Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Пре сат времена, Вилер Текс рече

Мислио сам ако може без читања 15 студија и 17 мишљења ако просто неко зна у 2-3 реченице. Не знам што те је питање "погодило".

Па не може. Ако толико имаш незнања онда немаш основа да знаш коме да се обратиш и коме да верујеш. Нема леба без мотике, мораш сам на себи да радиш.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Дејан рече

Ово дискусија ме подсећа на оне приче испред сеоске задруге где свако има решење како Србија да постане Швајцарска за годину дана

Прика, извини што сам питао. Кажем ти да немам појма о медицини и питао сам неког ко је доктор. 

Шта сад, у обавези сам да читам медицинске студије и будем др мр микробиологије да бих питао на форуму некога нешто о чему ништа не знам?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Дејан рече

Па не може. Ако толико имаш незнања онда немаш основа да знаш коме да се обратиш и коме да верујеш. Нема леба без мотике, мораш сам на себи да радиш.

Питао сам особу која каже да је лекар. Нисам тебе питао.

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Вилер Текс рече

Да размислим на глас, пошто се не разуме у медицини ако је дозвољено то рећи, да ли други вирус против којих се вакцинишемо такође мутирају па се опет ствара некакав имунитет од вакцина.и природно и против тих мутираних верзија?

Ето први пут постављам питање то неком лекару. А ти си дотур медићине колико схватам? Немам појма о медиђини осим вако у пролазу што чујем.

Хајде да мало издетаљишемо. Није ствар да се разумеш у медицину, већ ако си медицинар која ти је ужа специјалност. Блиски људи око мене су питали једног свог пријатеља гинеколога коју вакцину да изаберу за трећу дозу. Мој коментар је био:" Кад ме буде болела вагина онда ћу се обратити гинекологу, а што се тиче вакцина има ко се са тим бави".

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вилер Текс рече

Прика, извини што сам питао. Кажем ти да немам појма о медицини и питао сам неког ко је доктор. 

Шта сад, у обавези сам да читам медицинске студије и будем др мр микробиологије да бих питао на форуму некога нешто о чему ништа не знам?

Нешто нисам сигуран да ова докторка има нека практична искуства , а нико је не познаје па и не знамо ко је и да ли је заиста доктор. На основу њеног писања ја је не бих ништа питао .

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Дејан рече

Хајде да мало издетаљишемо. Није ствар да се разумеш у медицину, већ ако си медицинар која ти је ужа специјалност. Блиски људи око мене су питали једног свог пријатеља гинеколога коју вакцину да изаберу за трећу дозу. Мој коментар је био:" Кад ме буде болела вагина онда ћу се обратити гинекологу, а што се тиче вакцина има ко се са тим бави".

Аха...добро брате. Ето извињавам се што не познајем ни једног имунолога па сам питао неког ко је лекар на форуму где размењујемо мишљења. 

Пс: пардон, тврди да је лекар. Што не значи да ћу је послушати. 

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, sanja84 рече

Znaš onaj vic. Otišao čovek da kupi diplomu medicinskog fakulteta na sajmu od cige. A ciga kaže može, samo moram malo da te propitam. :)))

• Хахаха 1

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

Нпр. грип. Јел он мутира? Како у том случају, ако мутира,вакцине раде посао заједно са приодним имунитетом?

Pa ne rade posao ništa bolje... nismo nikad bili blizu toga da iskorenimo grip.... pri čemu je grip manje zarazan, manje opasan i mnogo osetljiviji na vremenske prilike...

Ово што сам питао и Генија, јел то значи да просто треба да се направи ефикасна вакцина која ће деловати против свих мутација и то је то?

Pitanje je da li je problem u tome ili je prosto Delta mnogo zaraznija i opasnija...  

A za kolektivni imunitet, uz sve ono što Genije reče, dodao bih i to da prosto nije dovoljno veliki broj vakcinisan + preležao...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Tumaralo. рече

1633625039850.png.9f647c08c1df9913a21598530bfded9f.png

Rekli mi na internetu da vakcine uništavaju prirodni imunitet i ja poverovao jer nisam leming, nego razmišam svojom glavom... :)))

• Свиђа ми се 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Вилер Текс рече

Нисам читао и пратио, ако има неко упућенији да појасни, ако има толико људи који су се вакцинисали и толико који су прележали, како то да нема колективног имунитета?

Нисам ни ја нешто упућен али колективни имунитет увек "постоји" у некој мери. Међутим ако узмемо све који су се вакцинисали и прележали имамо око 50,60 % људи у целој држави који су са антителима, да рачунамо да су сви они тоталнно имунизовани, заражавају се ових 40 % који немају. 

Мислим да је доста од ових нових заражених заправо деце... 

Ако погледаш шведску тамо може да се види ефекат колективног имунитета полако.  

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, fsa рече

Никако немој њих да питаш хахаха 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Tumaralo. рече

1633625039850.png.9f647c08c1df9913a21598530bfded9f.png

Vakcine, sve vakcine, dokazano ne unistavaju imunitet. Unapredjuju ga samo jer ga uce. Do sada najgore sto si nasao za fajzer jesu upitni eksperimentni sa fetusima, ali ne znam odakel ti da je vakcina opasna. 

Covece vidis li koliko je ljudi primilo, pa umirali bi levo i desno... 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, sanja84 рече

Znaš onaj vic. Otišao čovek da kupi diplomu medicinskog fakulteta na sajmu od cige. A ciga kaže može, samo moram malo da te propitam. :)))

Јел знаш онај виц да Мирољуб Петровић лечи људе? 

У бреее, па то није виц.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...