Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Поента мог писања је да све што укида човекову слободу јесте сумњиво и треба бити опрезан и испитивати да не би били изманипулисани и на крају крајева примили жиг. Без параноје али и без спавања на ловорикама.

Тако је, такав ја однос имам према обавезном посту на води од недељу дана пред причешће, не више од 4 пута годишње.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Дејан рече

Тако је, такав ја однос имам према обавезном посту на води од недељу дана пред причешће, не више од 4 пута годишње.

Брате то није тема овде свакако. Своје мишљење имам, оно је моје и није обавезујуће ни закога нити се петљам у благослове које свештеници дају својој духовниј деци.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Вукашин рече

Ово је вест од прошле године:

WWW.BLIC.RS

Svi budući prvaci moraće da prime vakcine pre polazak u školu, odnosno do 1. septembra, a potvrda o tome je obavezna, najavio je Mladen Šarčević, ministart prosvete, nauke i tehnološ�kog...

Министар је још тада претио одузимањем деце. Помиримо се да живимо у лудачком свету. Сва та прича о демократији и грађанским слободама је прича за будале. Треба бити мудар. Пасош ми је најмања брига, на крају не морам нигде  ни да путујем.

Jeste za budale ako prihvatimo da smo budale. Stvar je što su ljudi potpuno apatični da se bore za svoja prava i gledaju na državu sa nekom vrstom straha. Naravno ja sam prvi za poštovanje reda i pravila (znate već) ali kada se pređe određena granica omda mora da se reaguje.

Mi smo kolektivno (pri tome mislim na većinu čovečanstva, ne samo na nas u Srbiji) već poodavno izgubili osnovnu stvar iz vida, država treba da služi građanima a ne da građani služe državi. Dakle mi imamo državu da bi nam svima bilo bolje, to što je država umislila da je "bogom dana" ponekada se mora objasniti i na brutalan način. Nebi mi bilo drago ali ako bude moralo i to je za ljude...

Pun mi je više ..... izdrndavanja birokratije i "države" samo opterećuju ljude a nisu svesni da oni postoje zato što ja to prihvatam... i dok ja to prihvatam....

Te porez, te ne možeš ovo, ne možeš ono, te moraš ovako te milion i jedno pravilo... sve ok... ali kada pomisle da mogu da siluju moju volju e pa drugovi malo ste se z..... pa da se objasnimo...

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Вилер Текс рече

Брате, немој да се играш логичких игара и постављаш глупа питања да би одбранио неодбрањиво. 

Еј небитно ко је у праву, него погледај само какво је ово изражавање. :) Не мала шанса је да си управо ти застранио. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Milan Nikolic рече

Еј небитно ко је у праву, него погледај само какво је ово изражавање. :) Не мала шанса је да си управо ти застранио. :)

Што јес јес. Одбранити неодбрањиво, звучи као Милојко Пантић кад је надахнут :D

Идем да попијем пивце...

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Juanito рече

Правна држава у којој председникове одлуке суд оспорава и поништава То је то. За Чешку је очекивано да је има више него ми, али пре неки дан се слично десило и у Босни. Србија је анални отвор свемира...

То се одавно зна а ти само драмиш. :) Кажу да унуци официра са Голог отока раде у Палати правде у БГ. Као судије, и дан данас.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

BACKAPALANKAVESTI.COM

Za ovu izmenu i telefonsko potvrđivanje za one koji hoće pomoć, kako Aleksandar Vučić rekao, "doneli smo jer su se neki bunili".

– Moje obećanje biće ispunjeno, svi penzioneri i svi koji primaju socijalnu pomoć, dobiće automatski 100 evra, a oni koji je ne žele, ne moraju da je uzmu, za sve ostale, dovoljno je samo da pozovu jedan broj – rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Za ovu izmenu i telefonsko potvrđivanje za one koji hoće pomoć, kako je rekao, „doneli smo jer su se neki bunili“.

– Ja taj broj neću zvati, ali ako je problem da neko pozove… to je samo jedan poziv i dobićete novac. Pozivam one kojima to ne treba, da pomoć i ne traže. Penzionere i one koij primaju socijalnu pomoć nećemo ni da pitamo, a ostali treba samo da pozovu jedan broj – rekao je Vučić, odgovarajući na pitanje novinara zašto obećana novčana pomoć od 100 evra nije obavezna za sve, kako je bilo najavljeno, već građani mogu da se izjasne da li hoće ili neće da preuzmu novac.

On se danas sastao sa ambasadorima zemalja članica EU i potom odražao zajedničku pres konferenciju sa Semom Febricijem, šefom delegacije EU u Srbiji.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je 12. aprila da će svakom punoletnom građaninu Srbije biti isplaćeno po 100 evra odmah pošto se ukine vanredno stanje.

Juče je, međutim, ministar finansija Siniša Mali rekao da će ta pomoć automatski biti isplaćena svim penzionerima i svima koji primaju socijalnu pomoć, dok ostali građani koji takođe tu pomoć žele, treba da pozovu određeni broj telefona i da se prijave.

– Počinjemo od 15. maja, a onda ćemo preostalim punoletnim građanima dati mogućnost da se prijave da li žele 100 evra – rekao je juče ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali i dodao da će o tome moći da se izjasne telefonom jer je, kako je rekao, „prethodnih dana čuo da mnogi ne žele tu pomoć“.

Možda Vas zanima:

Prijave za 100 evra preko portala Uprave za trezor ili telefonom

Poražavajuće veliki broj žrtava trgovine ljudima

A ovo je sa FB-a:

Za 100€ pozovite call centar na broj 0800222333

JA: (zovem čim sam video broj)

GLAS: Za opciju "želim 100€" pritisnite taster broj 1.
Za opciju "ne želim 100€" pritisnite taster broj 2.

JA: (pažljivo pritiskam 1)

GLAS: Svi operateri su trenutno zauzeti. Pritisnite broj 2 da se vratite na glavni meni.

JA: (šta ću, pritiskam 2)

GLAS: Hvala Vam što kao i većina građana ne želite 100€. Vaša Vlada Republike Srbije

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, dragisa рече

Jeste za budale ako prihvatimo da smo budale. Stvar je što su ljudi potpuno apatični da se bore za svoja prava i gledaju na državu sa nekom vrstom straha. Naravno ja sam prvi za poštovanje reda i pravila (znate već) ali kada se pređe određena granica omda mora da se reaguje.

Mi smo kolektivno (pri tome mislim na većinu čovečanstva, ne samo na nas u Srbiji) već poodavno izgubili osnovnu stvar iz vida, država treba da služi građanima a ne da građani služe državi. Dakle mi imamo državu da bi nam svima bilo bolje, to što je država umislila da je "bogom dana" ponekada se mora objasniti i na brutalan način. Nebi mi bilo drago ali ako bude moralo i to je za ljude...

Pun mi je više ..... izdrndavanja birokratije i "države" samo opterećuju ljude a nisu svesni da oni postoje zato što ja to prihvatam... i dok ja to prihvatam....

Te porez, te ne možeš ovo, ne možeš ono, te moraš ovako te milion i jedno pravilo... sve ok... ali kada pomisle da mogu da siluju moju volju e pa drugovi malo ste se z..... pa da se objasnimo...

Ни ја нисам за излазак на улицу због свакаквих глупости, али против оваквих ствари би вредело борити се.

Подели на овим сајтовима

Ма каква улица или борба, не би ме нашли никада да ме вакцинишу, једино у шуми да ме јуре.

Али прошли пут када је доктор Кон претио да ће да нас вакцинише доживео је катастрофу, тако би било и сада.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, mario beloti рече

Ма каква улица или борба, не би ме нашли никада да ме вакцинишу, једино у шуми да ме јуре.

Али прошли пут када је доктор Кон претио да ће да нас вакцинише доживео је катастрофу, тако би било и сада.

Не ради се о мени, или теби, већ што министри прете одузимањем деце.

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Вукашин said:

није ваљда дотле дошло то се ваљда односи на оне старе вакцине. Знам да морају сва деца да приме неке вакцине да би се уписала у школу, али то је из времена док се струка по свету није досетила да злоупотребе  вакцине као Бил Гејтс, др Кон  и екипа. Чак је и патријарх рекао да то није проблем са вакцинама за школу, да не треба претеривати. Ало ово данас јестварно  друго време јер причају да ти убаце мали нано чипчић са вакцином, тако да је питање да ли су безбедне и те старе.

Има слично неки лекови за холестерол од којих људи убрзо почињу да осећају умор у ногама, па онда лекови за депресију, исто те упропасте. 

Бежи од данашњих лекара докле год си добро, а кад се разболиш отвори четворо очију.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Вукашин рече

Kad prodje ovo treba pokrenuti akciju, vastranacku....za takve izjave se mora dati ostavka, a treba pokrenuti akciju da se ukine obavezna vakcinacija...ne mogu da verujem daima ludaka takvih kod nas...

400 000 ljudi se vratilo u Srbiju tokom penademije - šokantno, dakve tako veliki broj ljudi je negde u svetu, kao nomad, bez osiguranja, posla i dozvola boravka....užas.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Вилер Текс рече

Брате то није тема овде свакако. Своје мишљење имам, оно је моје и није обавезујуће ни закога нити се петљам у благослове које свештеници дају својој духовниј деци.

Суштински јесте, ови невакцинисани неће путовати, ови без недељу поста на води немају спасења.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Дејан рече

Суштински јесте, ови невакцинисани неће путовати, ови без недељу поста на води немају спасења.

Не знам зашто своје неслагање са неким праксама (са којима се ни ја не слажем у глобалу) овде повлачиш као неки аргумент и мени спочитаваш као да ја некоме нешто одређујем. 

Разговарали смо о томе да Новак или Ђуро, Јово, Јанко, Марко имају пуно право да не пристану на обаверзну сумњиву вакцинацију. То је тема.

Ако имаш некоме нешто да кажеш о пракси ретког причешћивања, ја нисам адреса за то јер ја никоме благослове не дајем нити одлучујем.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Не знам зашто своје неслагање са неким праксама (са којима се ни ја не слажем у глобалу) овде повлачиш као неки аргумент и мени спочитаваш као да ја некоме нешто одређујем. 

Разговарали смо о томе да Новак или Ђуро, Јово, Јанко, Марко имају пуно право да не пристану на обаверзну сумњиву вакцинацију. То је тема.

Ако имаш некоме нешто да кажеш о пракси ретког причешћивања, ја нисам адреса за то јер ја никоме благослове не дајем нити одлучујем.

Причамо о морању.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...