Jump to content

Препоручена порука

пре 32 минута, VaSa110 рече

Znači sinoćno okupljanje je bio u stvari protest protiv zakona o okupljanju jer on udara na dostojanstvo čoveka a ne proslava SV. Vasilija?

Ко слави Светог Василија и Бога тај је самим тим против сваке неправде и безакоња макар они били легализовани законом и прописима који се селктивно примењују и прикривају прави злонамерни циљ.

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Вилер Текс said:

Ко слави Светог Василија и Бога тај је самим ти против сваке неправде и безакња макар они били легализовани законом и прописима којис е селктивно примељују и прикривају прави злонамерни циљ.

Znači slaveći Sv. Tomu ja sam samim timi   "против сваке неправде и безакња макар они били легализовани законом и прописима којис е селктивно примељују и прикривају прави злонамерни циљ".

Orginalno priznajem.

Mada ja sam uvek  "против сваке неправде и безакња макар они били легализовани законом и прописима којис е селктивно примељују и прикривају прави злонамерни циљ".

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, VaSa110 рече

Znači slaveći Sv. Tomu ja sam samim timi   "против сваке неправде и безакња макар они били легализовани законом и прописима којис е селктивно примељују и прикривају прави злонамерни циљ".

Orginalno priznajem.

Mada ja sam uvek  "против сваке неправде и безакња макар они били легализовани законом и прописима којис е селктивно примељују и прикривају прави злонамерни циљ".

Тако је. Славећи Светог Тому кога Бог прослави славиш Бога а то значи да ниси у истом колу у ком неправда игра.

Такве су ти ствари које се откривају у хришћанству, увек нове и оригиналне.

Али твоја питања су већ опет за другу тему, тј за тему твог схватања вере, Бога, искреног прослављања итд. Мислим да то негде провејава кроз твоје питање. Тако да брајко, ајмо оставити ову тему уско фокусирану ако може.

Подели на овим сајтовима

WWW.NOVOSTI.RS

Том приликом ухапшено је неколико грађана, који су захетавали ослобађање епископа Јоаникија и свештенства...

Подели на овим сајтовима

WWW.IN4S.NET

Грађани Мојковца окупили су се испред храма Христовог Рождества, у знак протеста, због привођења владике...

Подели на овим сајтовима

У више градова Црне Горе у току су протести због хапшења епископа будимљанско-никшићког Јоаникија и свештеника Српске православне цркве У Никшићу. Полиција покушава да спречи протесте, употребила је сузавац, поставља блокаде али грађани не одустају.

RS.SPUTNIKNEWS.COM

У више градова Црне Горе у току су протести због хапшења епископа будимљанско-никшићког Јоаникија и свештеника...

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Кад слика говори више од 1000 речи:

image.png.695aaeac78e87e40bc68b40791121890.png

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

вест од 13.5.2020. у 20:00

Настављено тамничење Владике Јоаникија и свештеника: одбијени приговори адвоката

Срамотно тамничење Владике Јоаникија и свештеника се наставља након што су одбијени приговори адвоката, јављају информативни портали, преноси Митрополија црногорско-приморска (МЦП). Подсећања ради, полиција је синоћ након Световасилијевске литије ухапсила Владику Јоаникија и седам свештеника Никшићког архијерејског намесништва. Одређено им је задржавање до 72 сата, преноси се на званичној интернет-страници Митрополије.

Извор: Митрополија црногорско-приморска

Подели на овим сајтовима

RS.SPUTNIKNEWS.COM

На друштвеним мрежама појавио се снимак на којем се види како неколико полицајаца током протеста у Пљевљима...

Подели на овим сајтовима

RS.SPUTNIKNEWS.COM

Полицијски и судски органи црногорске власти превршили су сваку мјеру својим насилним понашањем и очигледном...

Подели на овим сајтовима

WWW.IN4S.NET

Грађани нису одустали од окупљања ни након упозорења полиције, а тражили су ослобађање владије Јоаникија и...

Подели на овим сајтовима

WWW.IN4S.NET

Вечерас у Будвани шетњом кроз град послали гласну поруку да неће одустати од одбране светиња!

Подели на овим сајтовима

image.thumb.png.1fa1075d1d28619c939210e8038f0e1b.png

Новости

Полако али сигурно постаје све насилније и једна од страна као да почиње да губи стрпљење.

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...