Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

RS.N1INFO.COM

Predsednik Aleksandar Vučić izrazio je veliku zahvalnost pripadnicima Vojske Srbije, posebno 1. brigade Kopnene...

"Vučić je rekao da je najveći broj novoobolelih iz Prve brigade Vojske Srbije, jedinice koja je bila zadužena da pripremi karantine za sve koji su se vratili iz inostranstva u Moroviću i na Paliću.

"Vojska, Prva brigada pre svega, takozvana Vojvođanska brigada, težak udarac je primila prijemom ljudi na Batrovcima i Horgošu i stavljanjem u karantin svih koji su dolazili iz inostranstva. Veliki broj ljudi je u karantinu i u bolnicama, želim im dobro zdravlje i da se oporave što pre. Da toga nije bilo, da nije bilo njihovog vrednog rada, mi bismo već brojali mrtve u stotinama u našoj zemlji. Hvala im na požrtvovanosti, posvećenosti, na tome što nisu žalili sebe. Iako su imali maske, iako su preduzimali mere socijalne distance, onda vam je jasno sa čim su se suočavali na tim prelazima", rekao je Vučić."

Pročitati i komentare...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Ne MI, nego se ja tako osećam. Više da su mi sve opcije zatvorene...dok deca stasaju, svet će da me zaboravi :0426_feel:.

Па не мораш се свега одрећи док деца стасавају. А пусти светину и кога ће они да памте. Не треба ти свет да те памти и потврђује ти да си жива. То је у теби. Једна добра ствар честог сељакања по белом свету је то што престанеш да припадаш било где, па те онда не погађа толико што те сви забораве. Научиш да ти буде довољно неколико најближих људи, а и да будеш сам са собом. :) 

Подели на овим сајтовима

Ми сељаци слабо пратимо штампу.

Молим интернет рударе да рекну коју, је л` ово опет нека монтажа већ постојећих података у сврху распиривања теорија завере и слуђивања народа, или...?

Хвала унапред.

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Itekako povezano s temom...

...

STANJESTVARI.COM

Зашто је СПЦ, са свим својим слабостима, толико на тапету медија? Једноставно – Зато што је то ЈЕДИНА преостала институција која стоји на путу до апсолутне колонизације...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Pinocchio's Half Brother рече

Oh, good Lord!  7896634

Ако може малкице конкретније, тј чињенице.

Хвала.

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Да похвалим епископа Максима за ово:

Цитат

– У нашој епархији Литургије се не преносе путем видео стриминга. Не може се директно преносити збивање Царства небеског. И ако већ постоји неки „пренос“ Царства Божијег, онда је то сама света Литургија која захтева живи, тактилни однос. Шта неки сада раде? Дају нам „пренос преноса“. Платон је у „Републици“ критиковао уметност говорећи да нас она још више удаљава од истине зато што нам не даје слику истине него слику слике. Овде не мислим на баналне примедбе попут оне „људи седе у удобној фотељи, пију кафу и гледају причешће“, него на нешто много суптилније, а што се дотиче и дисциплине чување тајне. Рани хришћани, као и они у 4. и 5. веку, љубоморно су чували Литургију и од катихумена, дакле оних који су већ били одлучили да се крсте, а ми сада то дајемо „на тањир“ свима, укључујући и оне који се подсмевају хришћанству. Мислим да то није добра примена икономије.

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Juanito рече

пусти светину и кога ће они да памте.

Nije do svetine, već do posla i para. Svet ide napred dok sam ja umorna i dekoncentrisana. Bojim se da se nikad neću izvući iz sivila prosvete, jer je "sigurna"..."ćuti....sigurno je"...

Para nema, depresivno je, ne zanimaju me previše tuđa deca (ovo je tabu reći ako si žena, ali iskreno me ne interesuju previše), školstvo se pretvorilo u "zabavi nam decu dok mi radimo"...ali je "sigurno".

Au al sam omašila temu...

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Јанко said:

Ако може малкице конкретније, тј чињенице.

Хвала.

57 minutes ago, Pinocchio's Half Brother said:

Oprosti, naglas sam razmišljao.

Nema činjenica, sve je podložno slobodnom tumačenju. 

Ovaj.. izvinjavam se još jedared, znam da nisam bio jasan, pa da pojasnim, ali samo kratko & šturo.

Verovatno znaš ko je dr Tomislav Terzin. Superiška genetičar, molekularni biolog, itd. I to je sve OK. Ali on ima "malecni" problem. On je takođe i adventista. No to odista nije problem u smislu da mu ja lično zameram na tome. Mož` da bude i harekrišnovac il` buddhista, jal nudista.. mindeđ je meni. Problem nastaje kada to svoje ogromno znanje, stečeno u velikoČkolskoj "debilani" (MP™), koristi da njime manipuliše i tumači "neznavenima" kako god mu padne na um. A taj njegov um je, kao i um goreuslikanog profešura Veitha, natopljen adventističkim apokaliptičnim i svakim drugim nebulozama, te tako u svakoj-svakcijatoj prilici na tu vodenicu i tera vodu. To jest, melje u prazno, tako da rečem.

Nema tu nauke & struke, samo i jedino vaskolike bruke.

Подели на овим сајтовима

WWW.VECERNJI.HR

U 'izlaznoj strategiji' planirat će se 'suživot' s virusom, otežavati mu širenje, ali dopuštati 'tinjajuću' zarazu s dvoznamenkastim brojevima novozaraženih

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Tanja M рече
RS.N1INFO.COM

Predsednik Aleksandar Vučić izrazio je veliku zahvalnost pripadnicima Vojske Srbije, posebno 1. brigade Kopnene...

"Vučić je rekao da je najveći broj novoobolelih iz Prve brigade Vojske Srbije, jedinice koja je bila zadužena da pripremi karantine za sve koji su se vratili iz inostranstva u Moroviću i na Paliću.

"Vojska, Prva brigada pre svega, takozvana Vojvođanska brigada, težak udarac je primila prijemom ljudi na Batrovcima i Horgošu i stavljanjem u karantin svih koji su dolazili iz inostranstva. Veliki broj ljudi je u karantinu i u bolnicama, želim im dobro zdravlje i da se oporave što pre. Da toga nije bilo, da nije bilo njihovog vrednog rada, mi bismo već brojali mrtve u stotinama u našoj zemlji. Hvala im na požrtvovanosti, posvećenosti, na tome što nisu žalili sebe. Iako su imali maske, iako su preduzimali mere socijalne distance, onda vam je jasno sa čim su se suočavali na tim prelazima", rekao je Vučić."

Pročitati i komentare...

Hvala im na požrtvovanosti, posvećenosti, na tome što nisu žalili sebe. Iako su imali maske, iako su preduzimali mere socijalne distance, onda vam je jasno sa čim su se suočavali na tim prelazima", rekao je Vučić."

Izgleda da čovek ne kapira ni posle mesec dana da virus "lepi" na sve sluzasto,ne samo na usta nego i na oči zato se i prave veziri

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Јанко рече

Ми сељаци слабо пратимо штампу.

Молим интернет рударе да рекну коју, је л` ово опет нека монтажа већ постојећих података у сврху распиривања теорија завере и слуђивања народа, или...?

Хвала унапред.

Mislim da tu nema ničeg toliko spektakularnog. Najnormalnije je da vlade prave predikcije potencijalnih epidemija, katastrofa i sl., kao i estimaciju štete. Ne čudi mnogo ni što ovaj scenario smešta početak epidemije u Aziju, jer znamo da je i H5N1 2003. godine krenuo odatle i to baš u januaru-februaru. 

Evo celog tog dokumenta: 

1712051.pdf

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...