Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 17 минута, sanja84 рече

@Branka62 obavezne vakcine su za sve u javnoj upravi. Testovi traju tri dana, a jako su skupi. Čak i do 100 evra idu. 

Znam. Ali prestanite da se ponašate kao Petar Pan - hoću prava ali ne i obaveze.

Подели на овим сајтовима

WWW.RTS.RS

Недовољан обухват вакцинације, еволуција вируса и стил живота су кључни фактори зашто у Србији...

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Branka62 рече

Znam. Ali prestanite da se ponašate kao Petar Pan - hoću prava ali ne i obaveze.

Vakcinacija nije obaveza. Bolest bi bila iskorenjena da vakcinisani nisu otišli na more.. 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, sanja84 рече

Vakcinacija nije obaveza. Bolest bi bila iskorenjena da vakcinisani nisu otišli na more.. 

Да су сви носили маске две недеље не би требале ни вакцине ни ништа. 

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, sanja84 рече

Odavno nije nesto ovako glupo napisano na ovoj temi.

Iskreno trebalo bi da te bude sramota....

Prvo niste teli maske, guse vas, dave vas, kontrolisu vas preko maski iz svemira, skupljaju vam se bakterije, umirete od njih jadni...

Pa onda necete da drzite odstojanja i da se uzdrzavate od kontakata, ne moz da zivite da se ne pipate i cmacete, niste ljudi ako nemate kontakt

Onda ni vakcine niste hteli jer vas ubijaju njima u isto vreme dok vas kontrolisu u isto vreme dok vam stavljaju namagnetisane cestice u isto vreme dok izazivaju ugruske u isto vreme dok na njima zaradjuju pare u isto vreme dok vam ubacuju cipove u isto vreme dok njima sprovode plan svetskog poretka.

I onda posle svega ti kazes "bolest bi bila iskorenjena da vakcinisani nisu otisli na more"?!

Pa sta je to? Jel to infantilnost, beozbrazluk, iskonska glupost, retardiranost, neobrazovanost, sebicluk?

Avaksi nisu ljudi koje treba tretirati ravnopravno. Kao deca kojoj moras da uradis neke stvari koje ona ne razumeju a koja su njihovo dobro. Pa im onda na silu uvalis taj grozni lek iako oni vriste i deru se ko blesavi jer nemaju ni sansu da razumeju sta se desava jer su na niskom intelektualnom nivou.

Jednostavno, antivakseri su glupi ljudi. Zao mi je sto sam to morao da napisem tako konkretno. Ali nema vise... Gotovo.

Kovid pasosi ili koji god drugi sistem koji ce avaksima ograniciti pristup svakodnevnici dok se ne vakcinisu.

Sada. I odmah. Za sve od reda.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Nije glupo. Slovenija je bila na ivici dve godine zaredom da reši stvar, i obe godine je došlo leto. Maturanti su išli na ekskurziju, žabari u Hrvatsku.. I koje koji svuda po svetu i vratili se sa koronom. 

A i ti mene ne znaš. Ja nosim masku i držim rastojanje. Živim dva km od obale i nisam nijednom otišla da se isplivam zato što izbegavam gužvu i živim kao u doba epidemije. Tako da molim te pokušaj da ne generalizuješ. 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

On naravno kao glavni svetski epidemiolog ne zna odogovor na najvaznije stvari, ali zato zna da promovise bockalice za velike pare, i jos ne odgovara ni za sta. A i precutkuje na kraju da izraelska studija nije dala odgovor da li je efikasniji prirodni imunitet, a ona brate dala:

„Ova studija pokazala je da prirodni imunitet pruža dugotrajniju i jaču zaštitu od infekcija, simptomatskih bolesti i hospitalizacije uzrokovane Delta varijantom SARS-CoV-2, u odnosu na BNT162b2 imunitet izazvan vakcinom od dve doze. ”

Ali zato CDC kaze ispravno:

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

Ненад 1968. годиште.

Јел му било време?

• Тужан 1

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Вртимо се у круг, и то је реалност с којом морамо да се носимо.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, cloudking рече

Odavno nije nesto ovako glupo napisano na ovoj temi.

Iskreno trebalo bi da te bude sramota....

Prvo niste teli maske, guse vas, dave vas, kontrolisu vas preko maski iz svemira, skupljaju vam se bakterije, umirete od njih jadni...

Pa onda necete da drzite odstojanja i da se uzdrzavate od kontakata, ne moz da zivite da se ne pipate i cmacete, niste ljudi ako nemate kontakt

Onda ni vakcine niste hteli jer vas ubijaju njima u isto vreme dok vas kontrolisu u isto vreme dok vam stavljaju namagnetisane cestice u isto vreme dok izazivaju ugruske u isto vreme dok na njima zaradjuju pare u isto vreme dok vam ubacuju cipove u isto vreme dok njima sprovode plan svetskog poretka.

I onda posle svega ti kazes "bolest bi bila iskorenjena da vakcinisani nisu otisli na more"?!

Pa sta je to? Jel to infantilnost, beozbrazluk, iskonska glupost, retardiranost, neobrazovanost, sebicluk?

Avaksi nisu ljudi koje treba tretirati ravnopravno. Kao deca kojoj moras da uradis neke stvari koje ona ne razumeju a koja su njihovo dobro. Pa im onda na silu uvalis taj grozni lek iako oni vriste i deru se ko blesavi jer nemaju ni sansu da razumeju sta se desava jer su na niskom intelektualnom nivou.

Jednostavno, antivakseri su glupi ljudi. Zao mi je sto sam to morao da napisem tako konkretno. Ali nema vise... Gotovo.

Kovid pasosi ili koji god drugi sistem koji ce avaksima ograniciti pristup svakodnevnici dok se ne vakcinisu.

Sada. I odmah. Za sve od reda.

Оћеш ли се расплакати кад те неко пробуди из те твоје фантазмагорије и схватиш да невакцинисани и даље постоје и замисли дишу исти ваздух као и ти? Нико их није елиминисао из моје свакодневниве, државооо реагуј кме кме. Јадник. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, sampaganini92 рече

Оћеш ли се расплакати кад те неко пробуди из те твоје фантазмагорије и схватиш да невакцинисани и даље постоје и замисли дишу исти ваздух као и ти? Нико их није елиминисао из моје свакодневниве, државооо реагуј кме кме. Јадник. 

Sta lupa ovo dete, ce mi prevede neko?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

WWW.FACEBOOK.COM

Dr.Džuli Penesi,profesor etike na Huron koledžu nakon 20 godina rada otpuštena sa univerziteta zbog odbijanja da bude zamorče u ispitavanju vakcina

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...