Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 15 часа, Tumaralo. рече

sa policijom koja ih zasipa suzavcem i vodenim topovima.

Kakve ovo ima veze sa mojim postom i sa slikom koju si postavio a na koju sam reagovala? Nikakve! 

ovde smo drugi forumaši i ja postovali na desetine takvih slika i snimaka sa protesta u poslednjih nekoliko meseci.

Tako je, i tada te niko nije prozivao za falsifikat.

Zato nije neophodno da jedna konkretna slika koja ilustruje situaciju u svetu sa plandemijom bude verodostojna.

Samo u tvom svetu u kome su, zarad postizanja cilja, dozvoljeni poluistina, pogrešno tumačenje i laž.

Mogao sam da nacrtam i u Paint-u gusto zbijene čiča gliše.

Mogao si, ali nisi, i tada te ne bih prozivala za falsifikat.

Mogao sam da stavim i sliku sa Vudstoka iz 1969

Znam da si ti mogao. To i jeste problem.

razuman čovek bi skontao poentu (ali ne i leming).

Razuman čovek (ajd dobro, razumna žena) je skontao poentu.

Poenta je da se služiš falsifikatima, poluistinama i lažima, i da prenosiš svaku budalaštinu za koju misliš da ti može poslužiti svrsi.

To što radiš (pomoću mimova,  falš slika... a ne mislim samo na post na koji sam reagovala) se ne razlikuje od izvlačenja iz konteksta.  Još gore je. To je najbrutalnija propaganda. Propaganda za nemisleće. E sad, ako ti je cilj da privučeš nemisleće i one koji smatraju da je sve dozvoljeno, onda....

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Svakodnevno dobijam svedocanstva koliko bockanih ljudi oboljeva, mislim da nema razlike da li je neko bockan ili nije, takav sam utisak stekao.

Među bockanima ima i onih koji su se upokojili (npr. čovek 1952/3. god. ujutru primio 2. dozu, uveče se upokojio).

Ne želim nikoga da plašim, ali ne treba se uzdati u bocke previše.

Ne bi bilo loše uzimati acetilsalicilnu kis. svako drugo- treće veče, pored vitamina, n-acetilcistein čisti pluća (meni je pomogao posle korone), redovnije kontrolisati d-dimer i uopšte krvnu sliku. Gojazni da smršaju, jer mnogo teže preboljevaju kad se razbole. Ako se neko uzda u bolnicu, mogu samo da mu kažem da nađe dobru vezu i da motre na njega, jer je haos i niko se neće previše cimati za vas, a vidimo da retko ko se vrati sa respiratora.

Neka nam je svima u pomoći Bog i Majka Božija.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Марко Холцлајтнер рече

Помаже Бог!

Опростите ако некоме буде проблем овај пост, али чињенице (на овом дијаграму) говоре више неко речи. За детаљније погледајте на сајту FLCCC

Праштајте

Марко

Screenshot_20211010-224251.thumb.png.2ca2686e30b564716d70def8d2323e05.png

Screenshot_20211010-224323.thumb.png.804ebdea490deb844291cc559ff0e09e.png

Спинујете људе лажним дијаграмима. Ово што си представио просто није тачно. Свако може узези било који дијаграм броја случајева у некој земљи и арбритрарно поставити да је баш онда када је кренуо број случајева да пада да прогласи да је Ивермектин почео да се употребљава. 

Иначе Индија је повукла Ивермектин из употребе за лијечење ковида ово је чињеница и то службена. 

Људи који праве овакве будалештине од дијаграма раде то свјесно да заглупе и обмане оне који се могу обманути. Нико ко се размеће овим лажним информацијама није свјестан стања у Индији.

У Индији и генерално јужној Азији болничко лијечење је јако скупо. Нема бесплатне здравствене његе, болнички рачуни за лијечење од короне могу да досегну пар хиљада евра, а у тежим случајевима гдје је потребан и оперативни захват рачуни иду и преко 10000 евра. За многе људе је то банкрот ако им се деси. Да је ивермектин ефикасан нико се не би устручавао да га користи како би се себи олакшао живот и здравствено и финансијски.

Иначе лијек се и даље може купити као андол код нас у свакој апотеци. Земље јужне азије имају нехигијенске услове живљења, честе су инфекције паразитима, бактеријама и црвима и зато је лијек доступан као добар дан. Само је службено повучен за употребу против ковида јер нема никакве користи у том погледу. 

• Свиђа ми се 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Podaci iz Velike Britanije.
Na šest najteže obolelih pacijenata na intenzivnoj nezi dolazi jedna trudnica, obolela od Covid19, nevakcinisana.

WWW.THEGUARDIAN.COM

NHS England release statistics after evidence Covid can cause serious problems for mothers-to-be and their babies
Подели на овим сајтовима

Ivermektin u lečenju kovida-19. CT nalazi

Koliko god se neslagao ili slagao sa nekim lekovima ili lečenjem, moja je obaveza da pregledam pacijente i da napišem šta se vidi. Tu nema sentimentalnosti. Uostalom, nakon radiološkog pregleda ostaju slike koje može svako da vidi.

Hteo to ili ne, došlo je nekoliko pacijenata kojima su lekari propisivali da piju ivermektin, veterinarski lek. Jedan pacijent tvrdi da mu je to propisao lekar jedne kovid bolnice koji je na nekom položaju. Nije mi pokazao ime, tako da ne mogu da procenjujem. Znajući kakvo je stanje kod nas, neće biti briga ni one koje bi moralo biti briga.

Da krenemo od toga šta je Ivermektin. Nasumice sam izabrao (na ALIIMS-u) jedan Ivermektin (Ivermektin-P). Sad ću copy/paste šta doslovce piše:

Ciljne vrste životinja
Svinje
4.2 Indikacije
Lečenje i kontrola parazitskih infekcija prouzrokovanih sledećim endo- i ektoparazitima:
Želudačno-crevne nematode (odrasli i IV stadijum larvi): Ascaris suum, Hyostrongylus rubidus,
Oesophagostomum spp. i Strongyloides ransomi* (odrasli)
Plućne nematode (odrasli): Metastrongylus spp.
Vaši: Haematopinus suis
Šugarci: Sarcoptes scabiei var. suis

*Kada se aplikuje gravidnim krmačama pre prašenja, sprečava transmisiju S. ransomi preko mleka na prasad.
4.3 Kontraindikacije
Ne daje se životinjskim vrstama za koje nije indikovan jer može izazvati ozbiljne poremećaje, pa čak i smrt.
Ne daje se životinjama sa poznatom preosetljivošću na ivermektin

horses-1759214.jpg

Postoji isto ovo i za ovce, ako su vam one bliže.

Da li postoji ivermektin za ljude? Postoji. SAD FDA je odobrila da se koristi za takozvane "zanemarene tropske bolesti" NTD, onhocerkozu i strongiloidozu. Dručim rečima za neke crve u tropskim predelima.

Već sam dosadio o kursevima gde pojedini šarlatani uče druge da postanu identični šarlatani. Tamo ih uče o obaveznom davanju ovakvih lekova. Na stranu to. Postoje li dokazi da deluje na kovid-19? U početku su se pojavile neke studije koje su tvrdile da deluje. Lično nisam verovao u to, što sam mnogo puta napisao. Čim je urađena prva ozbiljna studija došlo se do zaključka da ima dejstvo slično placebu, odnosno da nema dejstvo.

Moramo znati i da je veoma otrovan, izaziva teška trovanja i smrt.

Da se vratim na moje pacijente. Par mladih (32 do 36 godina), zdravih i jakih pacijenata i jedan stariji pacijent (80 godina). Kako je moja struka vezana isključivo za slike neka one govore bolje od mojih reči:

D1%2BS1%2BI38%2BS1%2BI39.JPG

D2%2BS1%2BI53.JPG

Iv1.JPG

Iv2.JPG

Iv3.JPG

Da li se to uopšte razlikuje od pacijenata koji nisu uzimali ivermektin:

Brit3%2BS2%2BI26%2BS1%2BI54%2BS1%2BI88.JPG

BritA1%2BS1%2BI44.JPG

II%2Bkovid%2B30%2Bd%2B2%2BS1%2BI66.JPG

Kako god da gledamo, razlike u nalazima ne postoje.

Kod pacijenata sa ivermektinom postoji svi elementi kovida sa izraženom fibrozom, znači nema ni govora da neće biti komplikacija. Svi pacijenti koji koriste ivermektin, po pravilu, nisu vakcinisani. U ovoj pandemiji je primećeno da oponenti vakcinacije pristaju na korišćenje svega drugog, pa čak i lekova za ovce ali vakcine ne žele.

viber_slika_2020-12-11_17-56-06.jpg
Ova epidemija je pokazala pravo stanje stvari. Predugo smo se zavaravali da živimo u nekom idealnom, pravednom svetu. Prvo su izdali lekari, nemam opravdanja za njih, niti želim da podelim njihov deo krivice. AKo sam mogao da radim po 12 sati i da pratim svu moguću literaturu o kovidu-19, mogli su i drugi, nisam ja nešto poseban, niti bolji od drugih, a sve je dostupno. Do sada ima oko 2 miliona radova o kovidu-19 i virusu koji ga izaziva, SARS-CoV-2.
Nema opravdanja da se koriste off-label lekovi koji nisu namenjeni za ljudsku upotrebu, nema.
Izdvojili su se ljudi koji mrze ljudski rod i žele da epidemija traje i traje, uglavnom da bi njihove ideološke vođe zarađivale novac. Nema opravdanja.
Niko nema opravdanja.

https://ljudilazi.blogspot.com/2021/09/ivermektin-u-lecenju-kovida-19-ct-nalazi.html?fbclid=IwAR0uOYVC2xneLluj1JvbSThfgUztV70r9iFr8-WpxPdfOgeyDGcvQ1bIhhw

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, fsa рече

ALI OVIH JEANIPO ŠTO SU HOSPLITAIZOVANI NJIM JE TO KO STOPOSTO, ŠTA TI NIKE JASNO LEMINGU!!! 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Mikorist рече

Razovarao sam sa farmakologom na ovu temu....Kaže da može i ovde da se napravi....Pitanje je kaže koliko je u interesu farmako industriji da se uopšte pravi jer kaže da može da se pokaže da na sve viruse deluje isto - jer radi isti proces u svim - izmutira RNK u virusu toliko da se raspadne. Takođe je pitanje koliko je mutagen i u kojoj količini (dozi) na samog čoveka....

Мислиш фармако мафији? :0212_rolleyes:

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Милошшш рече

Ne bi bilo loše uzimati acetilsalicilnu kis. svako drugo- treće veče, pored vitamina, n-acetilcistein čisti pluća (meni je pomogao posle korone), redovnije kontrolisati d-dimer i uopšte krvnu sliku. Gojazni da smršaju, jer mnogo teže preboljevaju kad se razbole.

Zato reče Nestorovic da je ovo vaskularna bolest a ne respiratorna. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Branka62 рече

Kakve ovo ima veze sa mojim postom i sa slikom koju si postavio a na koju sam reagovala? Nikakve! 

Tako je, i tada te niko nije prozivao za falsifikat.

Samo u tvom svetu u kome su, zarad postizanja cilja, dozvoljeni poluistina, pogrešno tumačenje i laž.

Mogao si, ali nisi, i tada te ne bih prozivala za falsifikat.

Znam da si ti mogao. To i jeste problem.

Razuman čovek (ajd dobro, razumna žena) je skontao poentu.

Poenta je da se služiš falsifikatima, poluistinama i lažima, i da prenosiš svaku budalaštinu za koju misliš da ti može poslužiti svrsi.

To što radiš (pomoću mimova,  falš slika... a ne mislim samo na post na koji sam reagovala) se ne razlikuje od izvlačenja iz konteksta.  Još gore je. To je najbrutalnija propaganda. Propaganda za nemisleće. E sad, ako ti je cilj da privučeš nemisleće i one koji smatraju da je sve dozvoljeno, onda....

Ne. Bukvalno ne kapiraš. Ne odvajaš bitno od nebitnog. 

Razboritost: 0 (slovima: nula). 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...