Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 5 часа, Juanito рече

И ово није паника, него стање на терену.

Ma ne vredi, nemoj da se nerviraš, on tako tera na osamdeset strana, ne znam kako mu ne dosadi. Pisala sam isto kao i ti i odustala. Džaba trošiš energiju.

A mogao bi da zaćuti malo. Mislim, tako je sam rekao tamo negde na 17. strani, da smo svi mi na temi paničari i da neće na ovoj temi da gubi vreme. Ja sam odustala da se na ovom forumu bavim ovom temom.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Nikola Stojanovic рече

Vse budet horosho, druzoooooi 

Nidzo, treba da znas za ovu pesmu....stihovi "a on je bio kopile i jad" se odnose na Gospoda isusa Hrista!

To ti je Bregovic! U izvornoj pesmi je cak stajalo ime Gospoda, ali je zagrebacki Jgoton odbio da izda pa je zahtevao da se ime Gospoda izbaci, i Bregovic je samo stavio "on"...a "on" je, ustvari, On!

Vladika Jovan, inace zagrebacki student, i Rakovic koji je naucnik, doktorirao je na rokenrolu, prvi doktorat kod nas uradjeen n atu temu - dakle to su ti pouzdani i strucni podaci, nije suplja prica.

Da, da rode...na tome smo odrastali. Zna se da je Dugme rezimski bend....na stranu sve, ali ovo je uzas, bogohuljenje! Nije ni cudo, nadrogirani bldnik Bregovic sta drugo moye da komponuje.

Подели на овим сајтовима

Nidzo, treba da znas za ovu pesmu....stihovi "a on je bio kopile i jad" se odnose na Gospoda isusa Hrista!
To ti je Bregovic! U izvornoj pesmi je cak stajalo ime Gospoda, ali je zagrebacki Jgoton odbio da izda pa je zahtevao da se ime Gospoda izbaci, i Bregovic je samo stavio "on"...a "on" je, ustvari, On!
Vladika Jovan, inace zagrebacki student, i Rakovic koji je naucnik, doktorirao je na rokenrolu, prvi doktorat kod nas uradjeen n atu temu - dakle to su ti pouzdani i strucni podaci, nije suplja prica.
Da, da rode...na tome smo odrastali. Zna se da je Dugme rezimski bend....na stranu sve, ali ovo je uzas, bogohuljenje! Nije ni cudo, nadrogirani bldnik Bregovic sta drugo moye da komponuje.
Аврам турбофолка.

Послато са 5026D користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Hadzi Vladimir Petrovic рече

Аврам турбофолка.

Na stranu sada ko sta misli o o. Arseniju, on sedoci kako ih je, mlade EKVeovce i druge talenta, Brega odveo na nekoostrvo u Orvackoj na parti....opsta narkomanija i opste orgijanje ko sa kim.

Ja tog lika ne mogu da smislim....ima u njemu nesto demonsko.

Подели на овим сајтовима

Otisli smo sa teme....ljudi, pogledajte sta prica ovaj profesor u maski, one NATO loista, kao i ovaj nadribezbednjak Darko - ljudi se zalazu za ratno stanje! NIje dovoljno vanredno, nego treba ratno. Covek se zalaze na ukidanje trzisne privrede (!!!!) i prelazak na ratnu privredu! Fol radi dobra ljudi. Pa ko u to da veruje? Ovo sve lici kao borba protiv terorizma onomad kad su srusili kule u NY.

Nastup profesora sa mskom je cista propaganda - znaci da je nekome u interesu panika i sto drasticnije mere. I uravo te stvari bacaju sve pod sumnju.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Још неки детаљи у вези корона вируса:

Према проценама-очекивањима немачки стручних људи конкретно за немачку: 15% људи од укупног броја због тешког стања ће морати бити лечено-третирано у болницама, док исто тако од укупног броја заражених око 4%  ће морати користити неку врсту медицинске помоћи (респираторе итд...)... и ово цело стање са вирусом могло би трајати 2 године, чини ми се да се швабе спремају за овај времнски период кад је у питању корона....

https://www.youtube.com/watch?v=vxVQWi5UcFA&feature=youtu.be&t=200

Тако да су Швабе по угледу на Кинезе одлучили да саграде нову болницу у Берлину која ће само служити за оболеле од корона вируса.... ова болница ће моћи да лечи-прими 1000 пацијената....

https://youtu.be/vxVQWi5UcFA?t=65

Даље исто тако на основу неких статистика види се у кратком року долази до енормног повећања броја заражених... на пример Аустријаници су познати пот својој администарцији, тачности статистика и ево може се видети конкретно за аустрију за око 7 дана број заражених се повећао за 1000 случајева.... тако се догодило и у Енглеској

Ево табларни приказ конкретно за Аустрију...

https://www.diepresse.com/5785804/9-grafiken-die-die-verbreitung-des-coronavirus-in-osterreich-und-der-welt-erklaren

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

17 zemalja najviše pogođenih, prema broju zaraženih na 1 milion stanovnika. 

image.png.17fa029233b8d5159be9b86488fc8d0e.png

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, grigorije22 рече

Nove teorije. Korona virus se najviše prenosi putem novca pa će to da bude iskorišćeno za povlačenje papirnog i uvođenje digitalnog elektronskog novca. Tečni čip u Kini.

Чуо сам о овоме... не знам колико је истина...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

@Поуке.орг инфо  Да ли уредништво преузима одговорност за све последице ако неко дође на овај форум и одгледа видео клип у коме се прича да је епидемија короне ништа у поређењу са другим епидемијама, а као лекови се препоручују уређај који мери концентрацију јона у ваздуху и двосатни боравак у четинарској шуми који ће свакоме обезбедити имунитет од корона вируса у наредна два месеца?

Подели на овим сајтовима

Не... ово је другачији поглед... људи гледају масовно... овај видео клип има преко 700,000 гледања...

Нигде нисмо рекли да се слажемо са њим.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...