Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 5 минута, obi-wan рече

Pa ne znam sto si onda odgovarao ista ako te ne interesuje sta pisem... bice da je po onoj narodnoj - "svak` se cese `de ga svrbi"...

Pa šta ću?! Moram da odgovorim! Ja sam veoma ljubezan i obazriv dečec. 

Moš se uvrediš ak` ti ne ansverujem. I, šta onda, hm? Da me savijest muči da sam nekoga uvredio? Sačuvaj bože & sakloni!

Подели на овим сајтовима

нажалост,изгледа да су епископ ваљевски милутин и још два свештеника оболели од корона вируса...нека Господ буде свима исцелитељ 

• Тужан 1
Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Justin Waters рече

Ima i Britanija svoj sajam, sprema se hala duga 1 kilometar sa 4000 kreveta, a pored dvije mrtvačnice.

Ово су све привремене болнице, а не простори за смештање свих оболелих. Тврдиш да ће сад све земље све заражене, па и оне без симптома и са благим симптомима, да стављају у логоре уместо у кућну изолацију?

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Natasa. рече

A to ne...nikako...i kad dođe vreme za to, biće mi žao :(.

:unbelieveble:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Justin Waters рече

Ima i Britanija svoj sajam, sprema se hala duga 1 kilometar sa 4000 kreveta, a pored dvije mrtvačnice.

Ма све су то комуњаре. Чак је Енгелс сахрањен у Лондону.   :)

"... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... "    "... Нека буде воља Твоја... "     Верујемо или не верујемо, питање је сад!

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Grizzly Adams рече

To je komunjarski instinkt - prva reakcija im je uvek da se prave kao da se nista ne desava i pokusaju da sve gurnu pod tepih. Takvi su bili i kod nas.

Kad bi se Kina konacno oslobodila tih zlotvora svet bi se preporodio.

Тако је, рецимо, и Горбачов покушао, цензуром, да сакрије оно што се десило у Чернобиљу. Покушали, наравно, али кад се радијација проширила, нису имали куд и морали су да октрију.

Ма комунизам је ужасан систем, прави Мордор. Јадни су народи над којима је то зло завладало.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Pinocchio's Half Brother рече

Takođe.

Inače, fućka mi se za ksenofobne i "pune hrišćanske ljubavi" budalaštine i idiotsko-teološke gluparije koje ovde prosipaš. 

Plitak si momak. 

Dasvidanija. I nemoj da pišeš kad stigneš, tamo gde već ideš...

nedopustivo je ovakvo vredjanje na forumu...javna opomena od administracije...

Hvala administraciji. 

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, grigorije22 рече

Видео сам да га ,,врте", како ти рече, али нисам послушао. О чему прича тај Македонац, укратко?

Подели на овим сајтовима

@GeniusAtWork

Онај што је био главни у раду који предвиђа смрт 4 милиона Американаца и што саветује британску владу, је мало променио плочу. Више не мисли да је толико апокалиптична ситуација.

WWW.NEWSCIENTIST.COM

Neil Ferguson, whose modelling has informed the UK's coronavirus strategy, says that the need for intensive care beds will come close to, but not exceed, national capacity

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...