Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

12 minutes ago, Србољуб+ said:

собзиром да Немци смањују број умрлих од короне.  

Svi smanjuju i muvaju, samo vi i Hrvati ne!:)) Trkate se u međusobnom balansiranju!:))

Nas je dva miliona i za mesec dana smo testirali 24 000.

Vas je sedam miliona i za mesec dana ste testirali 3000. (samo da napomenem da ste do dolaska Kineza, 21. 3. bili zdravi ko dren i pili ljutu)

Olovku u ruke pa računaj.

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

Da li znate da je u Kini najmanje 40 000 ljudi pozitivnih i NEMAJU NIKAKVIH ZNAKOVA BOLESTI?!!! Jel ste dobro pročitali šta sam napisao? Nadam se da jeste! 

To je njihov (kineski) zvanični podatak!

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Dimitrije01 рече

@Благовесник niko nema pravo da im u potpunosti uskraćuje slobidu kretanja. 

Иди на Андрићев венац и почни штрајк глађу, како би им повратио права. Ако ти не дају јер је забрањено кретање, а ти у стану. Разгласи да ћеш престати јести и пити, гледати вести и бити на форуму док не умреш, ако се не поврате права.

Можеш да оснујеш и политичку партију па скинеш Вукија са власти и будеш преЦедник. А чим ово прође, можеш и да емигрираш....шта знам, Нигерија је окцек. Сомалија...Саудијска Арабија је пребогата.

Или иди у Детроит...можеш купити кућу тамо за један долар. Прескочиш једну кафу, уштедиш долар икупшиш себи кућу...а и демократија је.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Bernard рече

Svi smanjuju i muvaju, samo vi i Hrvati ne!:)) Trkate se u međusobnom balansiranju!:))

Vas je sedam miliona i za mesec dana ste testirali 3000. (samo da napomenem da ste do dolaska Kineza, 21. 3. bili zdravi ko dren i pili ljutu)

Ја вас похвалим да се Словенија добро држи а Ти нападаш.

Или обожаваш Немце? Стохолмски синдром? На пик просперити је речено да Немци хроничне који умру позитивни не воде као жртву короне.

Који је Твој проблем? Никога не оптужујем низашта. Па молим и Тебе исто то. Износим чињенице. Дужио сам 400 дана четири Јанеза и четири "моја" Београђанина и једног Албанца са њим сам имао најмање проблема, супер лик, Пивка - Постојна некада давно. 

Покушавам да упоредим неуспештост борбе против короне а не да лицитирам и тркам са било киме.

И мени НИШТА није смешно, драго ми је ако се ти забављаш !

• Свиђа ми се 1

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Dimitrije01 рече

@Благовесник niko nema pravo da im u potpunosti uskraćuje slobidu kretanja. 

Ogromna većina penzionera je disciplinovana i poštuje mere koje su preduzete. 

U ovoj situaciji je najlakše kritikovati. 

Šta ste vi uradili za te penzionere? 

Da li ste pomogli starim i bespomoćnim penzionerima?

Kupili i doneli namirnice, lekove? 

Nabavili im maske, alkohol, rukavice?  

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, Bernard рече

Čemu se ti smeješ i rugaš?

Ljudskoj patnji? 

Da li si ti zaslužan za sva ta testiranja? 

Kamo lepe sreće, pa da je ceo svet testirao svoje stanovništvo, a i da jeste, to nije garancija da se neko neće zaraziti nakon testiranja. 

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Ćiriličar рече

Иди на Андрићев венац и почни штрајк глађу, како би им повратио права. Ако ти не дају јер је забрањено кретање, а ти у стану. Разгласи да ћеш престати јести и пити, гледати вести и бити на форуму док не умреш, ако се не поврате права.

Можеш да оснујеш и политичку партију па скинеш Вукија са власти и будеш преЦедник. А чим ово прође, можеш и да емигрираш....шта знам, Нигерија је окцек. Сомалија...Саудијска Арабија је пребогата.

Или иди у Детроит...можеш купити кућу тамо за један долар. Прескочиш једну кафу, уштедиш долар икупшиш себи кућу...а и демократија је.

За разлику од тебе,ја сам човек слободан, могу да штрајкујем, могу да радим шта хоћу. А теби власт нек шање инструкције како ћеш да живиш, можда ниси ни за боље

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Flojd рече

Katastrofa sve vise licimo na policijsku drzavu. A ova setnja pasa od 23 do 01.

Pa misli presednik i na svaleraciju. :D :D

”Ти изведи Фифику, ја ћу Џекија, па се нађемо код треће бандере лево...”

Подели на овим сајтовима

А хоће ли сада браћа Кинези да престану да једу слепе мишеве или ће терају по староме? Ништа не кажу.

Или прихватају теорију да је из лабараторије.

Подели на овим сајтовима

Špijunski podaci sa google po zemljama, koliko su umanjena ili povećanja kretanja nosača telefona u odnosu na vrijeme prije pandemije

Srbija ne postoji na listi. 

WWW.GOOGLE.COM

See how your community is moving around differently due to COVID-19

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Orion said:

Čemu se ti smeješ i rugaš?

Ljudskoj patnji? 

Ne lupetaj!:smeh1::mahmah:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...