Avocado Написано Фебруар 24, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2020 пре 56 минута, Ćiriličar рече Våldtäkt och sexualbrott - Brottsförebyggande rådet WWW.BRA.SE Våldtäkt och sexualbrott Under 2018 anmäldes omkring 22 500 sexualbrott, varav 7 960 rubricerades som våldtäkt. --------------------------- Силовање и сексуални криминал Током 2018.пријављено је око 22 500 сексуалних прекшаја, од чега је 7 960 класификовано/регистровано/означено као силовање. Погледајте криву од 2014. па даље како скае! И пази, одједаред Швеђани, којима је сексати се ко доручковати, помамили се и силују ли силују.... Наравно, ово је оно што је пријављено....али имамо скоро 23 000 неког сексуланог узнемиравања. Već pisano i prežvakano odavno sve u vezi sa švedskom statistikom i zakonima... jel možete da nađete neku drugu zemlju pa da tupite o njoj? Ako je do migranata, valjda siluju i napadaju i negde drugde... Ono što je najsmešnije je što si u istoj poruci napisao deo o Asanžu iz kojeg bi svakom sa dva grama mozga trebalo da bude jasno bar to da Šveđani imaju netipičnu definiciju silovanja, što samo po sebi ukazuje na uvećan broj... Takođe, povodom ovog "pomamljivanja", to je oduvek bilo tako: Ever since the collation of crime statistics was initiated by the Council of Europe, Sweden has had the highest number of registered rape offences in Europe by a considerable extent. In 1996, Sweden registered almost three times the average number of rape offences registered in 35 European countries. However, this does not necessarily mean rape is three times as likely to occur as in the rest of Europe, since cross-national comparisons of crime levels based on official crime statistics are problematic, due to a number of factors described below. https://en.wikipedia.org/wiki/Rape_in_Sweden#Swedish_rape_statistics А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 24, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2020 Akcenat treba staviti na edukaciju. Naime, potrebno je edukovati pripadnike drugih kultura da prema našim lokalnim shvatanjima nije u redu silovati ženu ako izlazi noću bez muške pratnje i slično. Uglavnom oni kapiraju kulturnu razliku između sela u Avganistanu i Kelna ali nađe se i značajan broj onih kojima valja pomoći u pomenutom smislu. Onda se neće dešavati multi-kulti incidenti koji su postali svakodnevnica u pojedinim multikulturnim gradovima Evrope. Treba učiti na tim primerima jer tako možemo izbeći dečije boljke na putu ka jednom demokratskom, slobodnom i multi-kulti društvu koje se bazira na toleranciji i jednakosti a koji je neizbežna budućnost. 2015–16 New Year's Eve sexual assaults in Germany - Wikipedia EN.WIKIPEDIA.ORG Imajmo u vidu i da neće biti potrebe za organizovanjem narodne milicije u vidu Divizije Dušan Silni pod vođstvom Miroljuba Petrovića ukoliko policija bude radila svoj posao odgovorno i neplašeći se optužbi za rasizam ma koliko to bila strašna optužba. Moramo biti tolerantni prema časnom milicajcu ukoliko u okviru istrage u trajanju od nekoliko decenija prikupi brda dokaza koji ukazuju da postoje osnovi sumnje da su neki ljudi organizovano silovali na hiljade dece pa čak iako su osumnjičena lica naši gosti sa Bliskog istoka. Ne sme milicajac biti medijski razapet i biti stavljen na stub srama samo zato što ga je istraga usmerila na Ahmeda a ne na Džona odnosno Jovana. Rotherham child sexual exploitation scandal - Wikipedia EN.WIKIPEDIA.ORG Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Фебруар 24, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2020 пре 6 минута, Avocado рече Ako je do migranata, valjda siluju i napadaju i negde drugde... Ono što je najsmešnije je što si u istoj poruci napisao deo o Asanžu iz kojeg bi svakom sa dva grama mozga trebalo da bude jasno bar to da Šveđani imaju netipičnu definiciju silovanja, što samo po sebi ukazuje na uvećan broj. Мешаш бабе и жабе, да ти нацртам. Силовање је силовање, кад је она ствар у оној ствари без нечијег пристанка. У Шведској је велик број силовања јер је закон благ, скоро нико не иде у затвор....ако мушкарац силује, ако жена не може да докаже да није хтела, нема повреда физичких, он је слободан. Рецимо, фол није довољно гласно викала да неће. Зашто ам навео Асанжа...сад ти знаш демократију Шведске, а не знају Швеђани. Поента је да рецимо, пример истинит, мала је наркоманка, дошла је дилеру по дорогу, није био сам, било их је 5 и силовали су је групно.....нису је повредили по телу грубље, и на суду су рекли да је она хтела. Што се дроге тиче, ту није кажњива мала количина за властиту употребу, не знам колико, али пар доза....дакле супер, они се дрогирају, она воли дрогу кресали се и мала лаже. Маса примера, најтеже је групно силовање доказати....више њих против ње. То се масовно користи. Говорим ти да је држава Асанжа гонила као ђаво што нас гони, а има масу нерешних силовања, пријављених за које их није брига. Ониа која заврше на суду иду слободни већином....зато је повећан број силовања. Ту говориш о 1996. па дање....па и тада је био талас миграната, то јест од тада је кренула либерализација мигрантслк политике. Тада је у Шведској било око 8 милиона становника, роде, сада је око 10 милиона...то је Билтова политика.....то повећање се бечежи као "Швеђани" већином, али су то странци, Африка, Блиски исток и део Блакан....али са балакана је дошао криминал друге врсте и дрога, не ово о чем причамо....па Срби то раде софитицираније....добију клопу, измаме Швеђанкама лову папире и имају секс...не као насилници....направе журку, дају џоинт или линују, капираш.... Силовае није ствар статистике само, па о томе говори поред професора и Лавров чак, и политичари високог ранга, расправља се у парламентима....него ти си нерасиста, па не слушап те расисте.. И важно, није нико луд да силује н апуту до одредишта, по неким центрима, него кад одђе, кад добије статус азиланта, кад му не могу ништа, и где је закон либералала....Албанци су силовали не масовно али ајко често горе, групно највиче....знају законе...а има их и образованих, интегрисаних на великим позицијама....мислим то је релативно.....Швеани силују неки манијак али то је не ретко, али изузетак....силовања су масовна у Шведској и Немачкој....масовна... Ево ти пример лудог закона, два лика су изашла из затвора на одсуство краће, али су опљачкали банку, настала је потера. Пуцњава, јер су налетили на барикаду полицијску....мурији је нестало муниције, пришли су и одстрелили полицајце, а нису морали.....права ликвидација без нужде.....суд је био, и сада по договору - један каже нисам ја убио он је, други каже нисам ја убио он је.....добили су највеће казне, али не за убијство....па убијен им је председник владе нити је нађен убица нити ће...знам ја да не вереди са тобом, али ради теме..... Зато Аанж, али ти не капираш јер си хуманиста, за разлику од нас мрзитења....5 манијака силују девојку и иду слободно са суда смеју се, на социјалу, а са Асанжом спавала девојка добровољно и цео свет га гони јер је скинуо кондом....ајде нека докаже неко да НИЈЕ скинуо, или нека он докаже да је скинуо. да ниси ти или судија гледали кад се кресо са Швеђанком? Да, демкратија је то, па се тако показује....ти то из искуства знашш и са википедије....шта каже википедија за Сороса и Билта? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 24, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2020 Eto Norvežani su se odavno poduhvatili seks edukacije za migrante. Naime, na tim časovima migranti su imali priliku da nauče šokantne kulturne osobenosti luckactih Norvežana. Npr. da kod njih nije dozvoljeno prinuditi nekoga na seks pa čak ni kada je ta osoba tvoj bračni drug! A course manual sets out a simple rule that all asylum seekers need to learn and follow: “To force someone into sex is not permitted in Norway, even when you are married to that person.” Norway Offers Migrants a Lesson in How to Treat Women - The New York Times WWW.NYTIMES.COM A pioneering program seeks to combat sexual violence by helping new immigrants adapt to a society whose sexual norms they... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Фебруар 24, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2020 Migranti opet prave sr..a. 50 SRBA SE TUKLO USRED BEČA Opšti haos nakon porodične večere, policajci tražili pojačanje i ZATVORILI ULICU WWW.BLIC.RS Čak 50 osoba učestvovalo je u velikoj tuči u Beču, kada su se članovi jedne srpske porodice okupili u tamošnjem restoranu. Nakon što je reagovala policija uhapšene su četiri osobe, a u... Santi and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 24, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2020 пре 14 минута, Ćiriličar рече Мешаш бабе и жабе, да ти нацртам. Ne znam ni šta si zamislio da sam pomešao... пре 14 минута, Ćiriličar рече Силовање је силовање, кад је она ствар у оној ствари без нечијег пристанка. Kako onda gone Asanža za silovanje kad i po optužnici je postojao njen pristanak da se njegova stvar nađe u njenoj stvari... samo je zeznuo za kondom... hajde pokušaj bar malo da uključiš vijugice... пре 14 минута, Ćiriličar рече У Шведској је велик број силовања јер је закон благ, скоро нико не иде у затвор....ако мушкарац силује, ако жена не може да докаже да није хтела, нема повреда физичких, он је слободан. пре 14 минута, Ćiriličar рече Ту говориш о 1996. па дање....па и тада је био талас миграната, то јест од тада је кренула либерализација мигрантслк политике. Tu ti piše da je Švedska imala više silovanja od drugih evropskih zemalja od kada porede međusobno cifre... a 1996. se pominje kao godina u kojoj su imali TRI puta više silovanja (po statistici) od bilo koje druge evropske zemlje... Kao što već rekoh, mani se Švedske... nacoši tupe o tim statistikama za Švedsku već duže vreme i šuplja je priča... može da prođe samo kod pacera koji prvi put za to čuju... nego, jel ima neka još zemlja sa takvom statistikom? Nisu migranti valjda samo u Švedskoj? Šta je sa Srbijom? Koliko žena su silovali ovde u poslednjih nekoliko godina? Koliko žena su silovali građani Srbije u Srbiji u istom periodu? пре 14 минута, Ćiriličar рече И важно, није нико луд да силује н апуту до одредишта, по неким центрима, него кад одђе, кад добије статус азиланта, кад му не могу ништа, и где је закон либералала....Албанци су силовали не масовно али ајко често горе, групно највиче....знају законе...а има их и образованих, интегрисаних на великим позицијама....мислим то је релативно.....Швеани силују неки манијак али то је не ретко, али изузетак....силовања су масовна у Шведској и Немачкој....масовна... Koja je statistika za Nemačku? пре 14 минута, Ćiriličar рече Ево ти пример лудог закона, два лика су изашла из затвора на одсуство краће, али су опљачкали банку, настала је потера. Пуцњава, јер су налетили на барикаду полицијску....мурији је нестало муниције, пришли су и одстрелили полицајце, а нису морали.....права ликвидација без нужде.....суд је био, и сада по договору - један каже нисам ја убио он је, други каже нисам ја убио он је.....добили су највеће казне, али не за убијство....па убијен им је председник владе нити је нађен убица нити ће...знам ја да не вереди са тобом, али ради теме..... Radi teme ćeš da ispričaš random priču o nekoj pucnjavi negde koja nikakve veze sa temom nema? пре 14 минута, Ćiriličar рече Зато Аанж, али ти не капираш јер си хуманиста, за разлику од нас мрзитења....5 манијака силују девојку и иду слободно са суда смеју се, на социјалу, а са Асанжом спавала девојка добровољно и цео свет га гони јер је скинуо кондом.... Kako ga gone za silovanje samo zato što je skinuo kondom a devojka spavala dobrovoljno sa njim kad si na početku poruke rešio da mi "nacrtaš" da šveđe nemaju drugačiju definiciju silovanja i da "Силовање је силовање, кад је она ствар у оној ствари без нечијег пристанка."??? Jel možeš bar u istoj poruci da zapamtiš šta si prethodno napisao i na šta zapravo odgovaraš? Razgovor postaje mučan kad onaj s kim razgovaraš pati od amnezije... пре 14 минута, Ćiriličar рече Да, демкратија је то, па се тако показује....ти то из искуства знашш и са википедије....шта каже википедија за Сороса и Билта? Izvini što ponešto citiram i sa wikipedije... neke opšte stvari... znam da je "izvukao sam iz svoje guzice taj podatak" za tebe daleko relevantniji izvor ali eto ja ponekad bar one najopštije stvari citiram i sa wikija... znam da je džabe jer ti to glatko pobiješ sa svojim izvorom (ovim prethodno navedenim) ali šta da radim... Зосима and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Фебруар 24, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2020 @Avocado Пази, ј апишем не да се надгорим са тобом, не разумем шта браниш? Све што сам рекао је сушта истина а зашто сам рекао? Узгред и личне чињенице...оћеш да кажеш да је Шведска по криминалу прва увек била? Јеси био горе када су бицикла била откључана? Мислим глупост.... Ево зашто пишем: то су све пројекти корпоративних фашиста! Ко зна ко су ликови, пројекти растурања свега што им је ван планова.....чињеница је да су људи, обични људи у ЕУ све сиромапнији, а да профитери бивају све богатији......мигранти, Златановић, Вучић, Обрадовић, хоће ли неко неку несретницу силоати...све су то фактори НЕконтолисаног хаоса. Кокретно мигранти су део мулти-култи инжењеринга исто као што је Мираш митрополит....то је брига о избеглицама и демократија онолико колико је МИраш митрополит и украинска црква црква.... Поента је да Срби као мали народ не буду будале...остало је форма.... Пише Тумарало како Норвећани едукују....ти који едукују су изманипулисани исто колико и ти мигранти који су на едукацији...то је санирање, утеривање марве у тор...разумеш.....саставио си овце и козе, ајде сада да се јарац и ован не побију, да их товиш до клања...то је то. Поента је да се растурају уређена социјална друштва.....питај Шведу или Нмеца радника како му је сада, како му је пре 10 или 15 година. Ооооо, рећићеш...па светска економија...ма није него РАСПОДЕЛА! Ово није ставр расизма, демкратије, ничега него глобалних пројеката ради моћи, профита. Мигрантима су земље растурили они који су их упутили у Норвеку, Немачку....када је пао Берлински зид европски скро па социал-капитализам НЕМА потребу више да буде социал капитализам него пороби, освоји, профитирај што више.....толико је звер зинула да излази из материјалних и економских и прелази у метафизичке сфере...јер дота тих манијака су у Бог зна кавим култовима и којим боговима се моли.....то је то....не масони, не ови они, него развратници, сатансити са огромно моћи....шта је з аљих неки Свганистан, КосовА или србија...или неки Ибрахим или Авокадо....мигранти су инжењеринг мулти-култи, циљ? Па стезање каиша у европским земљама....до границе социјалних немира....до револуције, као Французи што немају довољно да скрпе крај са крајем.....Шведска је мит, то је јако сиромапан народ сада.....мнго сиромашан....јер им руше све.....сви су под кирију и све је под кирију....имање је, ради, једи, каки и умри као просјак. То је прича. Немци богати? Ни близу....знаш ко је богат? Отиди у Виљичку бању у БГ, дедиње да не помињем....или у Сремску ккаменицу погледај куће и видећеђ ко је богат....немају 1000 евра плату али имају више од немаца....Швеђани од мита и благостања умиру са стром софом као и нглези....па ко је купио сатн, направио кућу из Европе задњих 15 година? 1 од 10 000. Или је неко збобао у влапкој крјини неке зидине без фасаде....зато миграти....да их укајаре, да раде за цркавицу док не заврше на психијатрији или на ракији....или се не врате ако имају где....то су системи кирије, имаш робове са добрим статусом а имаш робове са лошијим статусом, то је Европа данас. цела! Јадна кукавна...Португал је беда, јад и чемер....шлата 15000 евра, шта ћешса њом кукавац? Кредит....па има и у србији кредита и Русији и Кини још бољих. То је стара курветина, од које нико ништа више нема...та јевропа....да је ваљала не би Енглези ишли из ње....и још ће да ису многи, само немају куда и не знају како....а као да нису у љој...Шенген за ЖИЦОМ! Бгатство у рентираном стану и јдбва за рачуне...о томе причамо роде...о инжењерингу вере, нације свега....праве цркве, праве нације праве државе, праве језике....ајде поздрав. Мигрантима далеко куча од моје, а и Европа кава је данас далеко од мене....част тим народима честитим који су преварени...да да Бог да се дигну, и преузму ствар у своје руке, револуција? И то ако треба.....жути прслуци су само назнака. Само будалетина може, м акоја, бити очарана политиким која бомбардује народе, растура земље, расењава народе, манипулише народима, сере о демократији, одржује колико дугачак ће бити краставац, а уствари манипулише и својим властитим народом...то су мнооого подмукли исистеми....разлика између мене и тебе је што их ја знам, а ти си читао о њима, или их знаш али си изманипулисан. И пре спавања, ништа лично нисам схватио овде...тако да можеш и жешће, но проблем...чуј едукација људи да ти н силују сестру Еееееееееееееееј куку, ту да ми дете расте! Па јесу ли људи или животиње бесне побогу у 21 веку? Бојати се да су они који едукују веће будалетине од "ђака"....знају ђаци добро неке ствари....само.....гркниће им ти системи....Норвешка није Норвешка, Норвешка је систем.....а Норважанин је и Авганистанац.....нација се ПИШЕ данас, нација се не осећа....то су нови Норвежани.....имам 3 пасоша...све ћу исцепати осим српског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 24, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2020 пре 9 минута, Ćiriličar рече чуј едукација људи да ти н силују сестру Pa nego šta? Budućnost naše zemlje zavisi od pozitivnog migracionog salda. https://www.youtube.com/watch?v=t8cETeJbxRY Potrebno je uvesti radne ljude iz Afrike i sa Blliskog istoka zadojene protestantskom radnom etikom da proizvedu ekonomski bum u Srbiji. Naš predsednik - vizionar je smislio veoma mudar i praktičan način za postizanje tog cilja. https://www.youtube.com/watch?v=SatQE8Wp3qM Međutim, zbog izvesnih kulturnih osobenosti postoji rizik od multi-kulti nesporazuma, te je zato neophodno primeniti mere kao što je npr. norveški model u edukaciji migranata da je silovanje no-no. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Фебруар 24, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2020 Кикинда 27.02, Ниш. Пожаревац, Суботица 29.02 најављени су народни протести против миграната и миграционе политике ... надам се да ће и у тим градовима народ формирати народне патроле... Рапсоди and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 7 часа, Avocado рече Naravno pošto ovu bagru finansira i podržava Vučić kao i ostalu desničarsku bagru koja se povampirila, stoka neće biti uhapšena, već mogu lagano i opušteno da snimaju kako vrše krivično delo i nikom ništa... kao što je nedavno radio i Levijatan... Niko u ovoj zemlji nema pravo da nekom zabranjuje kretanje u određenim vremenima i van određenih lokacija... Докажи да их плаћа Вучић или било ко? Зашто их вређаш и етикетираш? Уосталом то како си их назвао говори о теби а не о њима. Људи су забринути за себе и друге суграђане и имају права на грађанску одбрану. Блицу ће због етикетирања од њих да стигне тужба а ти се пријави па брани Блиц на суду а можеш и да им однесеш доказе (ако их имаш) о томе да их плаћа Вучић ван оквира буџета па и њега да суд осуди и тиме убијаш две муве једним ударцем Предраг М је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 @Avocado И док критикујеш Ћирилчара због става према мигрантима боље се побрини за своје ставове и изражавања према сопственим суграђанаима. Предраг М је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 9 часа, Avocado рече : "Razlika izmedju ajde kazi 6/7 milona Rusa zenskarosa, i nehih hiade Arapa je u tome sto Rus nece lako ni silovati zenu, a posebno jeistuci i iseci nozem jer mu ne da P! Hehheh, pa što zezaš sad Ruse. Otkud oni ženskaroši? "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 16 часа, Ćiriličar рече Ја ово пишем јер сам живео са таквим људима, били ми комшије, и у земљи и земљама које су растурили. У Швајцарској, која је полицијска држава, у француским кантонима, по свим парковима, испред храмова, дааа, сесле, испред цркве, лепо стоји клапа северноафриканаца и продају дрогу, шта ти воља. Не само то, ту је дискриминација али ка БЕЛЦИМА, таква је клима да је "ин" бити тамнопут, а белац, посебно мушко, нека чући- Жене, распуштене и маштају, имају сексуалне масте да их...добар "црњо" и то је део климе социјалне....е то је "хришчанска" Европа. сада је попустила Немачка, Скандинавију, Шведску посебно су растурили (Данци се не дају још)....ја не знам где живиш, али ја причам не из новина. U tom grmovlju leži zec. Joj žene.... RYLAH and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 7 часа, Просечан србенда рече Докажи да их плаћа Вучић или било ко? Evo trčim... пре 7 часа, Просечан србенда рече Зашто их вређаш и етикетираш? Уосталом то како си их назвао говори о теби а не о њима. Komentarišem njihove postupke. пре 7 часа, Просечан србенда рече Људи су забринути за себе и друге суграђане и имају права на грађанску одбрану. Pravo na odbranu ima samo neko ko je napadnut... ove niko nije dirao i uznemiravao... oni su išli okolo i uznemiravali ljude... пре 7 часа, Просечан србенда рече Блицу ће због етикетирања од њих да стигне тужба Tužba za etiketiranje? Цитат И док критикујеш Ћирилчара због става према мигрантима боље се побрини за своје ставове и изражавања према сопственим суграђанаима. Uvek se brinem za svoje stavove i izražavanje prema drugim ljudima... ne propustim nikad da bagru nazovem bagrom... a tužan sam što među mojim sugrađanima ima i bagre... ali šta ćeš, ne možemo baš svi da budemo dobri... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 1 сат, Avocado рече Evo trčim... Онда клевећеш пре 1 сат, Avocado рече Komentarišem njihove postupke. Није тачно, назвао си их стоком и то је увреда пре 1 сат, Avocado рече Pravo na odbranu ima samo neko ko je napadnut... ove niko nije dirao i uznemiravao... oni su išli okolo i uznemiravali ljude... Не пратиш, у последње време је забележен поприличан број напада од стране неких миграната на наше људе и зато што полиција није реаговала у складу са законом и не ради свој посао како треба онда ови момци само чине превентиву да им то у Србији неће проћи некажњено. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука