Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 1 минут, Ayla рече

Kako se tretiraju ljudi koji iz nekog razloga ne smiju da se vakcinišu? 

Ne smiju da putuju? 

За сада нема још ни вакцине ни званиче одлуке. То су само предпоставке, али свакако се на време треба бунити против уцењивања вакцином.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Јел опет да препричавамо?

Поента је да није за вакцинацију којом би био условљен да би путовао. Дакле није за обавезну вакцинацију и уцењивање истом да би могао нормално да живи и ради.

Ено га о. Симеон Рукумиски прича да има проблем са сликањем за личну карту. Каже, ако ја донесем слику и ви је залепите то је ок, ал они да га сликају то никако.

Ево, ја ћу да покренем иницијативу да престану да ме условљавају пасошем да би ја путовао. Кога ја угрожава и чиме и шта ће њима моји подаци?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Дејан рече

Ево, ја ћу да покренем иницијативу да престану да ме условљавају пасошем да би ја путовао. Кога ја угрожава и чиме и шта ће њима моји подаци?

Брате, да ли ти видиш разлику између условљавања вакцином против корона вируса који није ни ебола и куга и чија смртност није велика да би путовао и имања валидног путног документа?

Заиста ме изненађујеш.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Дејан рече

Razumijem da postoje uslovi za mnogo šta, i treba da se poštuju, ali konkretno me je interesovao odgovor na pitanje, da li će biti uskraćena putovanja licima koja iz zdravstvenih razloga ne smiju da se vakcinišu?

Подели на овим сајтовима

Ево сад нека тета на ртс прича да вакцина не би била препоручљива за старије људе. И шта сад старији си, нема ништа од Игала нити од посете деци и унуцима у Минкену?

Дај бре каква обавезна вакцинација....лудило.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Брате, да ли ти видиш разлику између условљавања вакцином против корона вируса који није ни ебола и куга и чија смртност није велика да би путовао и имања валидног путног документа?

Заиста ме изненађујеш.

Какве везе то има, значи, ако светска влада у сенци, масони, илуминати, црни папа и сам ђаво лично, створе болест опаснију од еболе и куге, са мнооогооо већом стопом смртности, затим пласирају обавезну вакцинацију са све нанотехнологије унутра која ће бити жиг антихриста, то је по теби онда ок, због стопе смртности?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Дејан рече

Какве везе то има, значи, ако светска влада у сенци, масони, илуминати, црни папа и сам ђаво лично, створе болест опаснију од еболе и куге, са мнооогооо већом стопом смртности, затим пласирају обавезну вакцинацију са све нанотехнологије унутра која ће бити жиг антихриста, то је по теби онда ок, због стопе смртности?

Брате, немој да се играш логичких игара и постављаш глупа питања да би одбранио неодбрањиво. 

Подели на овим сајтовима

Ово је вест од прошле године:

WWW.BLIC.RS

Svi budući prvaci moraće da prime vakcine pre polazak u školu, odnosno do 1. septembra, a potvrda o tome je obavezna, najavio je Mladen Šarčević, ministart prosvete, nauke i tehnološ�kog...

Министар је још тада претио одузимањем деце. Помиримо се да живимо у лудачком свету. Сва та прича о демократији и грађанским слободама је прича за будале. Треба бити мудар. Пасош ми је најмања брига, на крају не морам нигде  ни да путујем.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ayla рече

Razumijem da postoje uslovi za mnogo šta, i treba da se poštuju, ali konkretno me je interesovao odgovor na pitanje, da li će biti uskraćena putovanja licima koja iz zdravstvenih razloga ne smiju da se vakcinišu?

немам појма, ја о овој обавезној вакцинацији сам чуо овде на форуму.

А док се та вакцина измисли , напутоваће се људи :)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Брате, немој да се играш логичких игара и постављаш глупа питања да би одбранио неодбрањиво. 

Нисам ја поставио стопу смртности као критеријум .

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Дејан рече

немам појма, ја о овој обавезној вакцинацији сам чуо овде на форуму.

А док се та вакцина измисли , напутоваће се људи :)

Forum, Đoković itd...

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, obi-wan рече
WWW.021.RS

Sud u Pragu danas je poništio neke državne mere usvojene zbog pandemije virusa korona, kao što su ograničenje kretanja građana i zatvaranje prodavnica.

Правна држава у којој председникове одлуке суд оспорава и поништава То је то. За Чешку је очекивано да је има више него ми, али пре неки дан се слично десило и у Босни. Србија је анални отвор свемира...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Дејан рече

Нисам ја поставио стопу смртности као критеријум .

Поента мог писања је да све што укида човекову слободу јесте сумњиво и треба бити опрезан и испитивати да не би били изманипулисани и на крају крајева примили жиг. Без параноје али и без спавања на ловорикама.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...