Jump to content

Побуна у Београду

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 13 минута, Дејан рече

Jel ti žena zna koliko vremena dnevno praznosloviš po netu?

A jel' tebe to tako mnogo brine? Da ti kažem možda kakve mi žena gaće nosi? Reko, možda ti je to u opisu administratorkog posla, ili rišćanskog podviga?

Ili je to doktrinarna stvar u odbrani nacionalnih interese...mislim tvojoj odbrani?

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, obi-wan said:

Vrag je odneo i poslednji trag svake sale, a ti se segacis?? Jer si tako u mogucnoti, je li??...

Iz aviona se vidi koliko je sve sad lose, ljudi su - ocigledno - zakrvili jedni na druge, a zasto? Zbog tvrdoglave i osione tintare jedne sake samoumisljenih olosa, a koje vi neki - iz potpuno neshvatljivih razloga - i dalje naslepo podrzavate.

Da Bog dadne da svi uskoro malo progledate; barem u pretposlednje casu, ako nista pre.

И тебе плаћа Ђилас да овде блатиш углед државе Србије и њених грађана? Ц ц ц...

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Ćiriličar рече

A jel' tebe to tako mnogo brine? Da ti kažem možda kakve mi žena gaće nosi? Reko, možda ti je to u opisu administratorkog posla, ili rišćanskog podviga?

Ili je to doktrinarna stvar u odbrani nacionalnih interese...mislim tvojoj odbrani?

Zabrinut sam za tebe. 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Ćiriličar рече
Meša Selimović:  ''Boj se ovna, boj se govna, a kada ću živjeti?''

Ne znam sme li se verovati ovom...kad je Mehmed, more bit da oće da prevari...ili da prumenim(o) ovo njegovo?
:))

Не знам...нисам паметан око тије брачније савета.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Вилер Текс рече

А што се Ћордола конкретно тиче, ови људи се буне јер неће да им трола иде кроз улицу. А речено им је да неће колико ја чух а онда под окриљем ноћи и полицијске штунде буџе тролу....Па ако је то тако, што су људи криви јер се буне за добре услове живота у њиовој улици?

Лепо, а да ли желе можда и да им се раскопа асфалт и посаде зумбули, лепо да им мирише? :sunce:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Натан рече

Лепо, а да ли желе можда и да им се раскопа асфалт и посаде зумбули, лепо да им мирише? :sunce:

А штозна ја. Можда оће да им светлећа фонтана свира три исте песме до краја света и века.:0205_whistling:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

А штозна ја. Можда оће да им светлећа фонтана свира три исте песме до краја света и века.:0205_whistling:

Не не, за Дорћолце иде она која испуњава музичке жеље. :ok::D

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вилер Текс рече

Можда да им пушта ову песму?12:smeha:

Ауу.. молили би онда да им врате троле и уведу додатне линије. хд

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...