Jump to content

Испробајте нови дизајн Pouke Premium 2.0

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, obi-wan рече

Ja sam do sad bio isljucivo na staroj "default" temi, sa` cu malo da vozim ovu, da vidim kako mi odgovara.

I izgleda dobro, imam samo jednu manju vizuelnu primedbu, ako ima neki cata da zapise: dugmad ispod svake poruke ("prijavi poruku", "citat", "opcije", "izmeni") su suvise drecava za to mesto, lako odvlace paznju sa same poruke, i prosto malo bodu oci. Ako moze da se to izvede, bilo bi dobro da ta dugmad budu samo siva (i to siva kao sto je ova siva mini-pozadina sa leve strane, iza avatara i insignija, ili nesto malo tamnija) - to je idealna boja za dugmad, a da pri tome tekst u njima bude tamno sive boje (nikako crn, jer bi i to bolo oci).

Eto, 2-3 graficarske lepte, pa ako moze, dobro bi bilo da se odradi. :)

Сређено...

Могао би, ако имаш времена да ми помогнеш мало око дизајна хедера, имам неку добру идеју, а није ништа компликовано :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 63
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 7 минута, Иван Ц. рече

Сређено...

Могао би, ако имаш времена да ми помогнеш мало око дизајна хедера, имам неку добру идеју, а није ништа компликовано :)

E, dosta je bolje, samo jos da se malo ubledi, tipa napola ove sad sive, jos je dosta jako. Ali tako da se slova ipak jasno vide.

Za heder mi baci negde na neki pp pa da vidimo sta imas na umu.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Иван Ц. рече

Код мене то ради... појма немам онда шта заправо тражите...

мало сам променио позадину, да буду мало веселији тонови, можда вам то промени расположење. :)

Ова опција шаље на прву непрочитану страну, не на први непрочитани пост, сад правио експерименте.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, RYLAH рече

Ова опција шаље на прву непрочитану страну, не на први непрочитани пост, сад правио експерименте.

ео незнам богуми...

ваљда шаље тамо где треба да ти буде та порука коју ниси прочитао, одакле крећу непрочитане поруке...

Подели на овим сајтовима

Људи, да се не лажемо... сајт изгледа топ!

Ја, на пример, уместо кружног изгледа користим квадратни, некако ми је још лепше... имате то горе где мењате дизајн профила и иконица...

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ćiriličar рече

@Иван Ц. 

Мени то све ради само када се одјавим, када се пријавим савим другачији дизајн, ништа од тога нема.

Кад се пријавиш промени у подножју сајта дизајн на Pouke Premium 2.0 и то је то :)

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, RYLAH рече

Мене "однесе" баш на поруку :scratch_head:

Кликћем по темама к`о недотавна :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, АлександраВ рече

Мене "однесе" баш на поруку :scratch_head:

Кликћем по темама к`о недотавна :smeh1:

па то и јесте то :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Поуке.орг инфо рече

па то и јесте то :)

Па да, него Риле каже да њега однесе на прву непрочитану страну... мсм, и мене тако, тамо где ништа нисам читала :smeh1:

Забавно, све у свему :D

Подели на овим сајтовима

Мени овако изгледа. Није лоше. Треба се навићи, а вероватно може доста тога да се подеси што ја немам појма.

2020-02-10_183733.thumb.jpg.d53ab5723f2c2553223d808597f45244.jpg

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ćiriličar рече

@Milan Nikolic Ajde molim te skrinšutuj mi gde im je to prebacivanje na novi dizajn...ispale mi oči nisam našao kada se prijavim.

Исто...када се пријавим ништа, када не,  све је  Ок са новим дизајном, и преко хрома и преко мозиле .   

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ćiriličar рече

@Milan Nikolic Ajde molim te skrinšutuj mi gde im je to prebacivanje na novi dizajn...ispale mi oči nisam našao kada se prijavim.

Скроз на дну странице нађи ,,Изабери тему''.

2020-02-10_185028.jpg.6cd0bc5211e312623aa820ebab43d87f.jpg

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...