Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 15 минута, sampaganini92 рече

Ауу да па и то што кажеш толико су пре имали више заражених да је просто неуппоредиво. А не чек... заправо поприлично исто ко у децембру..

1.PNG.36241b5cd94b0190cdaf4fa5bfb5caab.PNG

Како ли ће се изборити оне мучене државе што имају чак око 3% вакцинисаних и 97% вулакнизера и баба сера?

2.PNG.62a51ae66aa0c3e9415ac340c5373b07.PNG

3.PNG.05740ff636be0a04d1d4bbd0c198cd5c.PNG

Практично су на граници изумирања. Шаљите им контигенте фајзера АСАП! АСАП ФРКА ПАНИКА!

Cekaj ,cekaj... gde si poleteo? Sta mi stavljas pikove iz decembra i poredis ih sa ovim talasom koji tek krece... 

vreme ce pokazati ko je  u pravu a ja ti garantujem da ce do 2026 sve da bude jasno, tako da... tad mi se javi da uporedimo brojeve.

Pametnome dosta bate...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Pa nije on radio studiju bre... nego neki tamo studijenti :D 

Studija verovatno ne postoji.to je neki niskobudžetni sajt i isfrustrirani "geniji".

A i šta uspevaju time. IQ smanjiti tako ne mogu..samo laju i nerviraju...eto

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, fsa рече

Takvima nije trebalo dozvoliti da postanu zdravstveni radnici.

Не знам како је негде другде, ал овде код нас је забрињавајући проценат психички обилелих медицинара.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, sampaganini92 рече

Ауу да па и то што кажеш толико су пре имали више заражених да је просто неуппоредиво. А не чек... заправо поприлично исто ко у децембру..

Aha... jedino što se kod vakcinisanih razlikuje smrtnost u odnosu na decembar... smrtnost nije poprilično ista...

1.PNG.36241b5cd94b0190cdaf4fa5bfb5caab.PNG

UK.jpg

A kod zemalja sa manjom vakcinacijom je smrtnost ostala ista:

Како ли ће се изборити оне мучене државе што имају чак око 3% вакцинисаних и 97% вулакнизера и баба сера?

2.PNG.62a51ae66aa0c3e9415ac340c5373b07.PNG

gruzija.jpg

3.PNG.05740ff636be0a04d1d4bbd0c198cd5c.PNG

jermenija.jpg

Практично су на граници изумирања. Шаљите им контигенте фајзера АСАП! АСАП ФРКА ПАНИКА!

Nisu... samo im nepotrebno umiru ljudi...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, sanja84 рече

Studija verovatno ne postoji.to je neki niskobudžetni sajt i isfrustrirani "geniji".

A i šta uspevaju time. IQ smanjiti tako ne mogu..samo laju i nerviraju...eto

Moji emprijiski podaci sa terena se gotovo 100 procentno slazu sa nalazima ove studije... za sad nemam razloga da sumnjam u njenu tacnost, iako sumnjam u njeno postojanje :D:D 

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, cloudking рече

Moji emprijiski podaci sa terena se gotovo 100 procentno slazu sa nalazima ove studije... za sad nemam razloga da sumnjam u njenu tacnost, iako sumnjam u njeno postojanje :D:D 

Da, studija u kojoj  najmanji IQ imaju ŽENE koje pripadaju  NACIONALNIM MANJINAMA; itd... Pa to samo govori koliki je fašista pisac ovih redova.

Znam jednu ženu, ciganku koja je bila trudna sa trećim ili četvrtim detetom, ne sećam se. ..i na pitanje hoće li da abortira ona reče ne, nikako, svoje dete da ubijem..

Gospod je došao prostima i jednostavnima...i nema šta ismevati ljude.nekad su mudriji od učenih.

• Свиђа ми се 1

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Avocado рече

Aha... jedino što se kod vakcinisanih razlikuje smrtnost u odnosu na decembar... smrtnost nije poprilično ista...

UK.jpg

A kod zemalja sa manjom vakcinacijom je smrtnost ostala ista:

gruzija.jpg

jermenija.jpg

Nisu... samo im nepotrebno umiru ljudi...

Ja sam ti lepo rekao taman se toliko razlikuje koliko bi trebalo vakcinisati rizicne grupe koje su najpodloznije virusu.

Nemam nista protiv toga, imam protiv toga da se ljudima ispira mozak i da se zastrasuju na svakom koraku i da se nevakcinisani tretiraju maltene ko ubice. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Bernard рече

Za molerisanje je zadužen fsa, izgleda da se je jadan umorio! :))

Misliš da si veći katolik od pape? 0703_read

Papa Franjo i Benedikt XVI vakcinisani protiv COVID-a 19

Papa Franjo kojem su 84 godine i penzionirani papa Benedikt XV., 93-godišnjak, primili su vakcinu protiv COVID-a 19.

"U televizijskom razgovoru objavljenom u nedjelju navečer, Sveti Otac je protivljenje vakcinaciji nazvao “samoubilačkim poricanjem”, istaknuvši da trebamo donijeti “moralnu odluku” radi zaštite tuđih života."

https://balkans.aljazeera.net/news/world/2021/1/14/papa-franjo-i-benedikt-xvi-vakcinisani-protiv-covid-a-19

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, cloudking рече

Cekaj ,cekaj... gde si poleteo? Sta mi stavljas pikove iz decembra i poredis ih sa ovim talasom koji tek krece... 

vreme ce pokazati ko je  u pravu a ja ti garantujem da ce do 2026 sve da bude jasno, tako da... tad mi se javi da uporedimo brojeve.

Pametnome dosta bate...

Па стављам у контексту тога да ништа није мање заражених сад услед масовне вакцинације у УК, поготово их неће бити кад овај талас достигне пик. Мање је смртних случајева услед вакцинације, али као што сам рекао авокаду разлика у умањењу би била готово иста да су вакцнисане само ризичне групе без целе хистерије која је притом накнадно искулминирала са вакцнисањем свих редом укључујићи и децу итд..

Тако да није проблем ако се временом испостави да си био у праву, ћу да кажем ок ја сам погрешио. Али чисто сумњам да ће у овој конкретној ситуацији то бити случај.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

WWW.DAILYMAIL.CO.UK

Dr Bauer of the Francis Crick Institute explains that the Pfizer vaccine produces 5-6 times fewer neutralising antibodies that play a key role in protecting us from the Indian variant. He suggests that booster...

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, dragisa рече
WWW.DAILYMAIL.CO.UK

Dr Bauer of the Francis Crick Institute explains that the Pfizer vaccine produces 5-6 times fewer neutralising antibodies that play a key role in protecting us from the Indian variant. He suggests that booster...

Sta ti bi da serujes vakserki info? :D

Zar ne bi trebalo da serujes clanke  u kojima se pise da su vakcine lose ili tako nesto? Otkud to da promovises clanak koji govori o nuznosti trece doze? Zar se vi avaksi ne plasite vakcinacija i svih narednih "doza" :D 

Ovo je super vest. Ja sam mislio da meni nece dati trecu jer imam fajzer ali ako je ovaj clanak tacan, bice boostera i za mene :D

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, sampaganini92 рече

Ja sam ti lepo rekao taman se toliko razlikuje koliko bi trebalo vakcinisati rizicne grupe koje su najpodloznije virusu.

Šta time hoćeš da kažeš? Da najrizičnijima smanjuje rizik, a onima manje rizičnim ne smanjuje?

Razlikuje se onoliko koliko je svim grupama smanjen rizik od smrti... a naravno da je najrizičnijima najviše smanjen rizik...

пре 1 сат, sampaganini92 рече

Nemam nista protiv toga, imam protiv toga da se ljudima ispira mozak i da se zastrasuju na svakom koraku i da se nevakcinisani tretiraju maltene ko ubice. 

Mislim da smo svi protiv toga samo imamo različitu ocenu da li se to i dešava...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...