Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 3 часа, Bernard рече

Da, ima više negativnih efekata, slažem se. Ja ću samo još dodati da ovo istraživanje  otkriva povećanje od 5,427% smrtnih slučajeva nakon vakcinacije protiv COVID-19 u poređenju sa SVIM vakcinama u poslednjih 10 godina. Za sada! Videćemo šta će biti iduće godine. Ako sam pogrešio u računu popravi me slobodno.

Pogrešio si "samo" u tome što nije u pitanju nikakvo istraživanje, nego tabela sa brojem prijava Vaersu.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

WWW.B92.NET

"Moskva je prvi grad na svetu u kojem metro funkcioniše na ovaj način", rekao je zamenik gradonačelnika.

WWW.B92.NET

U Velikoj Britaniji 27 škola je odlučilo da učenici obrok plaćaju tehnologijom prepoznavanja lica.

Krajem decenije ovo će biti isključivi način za korišćenje svih usluga.

Jedinstveni, integrisani Digital ID će obuhvatati sve podatke o korisniku (medicinska dokumentacija, pisanje po društvenim mrežama, računi u bankama, evidencija o nevaljanom ponašanju itd.)

Algoritam će određivati ko može gde.

Nema ljudskog kontakta.

Nema Vučića kog možeš da okriviš.

Nema nade za smenu sistema.

Na postavljanje ovakvog sistema pristaju tupavi leminzi pod izgovorom "kovid zelenih sertifikata".

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Bernard рече

Brojke su izvađene ovde. Nego, nešto me drugo zanima, zašto vax fanatik ekipa bar neki put ne objavi neke rezultate, analize, broj obolelih, vakcinisanih, umrlih.....iz Rusije i Kine, mene to tako zanima, a oni se ućutali, samo su objavljivali neke članke iz Alo, Informer, Blic, FB, :aplauz::))...... Jel si sad ti njihov kolovođa? :smeh1: Ako ti možda znaš za neki dobar ruski naučni sajt napiši ga pa da malo čitam, ništa ne znam šta se u Rusiji događa.

у Русији колико знам јако мало вакцинисаних има, можда 20,30 %. Зато тренутно русија и пролази како пролази. 

Многи се позивају на британију, али британци ужасно пуно тестирају и већина "оболелих" у британији  су деца. Видео сам скоро пресек, око 50 % потврђених случајева у британији су школарци и тинејџери. 

Кина своје ковид бројке крије само тако, али за њихову вакцину имамо израел, чиле, бразил. Ту смо видели и ефикасност и нус појаве. Кинеска има слабију ефикасност али скоро нема уопште нус појава. 

Ја сам лично за кинеску јер има најмање нус појава. Посебно ако је неко млађи од 50, код млађих од 50 кинеска има 80 % ефикасност. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Bernard рече

Virgin coconut oil (VCO) study results on COVID-19 suspect and probable cases released by DOST-FNRI

VCO-Study.png

I mi konja za trku imamo

Подели на овим сајтовима

Nego, nije mi jasno

1. Zašto se ovde reklamiraju belosvetski proizvodi (poput kokosovog ulja), kada je opšte poznato :ani_biggrin: da treba konzumirati samo  proizvode iz okruženja (Kupujmo domaće)? 

2. Po kom principu pavlovićka "radi"'? Nešto poput one mešavine protiv stidnih vaši (tucana cigla i ljuta papričica) ili je u pitanju neki drugi mehanizam?

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Branka62 рече

Po kom principu pavlovićka "radi"'?

По принципу негативне повратне спреге. Вирус (или можда бактерија?) крене од носне шупљине ка синусима, и таман ухвати залет, кад ето ти масне подлоге ! Она се оклизне и почне да се враћа натраг. Маше она, покушава да се ухвати за носне длачице, али и оне су масне, тако да она испада из носа, и постиђено одлази са тог места, надајући се и тражећи неки други нос који ће јој бити уточиште у гладне и хладне дане. :aplauz:

• Оплаках :)) 1

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, haveaniceday рече

у Русији колико знам јако мало вакцинисаних има, можда 20,30 %. Зато тренутно русија и пролази како пролази. 

Многи се позивају на британију, али британци ужасно пуно тестирају и већина "оболелих" у британији  су деца. Видео сам скоро пресек, око 50 % потврђених случајева у британији су школарци и тинејџери. 

Кина своје ковид бројке крије само тако, али за њихову вакцину имамо израел, чиле, бразил. Ту смо видели и ефикасност и нус појаве. Кинеска има слабију ефикасност али скоро нема уопште нус појава. 

Ја сам лично за кинеску јер има најмање нус појава. Посебно ако је неко млађи од 50, код млађих од 50 кинеска има 80 % ефикасност. 

Руси и без короне умиру са 50 и неком...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Милошшш рече

Ништа не треба одбацити априори.

Osim vakcina i maski...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Милошшш рече

Ништа не треба одбацити априори.

Da li da se i dalje nadam - ne odbacujem apriori mogućnost, da ću jednog dana (bez tehničkih pomagala) poleteti, postati mis sveta :0205_whistling:....i, tako, još par stvarčica?

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...