stevanjuric Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 Ако би се десило да и за Васкрс буде забрана кретања, да ли бисте ишли у храм на службу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 Па нормално бе Роки. За кое смо постили него да се причестимо? хххххххаха ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 2 минута, Nikola Stojanovic рече Па нормално бе Роки. За кое смо постили него да се причестимо? хххххххаха Aleksandra_A, Broken, Јанко and 11 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 10 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 Дај људи кажите лепо човеку каква је ситуација. Рођо ја баш нисам сигуран. Видећемо. stevanjuric and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 ✌ Bih. Između ostalog, onaj veličanstven i radostan pozdrav sveštenika sa: "Hristos Vaskrse", kada pastva gromoglasno u glas odgovara: "Vaistinu Vaskrse", ne bih propustila ni za živu glavu. <3 Лубеница, Гаша, Поет and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 Добро, али пита човек због специфичности ситуације. stevanjuric је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stevanjuric Написано Април 6, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 9 минута, Nikola Stojanovic рече Добро, али пита човек због специфичности ситуације. Да, интересује ме да ли би неко свесно кршио забрану кретања, и ризиковао да буде кажњен новчаном казном од 50 до 200 хиљада динара. Luana Ana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 41 минута, stevanjuric рече Да, интересује ме да ли би неко свесно кршио забрану кретања, и ризиковао да буде кажњен новчаном казном од 50 до 200 хиљада динара. U ovoj situaciji ne bih. Nevezano za novcane kazne. Odlucio sam da ne idem na.liturgiju i pre uvodjenja tih mera. Da je druga sutuacija, da na primer neka bogoboracka vlast zabrani odlazak na liturgiju iz tih (bezboznih) razloga, onda mislim da bih. Naravno, uzmi ovo sa rezervom, jer to sto ja sad mislim pitanje je kako bi bilo kad zagusti. Н И Н Е, Sanja Т. and ronin је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandra_A Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 ja se bojim da ne bih imala snage za to u ovom trenutku... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 Па ако буде забрана кретања, неће ни бити литургије за народ, тако да... Ја се све нешто надам да ће Црква нешто да се договори око тога, али тешко. Делује ми (општи утисак, немам неке примере) да се иде на варијанту сналази се ко како може, па од цркве до цркве ће бити прича за себе... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 49 минута, Broken рече U ovoj situaciji ne bih. Nevezano za novcane kazne. Odlucio sam da ne idem na.liturgiju i pre uvodjenja tih mera. Da je druga sutuacija, da na primer neka bogoboracka vlast zabrani odlazak na liturgiju iz tih (bezboznih) razloga, onda mislim da bih. Naravno, uzmi ovo sa rezervom, jer to sto ja sad mislim pitanje je kako bi bilo kad zagusti. Исто. fsa, ronin and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stevanjuric Написано Април 6, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Април 6, 2020 пре 51 минута, Срђан Шијакињић рече Па ако буде забрана кретања, неће ни бити литургије за народ, тако да... Ја се све нешто надам да ће Црква нешто да се договори око тога, али тешко. Делује ми (општи утисак, немам неке примере) да се иде на варијанту сналази се ко како може, па од цркве до цркве ће бити прича за себе... Мислите да би свештеник вратио људе који дођу на службу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mario beloti Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 1 hour ago, stevanjuric said: Да, интересује ме да ли би неко свесно кршио забрану кретања, и ризиковао да буде кажњен новчаном казном од 50 до 200 хиљада динара. Јел ти радиш за Н1 stevanjuric, Aleksandra_A, Гаша and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Слава Богу на свему Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 Пре сат времена, Broken рече U ovoj situaciji ne bih. Nevezano za novcane kazne. Odlucio sam da ne idem na.liturgiju i pre uvodjenja tih mera. Da je druga sutuacija, da na primer neka bogoboracka vlast zabrani odlazak na liturgiju iz tih (bezboznih) razloga, onda mislim da bih. Naravno, uzmi ovo sa rezervom, jer to sto ja sad mislim pitanje je kako bi bilo kad zagusti. A ovo ti kao nije bogoboracka vlast??... Ponekad se pitam zivimo li mi u istom svemiru, ili forum baguje pa preklapa dimenzije. Гаша, Flojd, Лубеница and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mario beloti Написано Април 6, 2020 Пријави Подели Написано Април 6, 2020 одакле овакава питања? Тражитељ је реаговао/ла на ово 1 Слава Богу на свему Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука