Jump to content

Da li Amerika klizi u haos

Оцени ову тему

Препоручена порука

58 minutes ago, haveaniceday said:

Americka populacija crnaca je 12 %.
Procenat crnih policajaca je 12 %.
Apsolutna je neistina da su "crnci nezastupljeni u policiji" ima ih tacno koliko ih ima u populaciji.

WWW.NYTIMES.COM

Hundreds of police departments across the nation have forces with a white percentage that is more than 30 percentage points...
WWW.GOVERNING.COM

View demographic data showing representation of racial and ethnic minorities in each police department.

Imas li jos neku konkretnu  neistinu da debunkujemo... da te pustim da se vratis na "ja verujem ljudima sta tvrde bez dokaza"

Mnogo je glupo da lažeš o stavovima sagovornika u raspravi sa tim sagovornikom... to prolazi majmunima na Fox-u i konzervativnim YT kanalima jer je takav format (i tako retardirana publika)... ovde je glupo...

Kao što ti je već više puta objašnjeno, moje verovanje ljudima se odnosilo na to šta im se dešava, na ono šta su oni doživeli... ne na podatke poput procenta policajaca u policiji... naravno da verujem ljudima kada govore o tome šta su doživeli ako nemam nikakvog razloga da im ne poverujem...

WWW.WSJ.COM

The percentage of African-Americans in U.S. police departments has remained flat since before the recession, even as police...

image.png.caf261ec82977dc08548ecd3211015a5.png

Ne mogu da otvorim link na WSJ.... jel možeš da iskopiraš tekst?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, haveaniceday said:

A znas li koliko me zanima sta javna licnost ima da kaze? Imaju gomilu motiva da ne budu iskreni, jer imaju mnogo toga da izgube. Imaju gomilu motiva da lazu, preuvelicavaju i izmisljaju.

Osim kada pričaju tvoj narativ tj. narativ na koji te lože američki konzervativci... onda su to sve validni stavovi prepoštenih i prepametnih ljudi koje treba podeliti sa drugima... ako je suprotno narativu, onda 100% lažu...

Evo sta se desi sa nekim ko se suprostavi narrativu:

WWW.LATIMES.COM

After thousands object, actor Terry Crews is defending his tweet about "Black Supremacy." "It is important that we not suffer...

Šta mu se desilo? Praktično ništa...

Zasto bi Tyson bio iskren i suprostavio se narativu kad moze da "play along" i nista da ne izgubi samo da dobije?

Praviš lažnu dilemu... kao da Tajson mora da ispriča jedno ili drugo... može i da ćuti... prema tome je ovaj tvoj isfantazirani motiv za laganje prilično glupa ideja... probaj ponovo...

Zašto bi lagao?

Zašto bi pričao tako nešto na šta bi svaki crnac trebalo da kaže WTF ako je neistina?

Tako da me ne zaniamju reci, zanimaju me konkretni dokazi. A konkretnih dokaza n e m a sve sto koriste kao dokaze moze da se objasni drugim stvarima.

Koje dokaze Tajson može da ti pruži za ono što je ispričao?

Koji dokaz ne može da se "objasni drugim stvarima" ako tako poželiš?

Ja sam uostalom tamo nabrojao procenat politicara i sudija u odnosu sa crnom populacijom, meni je to ultimativni dokaz da "sistematski rasizam" ne postoji. Postoje samo pojedini kreteni koji su rasisti.

Jesi... pre toga si pogledao te procente... i čak nisi video dobro pa si ubacio i Senat u priču gde je procenat crnaca 3%... nije teško praviti "predikcije" nakon što znaš rezultat... ali kako je to iole relevatno za ono što Tajson priča ovde?????

To možeš da ubaciš u našu raspravu, gde možeš da sam definišeš svoje pojmove (što je sasvim u redu)... ali Tajson ne priča o tome...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Praviš lažnu dilemu... kao da Tajson mora da ispriča jedno ili drugo...

može i da ćuti... prema tome je ovaj tvoj isfantazirani motiv za laganje prilično glupa ideja... probaj ponovo...Zašto bi lagao?Zašto bi pričao tako nešto na šta bi svaki crnac trebalo da kaže WTF ako je neistina?

Nisam ja taj koji laze o stavovima sagovornika nego ti. Ja ne znam da li tajson laze, vec sam rekao da MOZE DA LAZE, isto kao sto ti ne znas da li laze i prica istinu.

zato treba da koristimo dokaze a ne tvrdnje ljudi. Moj argument nije da tyson laze, niti da terri chews prica istinu. Vec kazem da me stavovi ne zanimaju, jer ih ima sa obe strane.

Zanimaju me konkretni dokazi sistematskog rasizma a ti do sada nisi pruzio ni jedan. Pitao si me koji dokazi bi mene zadovoljili ja sam rekao konkretne stvari koje bi dokazale postojanje ili nepostojanje sistematskog rasizma.

Do sada sam izneo pregrst clanaka i statistika koje pokazuju da crnci ucestvuju u institucijama moci procentualno svojoj populaciji. Sto znaci da su DEO INSTITUCIJA isto koliko su i DEO DRUSTVA.

samim tim, institucionalni rasizam bi prvo dosao od njih, ljudi koji ucestvuju, koji su sudije i policajci a ne od clanova bandi koji ruse pale i kradu i sve to pod tvrdnjom da su zrtve rasizma ili crne omladine sa univerziteta koja pripada srednjoj klasi.

Подели на овим сајтовима

Mislim ako ima 12 % crnaca u americi, i 12 % policajaca koji su crnci, valjda bi prvi o tom rasizmu progovorili policajci koji su crnci, oni bi prvi iskusili rasizam svojih kolega.  Imamo i sudije koje su crnci, imali bi gomilu primera tuzbi protiv policajaca koji su postupali rasisticki, bilo da je u pitanju samar ili bilo sta drugo. Ako pak imamo belce sudije koji onda bi ove crne sudije - progovorile protiv svojih kolega koje postupaju rasisticki, podneli bi tuzbe ustanonim sudovima, zalili bi se svojim kongresminima. Apsolutno nista od toga nemamo.

Jedina disproporicionalnost koju vidimo u crncima jeste u ekonomiji. E sad moze da argumentujemo da je privatni sektor rasisticki okrenut, ali to bas i nema smisla jer belci nisu prvi u ekonomiji vec drugi iza azijata, a firme nisu poznate po tome da vole da diskriminisu vec da ih interesuje najbolja i najeftinija osoba za posao, nebitna im je boja koze i takodje padale bi tuzbe koje bi dobijali, a nit padaju tuzbe nit ih dobijaju nesto puno.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Svečano pozivam sve rasne nadrealiste da pogledaju ovaj visoko edukativan video!

Video se, između ostalog, bazira i na svetskom bestseleru, akademskoj studiji koju je sprovela Amy Chua, američki advokat i profesor kineskog porekla (završila Harvard, predaje na Jejlu). Knjiga je napisana pre 20ak godina (dakle u vreme kada nije bio novi Crveni Teror pred vratima).

Ko pogleda ovaj kratak video moći će zajedno sa mnom da ga nazove Buldožerom za Predrasude.

Nećemo nikoga pitati da li ga je pogledao.

Zaključajte se u sobu, proverite da li nana mirno spava i pustite ga sa sluškama u ušima. Anonimno, anonimno...

Pošto pogledate video, nastavićemo diskusiju Kao Da Se Ništa Nije Desilo.

Reci, Libanci oligarhija Zapadne Afrike? Whats up with that?:mahmah:

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Tumaralo. said:

Svečano pozivam sve rasne nadrealiste da pogledaju ovaj visoko edukativan video!

Meni je da budem rasni nadrealista dovoljan ovaj covek, ne treba mi Jared Taylor da me jos dodatno ubedjuje. Pre bih ziveo u drustvu milion tomasa sowella kao belac nego u drustvu milion Jareda Taylora kao belac.

image.thumb.png.be372535aa22a0f2c1ff4c6f3456b904.png

Подели на овим сајтовима

WWW.BLACKENTERPRISE.COM

A recent poll from NBC/Wall Street Journal shows that more black men tend to favor President Donald Trump as compared...

According to a recent NBC/Wall Street Journal poll, Trump has a 14% approval rating among black voters with every 8 out of 10 African Americans stating that they are uncomfortable with the possibility of him getting re-elected for another four years. Another poll conducted by the BlackPAC showed that most African Americans are not only dissatisfied with the current administration, but the overall state of the country right now. The survey shows that 76% of black voters are completely dissatisfied with the overall direction of the country, 42% believe that the economy is getting worse, and 77% believe that he is a racist.

“Black voters want a courageous moral leader who can unify the country,” said Adrianne Shropshire, BlackPAC executive director, in the report. “In addition to bold, progressive policies, black voters are looking for a leader who will bring the nation together, meaningfully improve the economy, and defeat Trump. It’s clear that there is still a lot of work to do to demonstrate who can heal the nation and course correct our democracy.”

Despite the low numbers, this is only one half of the story. While black voters as a majority may seemingly move in one direction, there is still a stark divide between genders. In the same NBC/Wall Street Journal poll, the results show that 24% of black men approved of Trump in comparison to 6% of black women who approved of the current president. These polling results are still low compared to other ethnic groups—32% of Latino men and 25% Latino women approved of the current administration—but this trend is unique to this election. Even during the Obama administration, exit polls showed that black women were more in favor of Barack Obama in comparison to black men in 2008 and 2012.

So why is there a gender gap? The answer is complex and no one has studied these voting trends between the two groups. However, this hasn’t stopped the Trump campaign from rolling out different tactics to persuade black voters to vote for him with the creation of field offices in 15 cities, including five in his other “home” state, Florida. His target is primarily black men. For critics like policy analyst, Stewart J. Lawrence, the reason there is a segment of black men that support Trump comes down to his persona.

“Trump is a genuinely ‘aspirational’ figure for some African American men — in fact, quite a few, higher than has been reported, I think,” Lawrence told Vox. “I did quite a few informal interviews before the 2016 election and [was] surprised to see how far this went — but perhaps less surprising against a female Democratic candidate.”

To others like Ugonna Eze, a conservative black law student at the University of Chicago, while his actions are mortifying, his policies aren’t. “While I don’t appreciate some of his tweets or rhetoric,” he told Vox, “I think the president correctly assessed the challenges posed by China’s economic misbehavior, America’s protracted engagements in the Middle East, and the problems that came with lax enforcement of our immigration laws.” He plans to vote for Trump in the 2020 election.

Black women, on the other hand, tend to vote more on progressive views and Democratic. For people like Shelley Wynter, a radio host based in Atlanta, this gap represents only one of the many problems that divide the community. “There’s also a gap in a lot of things, particularly in the black community,” he said. There’s “the gap that exists with the whole Me Too movement, there’s a gap that exists in the whole world of accusations proving guilt. There’s a tremendous gap among males and females around many issues, and I think Trump’s just one of those issues.”

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

Meni je da budem rasni nadrealista dovoljan ovaj covek, ne treba mi Jared Taylor da me jos dodatno ubedjuje. Pre bih ziveo u drustvu milion tomasa sowella kao belac nego u drustvu milion Jareda Taylora kao belac.

Tomas Sowell, omiljena maskota Cuckservativsa.

U svojoj grupi poznat kao Uncle Tom.

Ali, zašto u zbilji nema milion Tomasa Sowella? Zašto Djomla mora da mašta o milion Tomasa Sowella?

A zašto kada se pojavi jedan Tomas Sowell, beli virtue signaling cuckservativsi imaj podrebu da ga uzdižu a pripadnici njegove rase ga nazivaju Uncle Tom?

Uđite u Amren rudnik zlata i saznajte! :sunce:

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Tumaralo. said:

Ali, zašto u zbilji nema milion Tomasa Sowella? Zašto Djomla mora da mašta o milion Tomasa Sowella?

A zašto kada se pojavi jedan Tomas Sowell, beli virtue signaling cuckservativsi imaj podrebu da ga uzdižu a pripadnici njegove rase ga nazivaju Uncle Tom?

Zato sto je pored Miltona Friedmana, Fridrika Hayeka i ostalih jedan od najboljih ekonomskih mislioca za razliku od socijalista Jerreda Taylora, socijaliste Idi Dada Amina i svih ostalih komunjara.

Poalko, ocisticemo mi vas sve i ove internacionalne komunjare kao sto su progresivci i vas nacionalne komunjare. Individualizam i slobodarstvo ima da vas pociste kao sto vas vec ciste. Isti ste vi novcic samo druga strana.

jedina razlika izmedju jerreda taylora i progresivaca je ta sto jarred taylor oce progresuvnu komunisticku ameriku samo sa belcima.

Ali ono sto jarred taylor cesto precuti, jeste da sve propale crnacke drzave o kojima on pricaju imaju komunisticku proslost, i da su isto tako propale etnicki bele drzave sa komunjarskom prosloscu. Rasa ima malo veze sa time.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, haveaniceday рече

Inace meni je super interesatno da je Youtube ugasio kanal Alex Johnesa, ali ne gasi kanal Jareda Taylora....
pomisliop bi covek whats up with that?

Nije ni izbliza toliko popularan.

Ali ugasiće ga, ne brini.

Za sada su brisali samo neke videose, a sve ostale cenzurišu u nekom vidu i ništa ne promovišu.

JhdMyKa.jpg.9721d31fcc71c39630644cfd46d1a2ac.jpg

Подели на овим сајтовима

Just now, Tumaralo. said:

Nije ni izbliza toliko popularan.

Za sada su brisali samo neke videose, a sve ostale cenzurišu u nekom vidu i ništa ne promovišu.

JhdMyKa.jpg.9721d31fcc71c39630644cfd46d1a2ac.jpg

Lepo bi se uklopili medju etnicki cistu belu srbiju. Bice da je ipak do kulture i inteligencije... a ne do rase.

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, Tumaralo. said:

Nece, jer im nije cilj da ga ugase. Cilj im je da predstave stvari ludi rasisti protiv normalnih demokrata. Zato gase i maltretiraju sve one koji nisu rasisti dok rasistima kao Taylor daju platformu.
Richard Spancer je konstatno nastupao na CNN-u kao neki bitan faktor u izvboru trampa, a bio je savrseno irelevantan.

Cilj je svesti javnu sliku na to da su neprijatelji progresivaca - samo rasisti kao taylor i spancer.  Jer je krajnji cilj moc progresivnih snaga, a ne istina ili pravda.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, haveaniceday рече

Zato sto je pored Miltona Friedmana, Fridrika Hayeka i ostalih jedan od najboljih ekonomskih mislioca za razliku od socijalista Jerreda Taylora, socijaliste Idi Dada Amina i svih ostalih komunjara.

Poalko, ocisticemo mi vas sve i ove internacionalne komunjare kao sto su progresivci i vas nacionalne komunjare. Individualizam i slobodarstvo ima da vas pociste kao sto vas vec ciste. Isti ste vi novcic samo druga strana.

jedina razlika izmedju jerreda taylora i progresivaca je ta sto jarred taylor oce progresuvnu komunisticku ameriku samo sa belcima.

Ali ono sto jarred taylor cesto precuti, jeste da sve propale crnacke drzave o kojima on pricaju imaju komunisticku proslost, i da su isto tako propale etnicki bele drzave sa komunjarskom prosloscu. Rasa ima malo veze sa time.

Tejlor nije političar, nije ideolog, on ne nudi viziju budućnosti.

On objavljuje politički nekorektne istine.

Ekonomski on je liberal ali mu ekonomija nije (više) od primarnog interesovanja (inače je na Jejlu završio ekonomiju).

Ti si opčinjen ideologijom i ekonomskim teorijama pa sve navodiš na tu vodenicu kao da je sve u tome.

Koliko si kratkovid pa užaš Afrike svodiš na "komunističku prošlost" a zašto je onda život u Kini i Rusiji bolji nego u Kongu?

Ekonomija nije primarna Djomlice, ekonomski život je samo podvrsta družvenog života u celini a društveni život je fenotip.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...