Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 26 минута, Србољуб+ рече

Ако већ лицитирамо мислим да је добар показатељ успеха-неуспеха борбе број умрлих на милион поред свих других услова који утичу на смртност.

Матиш из основне школе :

Србија 4 умрла на милион

Хрватска 1,5 умрла на милион

Словенија 7,5 умрла на милион

БиХ 3,5 умрла на милион

С.Македонија 4,5 умрла на милион

Црна Гора 3 умрла на милион

Мање више слично сем ХР и СЛО.

ХР.Занимљиво било би да неко истражи зашто се тако добро држе. Ретка насељеност?? Није било навале гастарбајтера??

СЛО ближе Тиролу и Италији логично.

И даље су ово мали бројеви за озбиљну статистику. Како одвратно звучи "мали бројеви"!

Једино што можемо закључити из ове "вести" је да телевизију НОВА С не интересује истина него пљувачина. Каква је публика која конзумира оволику површност?

Неко их назива ндх2. Можете претпоставити ко је ндх1.

Регион је и Румунија са 5 умрлих на милион, Мађарска 2, Бугарска 1, Аустрија 16, Турска 3, Албанија 5, Грчка 5, ...

Последња колона на познатом сајту: 

WWW.WORLDOMETERS.INFO

Live statistics and coronavirus news tracking the number of confirmed cases, recovered patients, and death toll by country...

Стварно јесу ндх2

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Bernard said:

Dolazi muž kući u kasne sate sav zamišljen i zabrinut, pita ga žena šta se dogodilo dragi... Imam dve vesti za tebe, dobru i slabu, koju prvo da ti kažem. Prvo slabu pa onda dobru. Slaba vest je ta da su doktori na pregledu ustanovili da imam AIDS. Dobra vest je ta da je moja ljubavnica bogata i da će platiti lečenje za mene i tebe kod najboljih doktora. Za tu njenu pomoć ćemo joj biti zahvalni.

ZAHVALI joj se i za najsmešniji virus koji se leči rakijom......

opomba-2020-03-29-102552.jpg

Ovo je izgleda Vučićev kolega, stručnjak za karantinu:

91989099_2681559985299943_44714616541098

Подели на овим сајтовима

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1f3LGuqwzegr7ZdGlzPOCDAyFk8RTaLTmMLF_K_5EVCc/htmlview#

I ovde je dobar tabelarni pregled za sve drzave sveta i po kontinentima, plus datum predvidjanja eksponencijalnog rasta zarazenih i smrtnih slucajeva. 5 nivo pandemije preko 1 milion zarazenih...

Подели на овим сајтовима

PESCANIK.NET

Zaključak Vlade uspostavio je sistem koji predviđa da samo jedan jedini organ može javnosti da pruža informacije u vezi sa epidemijom: Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19.

Подели на овим сајтовима

- ''Ukinite testiranje i korona će nestati.''

- ''Jedini problem je terapija iz Lacenta koja se preporučuje. Dakle, ako bi se svi lečili kao ovaj pacijent i ja bih video tu katastrofu. Bolest mu se razvija kroz grlo, temperaturu i iscrpljenost i otežano disanje. Lečenje započinje visokim dozama kortizona - 600 mg, pa moxifoxakcinom, koji je veoma jak antibiotik, zatim lopinavirom. To su jaki lekovi koji se koriste za lečenje side. Prilično toksični lekovi. I još interferonom koji umanjuje imuni sistem. Nakon svega toga ponavlja se terapija izuzetno jakim antibioticima. Na kraju je pedesetogodišnji pacijent umro. 

- On nije spadao u rizičnu grupu? 

- Ne. Terapija je bila prejaka i ubila je pacijenta. Jer lekari biraju zakonski put i prate uputstva Svetske zdravstvene organizacije. Ako ste preuzeli sve iz uputstva i pacijent umre, vi niste krivi. Ali ako niste preuzeli sve iz uputstva, a pacijent umre, imate problem.''

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

WWW.POLITIKA.RS

БРИСЕЛ - Широм Белгије телкомуникациони оператер Проксимус покренуо 5Г лајт мрежу. Мрежа покрива више...

Da vidimo kakvo će dejstvo imati na ljude tamo, van Brisela .

"Мрежа покрива више белгијских градова, али не и Брисел, јер та мрежа није у складу са строгим стандардима у области радијације које прописује овај регион.

Из Скупштине Брисела за локалне медије наводе да су стандарди у области радијације у овом граду-региону за 50 одсто строжији у односу на стандарде које прописују ЕУ и Светска здравствена организација.

Мрежа 5Г лајт почела је са радом у градовима Брижу, Лувену, Остендеу, Монсу, Хаселту, Намуру и Завентему близу Брисела, преноси Танјуг.

Наводи се да је за коришћење ове мреже потребно имати посебан уговор са оператером и одговарајући телефон који подржава веће брзине и различите фреквенције у односу на 3Г и 4Г."

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Grizzly Adams рече

Ti stvarno imas neki fetish prema tim totalitarnim rezimima... Ko zna sta je tu u pitanju... :scratch_head:

Jednako ko i ti što imaš prema intertotalitarnim, ili se nekad samo pretvaraš...ko zna šta je tu u pitanju...0703_read

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

WWW.POLITIKA.RS

Док се светом шири вирус који је раније био непознат, множе се и теорије о томе шта га је могло изазвати и зашто неке...

Подели на овим сајтовима

Стефановић је пре недељу дана предложио на састанку зашто је најбоље увести  карантин 24 сата и то је прихваћено, међутим, видим да је у струци преовладало мишљење да  још није прави тренутак, да треба сачекати са 24-часовним карантином,  и увести га, евентуално, на самом крају....

- Дошли смо до пред крај, изгурали смо четири недеље, одлука о томе да ли ће се уводити још нешто зависи од непосредне ситуације. Последња два дана имамо скок,  који се јасно види, а све зависи доста и од данашњег дана. Последња мера је 24-часовни карантин...   Ако се спроведе превремено, онда ће се поново појавити вирус, кренуће испочетка, направити нову епидемију, али далеко мање. Битно је то урадити пред сам крај, што је струка објаснила.

Кон

TV Prva, Republika

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Лукашенко расскажет ТАЙНУ! Новости Беларусь 2020
#Лукашенко #президент #тайна #Беларусь #диктатор #Новости #starnews #2020
Мир переживает вспышку коронавируса. В Италии творится настоящий кошмар. В Беларуси, судя по новостям,  все спокойно. Президент Лукашенко называет коронавирус "массовым психозом", на этом фоне многие граждане Беларуси продолжают обычный образ жизни, пренебрегая элементарными методами защиты. Как будут разворачиваться события с коронавирусом в Беларуси? Действительно ли президент Лукашенко делает все возможное для минимизации возможных рисков?

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

@JESSY  

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

36 minutes ago, JESSY said:

Jao, bre, nemojte jope...!

Ovaj lik je ortoped (ak` se ne varam), a snimak je sa nekog njuejdžerskog "sajma zdravlja".

Širi se virus glupila, očigledno.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...