Jump to content

Васкрс и забрана кретања

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Grizzly Adams рече

”Ništa to ne bi bilo čudno, da paznju na društvenim mrežama nije izazvao način na koji su oni to činili.”

После Срби ”православни”... :)

Шипак православни, немају појма.

Kakvi bre pravoslavni, sudeci po komentarima sa fb crkve nisu potrebne jer se moze moliti i kuci, Bog je u srcu ne u crkvi, popov pare i te fore, novokompovani vernici hoce u crkve, znao sam da je losa situacija ali bas ovako ne. UDBA bi im pozavidela

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, ana čarnojević рече

niste jedini. ali Vas pojmovni aparat uvek bas uvek razumem.

Хвала Вам госпођо Ана. Целивах и ја данас Плаштаницу :)

Молим те (да пређемо на Ти) погледај шта каже прота Милош Весин на нашу тему: "Шта нам је у овом тренутку чинити: отићи или не отићи?"

Премотати на (17:30)!

Подели на овим сајтовима

CITAT
- Ove godine neće svi imati mogućnost za to, iako liturgija ostaje centar života crkve. Mi monasi na liturgijama molimo se za one odsutne iz opravdanih razloga. Tu se vidi kako smo kao hrišćani povezani i neophodni jedni drugima, to jest da moje spasenje ne zavisi samo od mene već da, ako sam ja sprečen da odem na službu, ipak postoji neko tamo ko će se moliti za mene i na taj način učiniti i da ja prisustvujem - naveo je jeromonah Petar.
KRAJ CITATA

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, ekdikos_apomahis рече

Види, нема збора о томе да су новинари Бљуца и трачерских новина неписмени, неупућени у ствари о којима пишу, а на самом крају и злонамјерни. Међутим, треба имати у виду да и људи који су релативно уцрковљени и побожни ријетко долазе на вечерње уопште, камоли на великопосна вечерња кад се чине метаније. Пусти Бљуц и исккулирај Курир... 

To je tek posebna priča. Ovi sto bi svake nedelje da se pricescuju na bdeniju ih nikad nema. Zvao sam jednog da mi pomogne za pevnicom, kaže da mu je samo Liturgija zanimljiva. A ti Andrej poj dok ne promuknes sam. 

Подели на овим сајтовима

On 16.4.2020. at 20:32, Tumaralo. рече

Pazi nekada su oni kojima se moliš umirali za Hrista.

Ti imaš opciju da platiš umesto da budeš živ odran, razapet na krst, bačen lavovima....

Još se raspituješ da ti se refundira šteta usled revnovanja? :(

Umirali su na pravi nacin, nisu bili idioti.

Gospode Bože, šta meni sve ovo treba u životu, oooo Gospode

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, ekdikos_apomahis said:

Иначе, о нешто другачијем празнику...

WWW.KURIR.RS

Broj zaraženih virusom opada, a policijski čas će verovatno biti još samo sledećeg vikenda, nagovestio je dr Branimir Nestorović.

Moj savet je da se uopšte ne obraća pažnja na ove priče :)  Svako iz kriznog štaba ima svoju priču. U stvari, često jedan iz štaba više puta u toku dana promeni sopstvenu priču.

Kon danas potpuno drugu varijantu vrti, da će tek posle 1. maja doći do "krucijalnih odluka" (šta god da su zamislili pod tim).

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, Zmaj Pisum рече

U prevodu, kažeš "Odgovaraćeš Spasitelju" ako ne dodješ, ali ako zaglaviš apsanu i zglajzneš kaznu 1000 evra, onda to nije tvoja stvar, već stvar Spasitelja i mene.

To je onaj "škripac" ucene u koji se često meće narod.

Ljudima treba sloboda u ljubavi, a ne partijsko fanatičan pristup!

"Jes bio na sednici, jes tapšo?"

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Кога год да сам питао од верника, нико неће да иде на Васкршњу Литургију. Нико не сме. Плаше се људи казне. Данас смо сви мало закаснили са изношења плаштанице. Надам се да нико није платио казну. Причали са једним свештеником. Месец дана није ишао у водице.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...