preuzmu civilizovane degenerike sa ili bez borbe i podignu neki hibrid na ruševinama svojih prethodnika pa sve kreće ispočetka).

*Ili žive od vitalnosti manje civilizovanog dela svog naroda.

"Grad jede selo" što bi se reklo.

Moderna mašinska i digitalna civilizacija ima turbo disgenski efekat. 

Prirodna selekcija je neutralisana. 

IQ pada u poslednjih 200 godina (Flinov efekat je registrovao samo fenotipski skok IQa u jednom intervalu dok genotipski propada u kontinuitetu), nivo testosterona kod muškaraca pada, duševne boelsti kod dece su u porastu, overall fitness je u opadanju. Da ne zatrpavam temu studijama, sve je to dobro dokumentovano i već sam kačio ranije.

A selo je odavno iscrpljeno u modernom Zapadu,  sada pristiže Treći svet. 

Čovek teži lagodnom životu kao leptir svetlu. 

Mi na ovim prostorima imamo jednu blisku istorijsku analogiju: 1945.  vitalni krajiški i crnogorski varvari sa petokrakama na čelu genocidišu srpsku građansku klasu toliko degenerisanu da su vozili automobile, išli u pozorišta, fakultete, poslastičarnice i bioskop :(

To se nije moglo pravilno objastniti u socijalno-ekonomskom ključu (mi nismo imali radničku klasu) ali može se objasniti u navedenom vitalističkom ključu.

Literatura: Osvald Špengler, Fridrih Niče, Arnold Tojnbi.

Подели на овим сајтовима

On 27.6.2020. at 21:12, Tumaralo. рече

Besprekorni džentlmen svetske klase, Džared Tejlor, ponovo je udostojio Pouke svojom posetom.

Razorna snaga Čistog Razuma.

> Rasni nadrealisti na aparatima.

Evo ga.

Došao je i taj dan .. koji smo sa strepnjom isčekivali.

Vanserijski gospodin, aristokrata, lučonoša Jared Taylor, poslat je u Digitalni Gulag od strane Ministarstva Istine.

Slava mu! :pop:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...