Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 2 часа, nikola a рече

Za Kinu me nije briga ali ti brate odmori malo, protivurečiš sam sebi, skloni se malo od foruma, prošetaj, uzmi med i orasi... ;)

malo kuvanje nije isto sto i falsiranje... i mani me tih dzovnaskih foruma kao prosetaj uzmi med i orahe..Jos jedan ljubitelj komunjara... a sve fol hriscani....

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Justin Waters рече

Gle Kurca

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/sebastian-kurz-upozorio-austrijance-na-jeftine-balkanske-testove-na-koronu/200709156

E ovo se zove germanska licemjernost. Krili su klastere u svojim skijalištima, zarazili pola Evrope između ostalog i Balkan, a onda prvo prilikom kad im se ukaže opletu. 

Pametan covek, Srbi su kupili verovatno testove od Kineza koje su vracali evropljani jer su losi. I treba da upozori svoje gradjane na Kineske i Srpske prevarante. I nije jedini koji upozorava na to.

Al smesno mi je ovo "gle kurca" posteno sam se ismejao.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, fsa рече

@nikola a 

Eto, postade i ti "komunjara" :smeh1:

Džaba pričaš. Čovek je toliko opsednut mržnjom prema Kini da više nije u stanju da racionalno razmišlja. 

Kumunjare su oni koji mu kažu je SNS u Srbiji mesec dana lažirao podatke i to još uvek traje niti ima podataka po gradovima. Ali to je SNS malo kuvanje i nije kao kinesko falšovanje. Jer samo Kina je falšovala i niko drugi. Ni Iran čak.

Mene baš briga i za komunjare i za Iran jer to je isto ali ovo kada sam sebe rokaš u porukama mora da je isto neko kuvanje, falšovanje ili šta već.

Подели на овим сајтовима

Za Dariju Kisić utakmice nisu rizik za koronu, protesti jesu

https://nova.rs/drustvo/za-dariju-kisic-utakmice-nisu-rizik-za-koronu-protesti-jesu/

Šta reći na ovakvo lupetanje koje veze nema s medicinom...

Nije ni čudo da je dobar deo naroda sluđen i ne veruje više nikome

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, nikola a рече

Kumunjare su oni koji mu kažu je SNS u Srbiji mesec dana lažirao podatke i to još uvek traje niti ima podataka po gradovima. Ali to je SNS malo kuvanje i nije kao kinesko falšovanje. Jer samo Kina je falšovala i niko drugi. Ni Iran čak.

Mene baš briga i za komunjare i za Iran jer to je isto ali ovo kada sam sebe rokaš u porukama mora da je isto neko kuvanje, falšovanje ili šta već.

Naravno da nije isto, Srbija je i uvecavala brojeve i uvecavala opasnost... evo hospitalizovanih od korone, je l ti ovo izgledaju kao zivotno ugrozeni bolesni ljudi:

пре 18 минута, fsa рече

@nikola a 

Eto, postade i ti "komunjara" :smeh1:

Džaba pričaš. Čovek je toliko opsednut mržnjom prema Kini da više nije u stanju da racionalno razmišlja. 

Opsednut sam mrznjom prema komunistima. Naravno da razmisljam racionalno, zemlja koja ima gustinu naseljnosti kao kina, ocajnu higijenu , virus ih ravasi od novembra, uz to ima opste poznatu diktaturu i kontrolu medija i masovno laganje oko medija po pitanju svega i svacega - ta zemlja tvrdi da ima rezultate bolje od svake druge zemlje.

Sta ima racionalno u verovanju da je to tacno?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, fsa рече

https://nova.rs/drustvo/za-dariju-kisic-utakmice-nisu-rizik-za-koronu-protesti-jesu/

Ја те кловнове из "кризног штаба" уопште више не слушам. Само ми дижу притисак безвезе. Исто као што и Вучића не гледам и не слушам, само после прочитам дал има нешто битно да је рек'о.

Једино Радовановића пратим, ем није у штабу ем прича конкретно шта ови муте.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, fsa рече

haha al bukvalno isto u americi bilo za ove liberalne medije CNN, CNBC i ove korona paranoike.
Kada su protestovali republikanci protiv karantina, trubili su ceo dan boziji o tome kako ce svi da pomru zbog njihove neodgovornosti... nazivali su ih ubicama itd..

Kada su krenuli BLM protesti, kompletna naracija je nestala..... od jednom masovni protesti nisu vise problem ?

Kakvi su unikatni lazovi birokrate i mediji pa to nigde nema... gore od aljaske do australije.. svuda su isti... bez izuzetka...

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, haveaniceday рече

Pametan covek, Srbi su kupili verovatno testove od Kineza koje su vracali evropljani jer su losi. I treba da upozori svoje gradjane na Kineske i Srpske prevarante. I nije jedini koji upozorava na to.

To su gluposti. Nijedan test na koronu nije toliko pouzdan. Ali naravno standardno baljezganje ono što ne valja mora da je iz Kine, ono što valja je svakako sa zapada. 

Kurc ovdje ne priča samo o navodno "falš" testovima. Nego mu je glavna stvar da kaže kako imaju "indicije" da zaraza u Austriji raste zbog balkanaca. Zaboravio je Austrijska skijališta, i sada će za porast slučajeva u Austriji da okrive svakako ljude sa balkana, isto to sada rade u Njemačkoj. Moža jeste pametan, ali kvaran je svakako kao i preci mu. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Justin Waters рече

To su gluposti. Nijedan test na koronu nije toliko pouzdan. Ali naravno standardno baljezganje ono što ne valja mora da je iz Kine, ono što valja je svakako sa zapada.

WWW.BBC.COM

The Netherlands, Spain and Turkey have all said some Chinese-made equipment is substandard.

Imas dve teorije za ovo. Holandjani, Spanci i Turci - mrze kineze vise nego sto vole svoje gradjane. Druga teorija je da kineska roba stvarno ne valja.
Sam biras u sta ces da verujes.... ja mislim da je racionalnije da kineska roba ne valja. Al sta ja znam, ja kao i ostatak zapadnog sveta mrzim kinu jer su oni super a zapad ne valja, deo sam te ekipe koja bi vratila neophodnu i placenu opremu samo da bi naskodila Kinezima.

Kurc ovdje ne priča samo o navodno "falš" testovima. Nego mu je glavna stvar da kaže kako imaju "indicije" da zaraza u Austriji raste zbog balkanaca. Zaboravio je Austrijska skijališta, i sada će za porast slučajeva u Austriji da okrive svakako ljude sa balkana, isto to sada rade u Njemačkoj. Moža jeste pametan, ali kvaran je svakako kao i preci mu. 

To za skijalista je svakako licemerje, tu se slazemo. Ja sam svestan da je Kurc kvaran al su kvarni i Srbi a i Kinezi... ne zanosim se.

Подели на овим сајтовима

I dalje se prave Toše iako su pod pritiskom protesta odustali od policijskog časa. Ovo bi trebao da bude jedan od zahteva na protestima.

RS.N1INFO.COM

Ministarstvo zdravlja i Institut za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut“ i dalje ne odgovaraju na...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...