Иван Ц. Написано Фебруар 10, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 пре 3 минута, obi-wan рече Ja sam do sad bio isljucivo na staroj "default" temi, sa` cu malo da vozim ovu, da vidim kako mi odgovara. I izgleda dobro, imam samo jednu manju vizuelnu primedbu, ako ima neki cata da zapise: dugmad ispod svake poruke ("prijavi poruku", "citat", "opcije", "izmeni") su suvise drecava za to mesto, lako odvlace paznju sa same poruke, i prosto malo bodu oci. Ako moze da se to izvede, bilo bi dobro da ta dugmad budu samo siva (i to siva kao sto je ova siva mini-pozadina sa leve strane, iza avatara i insignija, ili nesto malo tamnija) - to je idealna boja za dugmad, a da pri tome tekst u njima bude tamno sive boje (nikako crn, jer bi i to bolo oci). Eto, 2-3 graficarske lepte, pa ako moze, dobro bi bilo da se odradi. Сређено... Могао би, ако имаш времена да ми помогнеш мало око дизајна хедера, имам неку добру идеју, а није ништа компликовано АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 пре 7 минута, Иван Ц. рече Сређено... Могао би, ако имаш времена да ми помогнеш мало око дизајна хедера, имам неку добру идеју, а није ништа компликовано E, dosta je bolje, samo jos da se malo ubledi, tipa napola ove sad sive, jos je dosta jako. Ali tako da se slova ipak jasno vide. Za heder mi baci negde na neki pp pa da vidimo sta imas na umu. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 пре 3 часа, Иван Ц. рече Код мене то ради... појма немам онда шта заправо тражите... мало сам променио позадину, да буду мало веселији тонови, можда вам то промени расположење. Ова опција шаље на прву непрочитану страну, не на први непрочитани пост, сад правио експерименте. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 Uh Поет је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Фебруар 10, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 пре 44 минута, RYLAH рече Ова опција шаље на прву непрочитану страну, не на први непрочитани пост, сад правио експерименте. ео незнам богуми... ваљда шаље тамо где треба да ти буде та порука коју ниси прочитао, одакле крећу непрочитане поруке... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Фебруар 10, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 Људи, да се не лажемо... сајт изгледа топ! Ја, на пример, уместо кружног изгледа користим квадратни, некако ми је још лепше... имате то горе где мењате дизајн профила и иконица... Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 пре 8 минута, Ćiriličar рече @Иван Ц. Мени то све ради само када се одјавим, када се пријавим савим другачији дизајн, ништа од тога нема. Кад се пријавиш промени у подножју сајта дизајн на Pouke Premium 2.0 и то је то Ćiriličar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 пре 2 часа, RYLAH рече Ова опција шаље на прву непрочитану страну, не на први непрочитани пост, сад правио експерименте. Мене "однесе" баш на поруку Кликћем по темама к`о недотавна Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 пре 2 минута, АлександраВ рече Мене "однесе" баш на поруку Кликћем по темама к`о недотавна па то и јесте то АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 пре 1 минут, Поуке.орг инфо рече па то и јесте то Па да, него Риле каже да њега однесе на прву непрочитану страну... мсм, и мене тако, тамо где ништа нисам читала Забавно, све у свему Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 Мени овако изгледа. Није лоше. Треба се навићи, а вероватно може доста тога да се подеси што ја немам појма. Поуке.орг инфо and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 пре 2 минута, Ćiriličar рече @Milan Nikolic Ajde molim te skrinšutuj mi gde im je to prebacivanje na novi dizajn...ispale mi oči nisam našao kada se prijavim. Исто...када се пријавим ништа, када не, све је Ок са новим дизајном, и преко хрома и преко мозиле . Ćiriličar је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 @Ćiriličar @Рапсоди Ćiriličar and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 10, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 пре 8 минута, Ćiriličar рече @Milan Nikolic Ajde molim te skrinšutuj mi gde im je to prebacivanje na novi dizajn...ispale mi oči nisam našao kada se prijavim. Скроз на дну странице нађи ,,Изабери тему''. АлександраВ, Рапсоди and Ćiriličar је реаговао/ла на ово 1 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Фебруар 10, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2020 КО се још сећа ових старих Поука Живе речи утехе :: Поуке.орг WEB.ARCHIVE.ORG АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука