Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, florenntina рече

Ostajem normalna i konstruktivna uprkos malodusnosti i defetizmu kojim ovi banditi zbunjuju narod da bi ga lakse pljackali i njime manipulisali.

Sto kaze ona profesorica sa PMF-a, tek kada sam prestala da se svadjam sa televizorim i izasla na ulicu da dam svoj doprinos, prestala sam biti frustrirana... 

Btw. Je li ovo neki intervju? Kada cu biti na TV-u ?

Drž se ti tih Kanadsih ulica

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Дејан рече

Drž se ti tih Kanadsih ulica

Hocu, hvala ali me brine cega ces se ti kao i ovi moji drzati ako ovi mangupi dokrajce Srbiju? Ko ce te leciti, ko ce ti uciti decu? Ko ce te braniti od nasilnika na ulici... Jer to je sledeca faza...

Cuo si verovatno za favele u Brazilu, otmice u Meksiku, glad u Venecueli, bedu na Kubi... Sve sto se desava u Srbiji je vec vidjeno u nesretnim zemljama i poprilicno je lako predvideti gde sve to vodi... Ljudi misle da ne moze gore ali nisu svesni da em moze em ce biti gore ako nesto ne promenimo. 

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, florenntina рече

Hocu, hvala ali me brine cega ces se ti kao i ovi moji drzati ako ovi mangupi dokrajce Srbiju? Ko ce te leciti, ko ce ti uciti decu? Ko ce te braniti od nasilnika na ulici... Jer to je sledeca faza...

Cuo si verovatno za favele u Brazilu, otmice u Meksiku, glad u Venecueli, bedu na Kubi... Sve sto se desava u Srbiji je vec vidjeno u nesretnim zemljama i poprilicno je lako predvideti gde sve to vodi... Ljudi misle da ne moze gore ali nisu svesni da em moze em ce biti gore ako nesto ne promenimo. 

Ma opušteno, kad sve pukne dolazimo kod tebe

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Дејан рече

Ma opušteno, kad sve pukne dolazimo kod tebe

Haha kolki si ti bezobraznik :D

Osetilo po prvi put da moze da bude neko i nesto i sad ce grize ako treba za velikog vodju...  Aj se kladimo da ces priznavanje Kosova da slavis kao Vucicevu pobedu :D:D:D 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, cloudking рече

Haha kolki si ti bezobraznik :D

Osetilo po prvi put da moze da bude neko i nesto i sad ce grize ako treba za velikog vodju...  Aj se kladimo da ces priznavanje Kosova da slavis kao Vucicevu pobedu :D:D:D 

Ne bih da narušavam koncepciju tvoje glave, vidim da si srećan sa ovakvim tokom misli, neka tako ostane, najbitnija je tvoja sreća .

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Дејан рече

Ne bih da narušavam koncepciju tvoje glave, vidim da si srećan sa ovakvim tokom misli, neka tako ostane, najbitnija je tvoja sreća .

Zahvaljujem.

U medjuvremenu, pogledajte ovu zutu... vise mrzi Vucica nego sto voli svog oca... zato i izmislja sad ove napade na naseg predsednika!!

RS.N1INFO.COM

Ćerka Miodraga Lazića, poznatog ratnog hirurga sa prostora bivše Jugoslavije i bivšeg direktora Urgentnog centra...

Подели на овим сајтовима

" Како рече епидемиолог Радовановић, штаб нам је поручио да су „избори важнији од здравља“. Кон је наводно био на одмору, давао тетки лек, :D и чим се вратио са одмора наставио је да бдије тамо где је ономад застао. Остали нису били на одмору али су такође глумили опосума који се прави мртав,  :smeh1: окренули су главу устрану, чврсто зажмурили и запушили уши да прође напредњачка елементарна непогода, па данас покушавају да се направе Тоше."

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, cloudking рече

Zahvaljujem.

U medjuvremenu, pogledajte ovu zutu... vise mrzi Vucica nego sto voli svog oca... zato i izmislja sad ove napade na naseg predsednika!!

RS.N1INFO.COM

Ćerka Miodraga Lazića, poznatog ratnog hirurga sa prostora bivše...

Možda ne bi bilo loše da posetiš neko stručno lice, ipak radiš sa decom a ovo je već ozbiljan stepen umišljanja

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Дејан рече

Možda ne bi bilo loše da posetiš neko stručno lice, ipak radiš sa decom a ovo je već ozbiljan stepen umišljanja

Sta sam umislio?

Подели на овим сајтовима

@Дејан 

Admire, dozvoli mi da te podsetim na clan 13 pravilnka foruma Zive Reci Utehe...

Ne smeta mi, nego pretpostavljam da to cinis iz neke pakosti pa da te takodje podsetim (iako sam siguran da to vec znas) da ja odlicno komuniciram sa majmunima :D i da  me boli liško šta ćeš da pišeš i objavljuješ :D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Дејан рече

Imaš maniju proganjanja ljudi sa sve izmišljenim razlogom. Dva vrapca u prašini se potuku ti tu vidiš Vučića. 

Nije to zdravo.

Mislis da sam ja napisao ovaj novinski clanak? :D

Eto... a posle mene optuzujes da uobrazavam svasta :D 

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, cloudking рече

Mislis da sam ja napisao ovaj novinski clanak? :D

Eto... a posle mene optuzujes da uobrazavam svasta :D 

U tekstu se vidi da su zvali ženu i ona je rekla da nema komentar, ali ti ga imaš i vrlo je neumesan i sad to treba da bude prihvaćeno kao nešto mentalno zdravo...

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Дејан рече

U tekstu se vidi da su zvali ženu i ona je rekla da nema komentar, ali ti ga imaš i vrlo je neumesan i sad to treba da bude prihvaćeno kao nešto mentalno zdravo...

Naravno da sam mentalno sumnjiv cim sam uputio kritiku basem predsedniku... Ja bih me i streljao da se ti pitas... :D

Direktor klinike je ista takva vucibatina kao i vi botčići- Postavljen partijski, sakriva zrtve, sikanira radnike i boooolli ga cvetko posto je "visoko" u SNS a to znaci da mu je sve dozvoljeno i da za njega tudji zivotiu nemaju nikakvu tezinu...

Ja mislim da je vama u SNSu mnogo dobro, majke mi.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...