Вукашин Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 Ma jasno je sve. Culi smo da nije problem da bude i 30 ljudi u grupi kad je Vucicev skup u pitanju (Novi Pazar). Вилер Текс, Bokisd and Давид је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 Kon o okupljanju tokom Vučićeve posete Novom Pazaru: To je političko pitanje RS.N1INFO.COM Epidemiolog Predrag Kon ponovio je danas da je njegov stav - apsolutni... Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 On 8. 4. 2020. at 19:35, Вилер Текс рече Види брате ти управо рече да је ризик оправдан када се иде по земљаски хлеб а неоправдан када се иде по Хлеб Небески после кога кажемо једни другима на здравље и спасење. Лепо је отац Оливер Суботић све објаснио у оном свом тексту. Expand Ne brate ja sam samo za to da se svima omoguće verske slobode i junačenje po jasno uređenim pravilima, isto bi tako reagovao i da gej lobi oće da paradira, nema problema izvolte... pa bi onda videli šta je kome zaista bitno. Ivan Marković је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 On 8. 4. 2020. at 19:48, Вукашин рече Kon o okupljanju tokom Vučićeve posete Novom Pazaru: To je političko pitanje RS.N1INFO.COM Epidemiolog Predrag Kon ponovio je danas da je njegov stav - apsolutni... Expand Али је зато могао буде "стручан" и да коментарише Свето Причешће. DR KON O PRIČEŠĆU U DOBA KORONE! To je veliki rizik za širenje epidemije WWW.KURIR.RS U Republici Srbiji je registrovano ukupno 249 potvrđenih slučajeva COVID 19. Od 27 potvrđenih slučajeva od poslednjeg izveštaja... Врло врло некоректно од стране Др. Кона. Bokisd and Давид је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 On 8. 4. 2020. at 19:20, Desiderius Erasmus рече Sa radnom dozvolom. Expand To je tesko izvodljivo za sve koji hoce da se priceste. Trebalo bi 10x vise svestenika, pa da stignu kod svih. Jedva da ce stici kod svih starih i bolesnih. Vidim i da svestenici ostaju bez prihoda od vodica. Ide Djurdjevdan uskoro... ako i na jesen krene epidemija, a najavljuju 2-2.5 mil zarazenih na jesen, napravicemo od svestenstva socijalne slucajeve. Treba i njima objasniti kako mogu da idu u domove da pricescuju, a ne mogu da svete vodicu. Sigurno je da ce se SPC drugacije postaviti, ako ovo potraje, ili krene na jesen ponovo. Bokisd and Desiderius Erasmus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 On 8. 4. 2020. at 19:52, Вилер Текс рече Али је зато могао буде "стручан" и да коментарише Свето Причешће. DR KON O PRIČEŠĆU U DOBA KORONE! To je veliki rizik za širenje epidemije WWW.KURIR.RS U Republici Srbiji je registrovano ukupno 249 potvrđenih slučajeva COVID 19. Od 27 potvrđenih slučajeva od poslednjeg izveštaja... Врло врло некоректно од стране Др. Кона. Expand Zamenica direktora "Batuta" pravdajuci Vucicev odlazak u Novi Pazar kaze da okupljanja nisu zabranjena, ako su ucesnici na bezbednoj udaljenosti i imaju maske Итака је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давид Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 On 8. 4. 2020. at 19:50, dragisa рече Ne brate ja sam samo za to da se svima omoguće verske slobode i junačenje po jasno uređenim pravilima, isto bi tako reagovao i da gej lobi oće da paradira, nema problema izvolte... pa bi onda videli šta je kome zaista bitno. Expand Слажем се. Јесу се лепо хвалили да "тестова имамо колико хоћете". Е па лепо тестирање пред одлазак у храм, ако си здрав може ако ниси не може. Ако нема услова за тестирање, ок, онда сви који сте били у храму идете сад у карантин. Не заборавите на колективни имунитет, потпуна изолација може бити и штетна за појединца. Вирус што више се шири све је и слабији. Лекари би то боље објаснили. Свакако, нико није ни покушао да нађе неко решење за ову ситуацију. Шта ако прогласе ванредно стање до краја године? Теоретски милим да је сасвим могуће. Шта ако ова епидемија није баш тако природна као што мислимо и само служи да се испита колико су људи спремни да се одрекну свих својих слобода зарад страха од смрти. Ево неко је поделио вест да ће се мешати у саме домове, одводити чланове породице, јасно побркавши због кога постоје и државе и светске организације - због људи и људских права и слобода. Шта ако се појави за 5 година пандемија са 5% смртности. Или се опет јави оваква пандемија. Опет идемо затварање црква, уништавање економије, увођење надзора у домове. Ако мислите да је то немогуће, не будите они Хришћани из 13. века што помињу, већ из 21. и уочите законе које планирају да доносу државе са развијеном технологијом надзора грађана (нпр. Израел, Кина, САД, Велика Британија). То је озбиљно питање по мени. Bokisd је реаговао/ла на ово 1 Вера, слога и поштење – српско су спасење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 Ljudi, da li ste svesni da se monasi pustinjaci i ona gospoda stolnici nisu pričešćivali? Zmaj Pisum је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давид Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 On 8. 4. 2020. at 20:00, Вукашин рече To je tesko izvodljivo za sve koji hoce da se priceste. Trebalo bi 10x vise svestenika, pa da stignu kod svih. Jedva da ce stici kod svih starih i bolesnih. Vidim i da svestenici ostaju bez prihoda od vodica. Ide Djurdjevdan uskoro... ako i na jesen krene epidemija, a najavljuju 2-2.5 mil zarazenih na jesen, napravicemo od svestenstva socijalne slucajeve. Treba i njima objasniti kako mogu da idu u domove da pricescuju, a ne mogu da svete vodicu. Sigurno je da ce se SPC drugacije postaviti, ako ovo potraje, ili krene na jesen ponovo. Expand Ако је ово због вести које сам поделио, знај да је то вест из 2009. из времена свињског грипа. Извини ако сам те збунио. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Вера, слога и поштење – српско су спасење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 On 8. 4. 2020. at 20:07, Давид рече Ако је ово због вести које сам поделио, знај да је то вест из 2009. из времена свињског грипа. Извини ако сам те збунио. Expand Ne bre. Neko od ovih nasih epidemiologa, koji se slika za TV je to izjavio pre par dana. Mrzi me sad da trazim link... Давид је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Давид Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 On 8. 4. 2020. at 20:06, Tumaralo. рече Ljudi, da li ste svesni da se monasi pustinjaci i ona gospoda stolnici nisu pričešćivali? Expand Да ли си ти свестан да ми нисмо монаси пустињаци? Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Вера, слога и поштење – српско су спасење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 On 8. 4. 2020. at 20:11, Давид рече Да ли си ти свестан да ми нисмо монаси пустињаци? Expand Nemoj se pecati. Naravno da su isli u hram nedeljom, pa se vracali nazad u kelije do sledece Liturgije. Bilo je i onih koje su hranili andjeli, ali to su retki slucajevi : ) Давид and Bokisd је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 Људи, ја мислим да се често превиђа да Србија није православна држава, Србија је прилично секуларна. Људи који одлучују се не руководе учењима било које вере, очигледно. Нити сматрају да је слобода вероисповести изнад јавног здравља. И сматрају, очигледно, да су економија (одлазак на посао) и снабдевање (одлазак у трговине) битнији од практиковања вере и остваривања верске слободе (одлазак у цркву), у току кризе. Одлуке не заснивају на нечијем веровању да је нека пракса безбедна, него на основу тога шта наука каже да ли је безбедно или није. И не желе да дозволе људима да одлуче за себе да ли ће ризиковати или неће, јер очигледно сматрају да свако ко угрожава своје здравље угрожава и туђе здравље, непосредно (заразиће потрнцијално неког) или посредно (заузеће потенцијално кревет више у болници). Значи треба и ми и Синод СПЦ да будемо свесни у којим оквирима се крећемо, да бисмо могли да боље планирамо шта ћемо и како ћемо. Свиђало нам се то или не. dragisa, Зосима and Desiderius Erasmus је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 On 8. 4. 2020. at 20:11, Давид рече Да ли си ти свестан да ми нисмо монаси пустињаци? Expand Pa šta ti je problem da propustiš pričešće usled više sile? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 On 8. 4. 2020. at 20:17, Tumaralo. рече Pa šta ti je problem da propustiš pričešće usled više sile? Expand Мада може да се и оде на причешће зарад Више силе Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука