Bojan* Написано Април 15, 2020 Пријави Подели Написано Април 15, 2020 On 15. 4. 2020. at 9:35, Ayla рече Nije valjda da si pomislio da te nije shvatila? Bojane, radosti naša, pa sve je odmah bilo jasno, tako da je D Maksimović suvišna. Expand Pa, vidiš da je i imena pobrkala. (Možeš mi se obraćati sa “Boki”, manja je distanca ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 15, 2020 Пријави Подели Написано Април 15, 2020 On 15. 4. 2020. at 9:42, Bojan* рече Pa, vidiš da je i imena pobrkala. (Možeš mi se obraćati sa “Boki”, manja je distanca ) Expand Ma, nije ona ništa pobrkala... ne sumnjaj u nju, vjeruj mi. (Hvala na slobodi koju mi daješ, laska... ali ne želim da te išta uznemirava, pa ni ja ) ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Април 15, 2020 Пријави Подели Написано Април 15, 2020 On 15. 4. 2020. at 8:30, Bojan* рече Mani sad Nešu. Neša, pa Neša. Tebi on kao da nedostaje. Expand Kukavac Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dimitrije01 Написано Април 15, 2020 Пријави Подели Написано Април 15, 2020 @Bojan* boki, razmišljaj o Ukrajinkama,vidiš kakvo je ovde stanje Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Април 15, 2020 Пријави Подели Написано Април 15, 2020 On 15. 4. 2020. at 9:45, Ayla рече (Hvala na slobodi koju mi daješ, laska... ali ne želim da te išta uznemirava, pa ni ja ) Expand Nisi jedina. I druge ne žele da me uznemiravaju. Socijalno su distancirane. Jedino frizerka nije, delimično. Дуња, Jestira., Натан and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 15, 2020 Пријави Подели Написано Април 15, 2020 On 15. 4. 2020. at 15:43, Bojan* рече Nisi jedina. I druge ne žele da me uznemiravaju. Socijalno su distancirane. Jedino frizerka nije, delimično. Expand А и она само зато што мора, такав јој пос'о, ни она га не воли. Све се око пара врти. :''''''((( Sanja Т., Jestira., Bojan* and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Април 15, 2020 Пријави Подели Написано Април 15, 2020 On 15. 4. 2020. at 9:29, Bojan* рече Desanka Maksimović Expand Ценим добар поетски израз, али Десанка нема појма. Неко ко не зна да цар Душан није чуо за кромпир може само патетику да просипа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 15, 2020 Пријави Подели Написано Април 15, 2020 On 15. 4. 2020. at 15:43, Bojan* рече Nisi jedina. I druge ne žele da me uznemiravaju. Socijalno su distancirane. Jedino frizerka nije, delimično. Expand Nije socijalna distanca u pitanju, ne ograđujem se od tebe ni društveno ni etnički (to je značenje socijalne distance). Vjerovatno si mislio na mjere opreza, odnosnu fizičku distancu? Ali ne, nije ni to u pitanju. Bojan* је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Април 16, 2020 Пријави Подели Написано Април 16, 2020 On 15. 4. 2020. at 18:25, Ayla рече Vjerovatno si mislio na mjere opreza, odnosnu fizičku distancu? Expand Mislio sam na sve u paketu. On 15. 4. 2020. at 18:25, Ayla рече ne ograđujem se od tebe ni društveno ni etnički Expand Ni ja od tebe. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 16, 2020 Пријави Подели Написано Април 16, 2020 On 16. 4. 2020. at 5:14, Bojan* рече Ni ja od tebe. Expand Šta ću više od života... sreća, sreća, radost Bojan* је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Април 16, 2020 Пријави Подели Написано Април 16, 2020 On 16. 4. 2020. at 6:38, Ayla рече Šta ću više od života... Expand То је бар лако. СВЕ. Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 16, 2020 Пријави Подели Написано Април 16, 2020 Evo danas je objavio mozzart, za sve koji su zeleli da znaju sta je socijalna distancaaaaaaaaa ! <3 Source Fb Bojan* and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Април 17, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Април 17, 2020 @Nikola Stojanovic vidiš, zanimljivo, opet je najinteresantniji onaj koji je najdistanciraniji, hm, Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милошшш Написано Април 17, 2020 Пријави Подели Написано Април 17, 2020 On 6. 4. 2020. at 6:25, Nikola Stojanovic рече @Milica Bajic Hahahah, sanjao sam te nocas covece. Dogovaramo se da se vidimo i jos 2 neka pajtosa ne znam koji su. I ja nesto kao dolazim u Bg, setamo neke zgrade , ulice, jedan deo me podseti na Leskovac. Kupujemo svece da odemo da zapalimo do Crkve, pa nas jure nesto bezimo . Pojma ti nemam, zaboravio sam vecinu. Ali mi je veoma drago, ti si moja sestra , jedna od najomiljenijih sa foruma. Nadam se da si dobro, neka te cuva Gospod. <3 Expand Jedan sam od "pajtosa" sigurno, pošto sam sanjao da sam u Bgu sa troje nepoznatih, i kao nemam sitne pare, pa mi oni kupuje sveće, a ja vičem: "Bog ti dao zdarvle!" Поет and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 cool.lie.talker Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Април 17, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Април 17, 2020 On 17. 4. 2020. at 11:27, Милошшш рече Jedan sam od "pajtosa" sigurno, pošto sam sanjao da sam u Bgu sa troje nepoznatih, i kao nemam sitne pare, pa mi oni kupuje sveće, a ja vičem: "Bog ti dao zdarvle!" Expand I ja sanjam ovih dana, čini mi se, kao nikad do sad. Toliko realistično da baš proživim sve to... Zasad nisam još stigla do ,,pajtosa", ali kad prevaziđem brata i roditelje, sigurno ću, čekajte me. (ona rakija je ostala u podrumu u Zahumskoj ) Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука