Jump to content

Побуна у Београду

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 17 часа, Ромејац рече

I sad se postavlja pitanje ko je veći poluidiot, da li ovi sa topovskim udarima u 20:05 ili ovi sa vatrometom i bakljadom u 20:30

Подели на овим сајтовима

Само  да не буде забуне,ови од 20 30 су плаћени  навијачко-дилерско-криминални-хулигански шљам,кога на жалост штити полиција тј ова власт!

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

А ови магарци у 20.02 који дувају у пиштаљку док не остану без даха и као суманути млате у шерпу покушавајући да направе ефекат као да их има више, само кретени који не капирају да праве контраефекат. За ове "бакљаде" сам се крстио мислећи да је тек то сумануто и бесмислено, док нисам видео колико се "шерпаџије" и њихови медији узнемиравају због њих.

Будале и једни и други. С тим што су ови први безобразнији, прво јер не чекају ни да се заврши аплауз у 20.00 да крену у своје дивљање, а друго јер су кукавице и прпаџије које су се осмелиле тек сад кад је извесно да је ванредно стање на крају и да данас имамо последње целодневно закључавање. Позиви за изигравање мајмуна у кавезу по друштвеним мрежама трају још од дана кад су почели аплаузи медицинарима, а то што су се тек сад примили, све говори и о храбрости оних који у томе учествују.

Подели на овим сајтовима

.

Iz tvog posta jasno je da ne pripadaš ni jednima ni drugima. Ja takodje. Ali, interesuje me koja smo onda mi ''grupa'' (i da li ti mi koji nismo ni tamo, ni tamo, jesmo jedna homogena grupa ili, pak, ima i tu subgrupa?)? I, ako ti mi (ispravno!?) samo kritikujemo druge, a pritom smo po pitanju dela potpuno pasivni, čini se da, eto, iako možda pravilno rasudjujemo, od nas i nema neke koristi !!? Možda su ovi prvi, pa čak i drugi, ipak korisniji društvu.

Voleo bih da čujem tvoj odgovor, ali i drugih ... pomogao bi mi i u dodatnom upoznavanju sebe.

.                   ...                 .......................................          ... i da ako od nas, ipak, može biti kakve vajde, da vidimo kako to sprovesti?

.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Tristatri рече

.

Iz tvog posta jasno je da ne pripadaš ni jednima ni drugima. Ja takodje. Ali, interesuje me koja smo onda mi grupa (i da li ti mi koji nismo ni tamo, ni tamo, jesmo jedna homogena grupa ili, pak, ima i tu subgrupa?)? I, ako ti mi (ispravno!?) samo kritikujemo druge, a pritom smo po pitanju dela potpuno pasivni, čini se da, eto, iako možda pravilno rasudjujemo, od nas i nema neke koristi !!? Možda su ovi prvi, pa čak i drugi, ipak korisniji društvu.

Voleo bih da čujem tvoj odgovor, ali i drugih ... pomogao bi mi i u dodatnom upoznavanju sebe.

.                   ...                 .......................................          ... i da ako od nas, ipak, može biti kakve vajde, da vidimo kako to sprovesti?

.

sta ce ti grupa?

jel imas svoj stav ?

jel ti stalo da budes u grupi, jel se mora? sta ce ko reci? hu kerz !

budi(mo) svoj(i)!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Тражитељ said:

а друго јер су кукавице и прпаџије које су се осмелиле тек сад кад је извесно да је ванредно стање на крају и да данас имамо последње целодневно закључавање.

Да, да. Каква коинциденција да баш случајно после неколико дана буке по свим већим градовима вођа објави да ће забрана кретања трајати само у петак уместо читав викенд. И да ће ванредно стање бити укинуто до краја идуће недеље :) 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...