Milica Bajic Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 30 минута, Сања Т. рече Često se , pa da kažem i svetimo ,ignorisanjem ili odbijanjem od sebe. Tako stavljamo do znanja. Mislim da to nije iz želje za osvetom i tome slično, već da prosto različito reagujemo na stresne situacije. Muškarcima je to retko prepreka, dok za intimnu bliskost mnogim ženama stres dođe kao blokada, pa onda deluje da ih kažnjavamo što još više produbljuje problem. Sanja Т. and Flojd је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 15, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 4 минута, Milica Bajic рече Ovo je stvarno bzvze i mislim, bez šale, da ni same stvarno ne znamo ponekad zašto to radimo ( priznajem ). Definitivno se treba boriti protiv toga. Ja sam par puta uhvatila sebe da sam divljala samo zato što sam bila neispavana i gladna, koliko god glupo zvučalo ... To Milice. To želim ovom temom da postignem ?❤️ Isto sam doživela. E sad, ja okrivim hormone i štitnu žlezdu koju nemam. Ali, mislim da je istina malo drugačija. Ponekad se toliko povedem za mislima, željama ili ko zna čim- da, što ti kažeš, kad sve prođe prosto ne znam zašto sam baš tako i toliko reagovala. A onda očekujemo da nas neko razume. Pa kako, kad sebe ne razumemo? Međutim , mislim da su muški ( ili se bar nadam) iznad toga, kao što smo mi iznad durenja naše dece. Ako se strpe i sistematično pristupe, možda ima šanse. To mu dođe kao kada se mi ne uplašimo kad muški viču i besne, već sačekamo i posle pitamo- jel može sada da se priča sa tobom? ( U tom fazonu) Flojd, stevan911 and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 znaci, kontekst moze da bude ...malo vise paznje.... kako prema licnosti zene, tako i za razne bracne duznosti, decu i poslove..... (zivim u nadi da duhovnost moze sve da nadoknadi ....) Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 Пре сат времена, JESSY рече dosta zena vapi za recima / ne brini, bice sve u redu... ... и: нема везе. Нарочито када аутом искриви малу бандеру испред тржног центра. Тада је најважније да се то каже Bokisd, stevan911, Smaragdni kamičak and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 15, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 9 минута, Vladan :::. рече ... и: нема везе. Нарочито када аутом искриви малу бандеру испред тржног центра. Тада је најважније да се то каже Tako je! Bravo! Evo čoveka koji zna...! Vladan :::. and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 15, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 14 минута, Bokisd рече znaci, kontekst moze da bude ...malo vise paznje.... kako prema licnosti zene, tako i za razne bracne duznosti, decu i poslove..... (zivim u nadi da duhovnost moze sve da nadoknadi ....) Boki, nemoj da te to obeshrabri. Žena kad vidi da hoćeš- obično više i ne moraš ( sem po nekad, da je podsetiš;) ) Milica Bajic and Bokisd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 19 минута, Vladan :::. рече ... и: нема везе. Нарочито када аутом искриви малу бандеру испред тржног центра. Тада је најважније да се то каже ...kao bivsi profi vozac,.... tesko to da prevalim preko usana... Milica Bajic and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 3 минута, Сања Т. рече Tako je! Bravo! Evo čoveka koji zna...! Рекох јој: Па добро шта сам ја тебе учио? Црвеног носа и очију каже: Шта...? Кажем: Па да не плачеш ни због чега што може да се купи или поправи. Аман. Опусти се то је само фарба и лим. Каже: Добро добро али уплашила сам се... и неки човек је морао да ми премести ауто... Ја: Ма не брини, кући ћу да ти дам чекић, шмирглу и фарбу и биће готово за пола сата. Она се засмеја... Кажем: Добро, ајде, можда не за пола сата али за два сата има да научиш нови занат... Е ето, то је то, све ок stevan911, Kafanski amater, Smaragdni kamičak and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 15, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 2 минута, Vladan :::. рече Рекох јој: Па добро шта сам ја тебе учио? Црвеног носа и очију каже: Шта...? Кажем: Па да не плачеш ни због чега што може да се купи или поправи. Аман. Опусти се то је само фарба и лим. Каже: Добро добро али уплашила сам се... и неки човек је морао да ми премести ауто... Ја: Ма не брини, кући ћу да ти дам чекић, шмирглу и фарбу и биће готово за пола сата. Она се засмеја... Кажем: Добро, ајде, можда не за пола сата али за два сата има да научиш нови занат... Е ето, то је то, све ок Idem da nađem najveće srce da zalepim na ovaj komentar ! Vladan :::., Smaragdni kamičak, Kafanski amater and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 32 минута, Сања Т. рече To Milice. To želim ovom temom da postignem ?❤️ Isto sam doživela. E sad, ja okrivim hormone i štitnu žlezdu koju nemam. Ali, mislim da je istina malo drugačija. Ponekad se toliko povedem za mislima, željama ili ko zna čim- da, što ti kažeš, kad sve prođe prosto ne znam zašto sam baš tako i toliko reagovala. A onda očekujemo da nas neko razume. Pa kako, kad sebe ne razumemo? Međutim , mislim da su muški ( ili se bar nadam) iznad toga, kao što smo mi iznad durenja naše dece. Ako se strpe i sistematično pristupe, možda ima šanse. To mu dođe kao kada se mi ne uplašimo kad muški viču i besne, već sačekamo i posle pitamo- jel može sada da se priča sa tobom? ( U tom fazonu) Kad bi mi muskarci bili strpljivi bilo bi mnogo lakse. Ja sam primetio kod bivse devojke: kad god me je terala da nesto radim, mene uglavnom to nekad mrzi " izbegavam obaveze" onda kazem nemogu ili nadjem neki izgovor, al uglavnom zato sto mi je mozda nesto drugo na pameti ili sam planitao nesto drugo i ona kao iz vedra neba e mora to i to da se radi nadje me nepripremljenog. Sad, da je mozda pristup malo drugaciji pa kaze dan unapred sutra sam planira to i to mozda bi bilo drugacije. Onda, zene dignu frku oko stvari koje su prakticne, jer kod vas sve mora da bude po propisu kako je napisano ili receno, znaci nema fleksibilnosti. Kad zabidzi nesto to tera i ako joj kazem da nije u pravu ona i dalje ide da istera svoje. Ako joj kazes upravu si onda ona dobije neku snagu i uvek zeli da bude u pravu. Uvek kada mi je rekla direktno, sta zeli i oseca sve je islo dobro, cim je pocela da precutkuje nastajali su problemi. E da, uglavnom nista nije mogla bez mene, odemo u kupovinu ja moram sa njom. Umesto da ide da kupi sta joj treba pa da zove, mi se jurimo po super marketu. I da jednu stvar ne kapiram zasto zene nisu direktne u kontaktu? Primetio sam da jesu one koje su po gradji krupnije i koje su cesce bile u muskom drustvu one koje nisu one traze da mi muskarci naslutimo sta su htele reci. I najbitnija stvar, zasto zene kada se osete zapostavljeno i ako mozda nisu, one flertuju sa drugim ili prave ljubomornim partnera i zasto su stalno nezadovoljne pa traze paznju drugog? Normalno je da vremenom kad zivis sa nekim imas manje paznje za tu osobu, kao sto mi se pozalio jedan drugat, kako su dobili dete njegova zena ga vise ne docekuje tako sto ga zagrli i pita kako je bilo na poslu vec ga pegla sto je ostao duze a on ostaje duze jer hoce vise da zaradi.... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stevan911 Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 10 минута, Flojd рече jednu stvar ne kapiram zasto zene nisu direktne u kontaktu? Verujem da nas ovo sve zanima Sanja Т. and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 15, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 @Flojd Zato smo tu da nas taj naš neko izbrusi. Među retkim osobama, koje će nam reći nešto što bi nas navelo na preispitivanje, su naši supružnici. E sad, da zaboli- zaboli. Ako nadiđemo sebe, možda i razmislimo o tome. Negde neće biti u pravu, a negde i hoće. Vladan :::. and stevan911 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stevan911 Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 6 минута, Сања Т. рече Ako nadiđemo sebe, možda i razmislimo o tome. Negde neće biti u pravu, a negde i hoće. Ja sam realno imao problema sa tim jer po mom iskustvu retko koja nadiđe sebe i eto problema...No dobro to samo govori da nisam naišao na pravu Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 6 минута, Сања Т. рече @Flojd Zato smo tu da nas taj naš neko izbrusi. Među retkim osobama, koje će nam reći nešto što bi nas navelo na preispitivanje, su naši supružnici. E sad, da zaboli- zaboli. Ako nadiđemo sebe, možda i razmislimo o tome. Negde neće biti u pravu, a negde i hoće. Uglavnom kad neko to proba vi bezite od njega glavom bez obzira. Pa i ako shvatis da si pogresio i izvines se jos gore, mislis nema tu nista tesko ako ti neko trazi oprost da kazes, oke oprastam. Zene vole kad ih lazu muskarci jer ako ih " brusis"... Cist primer je Vladanova prica, mislim i meni se svidja nacin na koji je nastupio, ja tako uglavnom radim sa decom. Ali ocekujem od zene da bude zrela osoba kojoj ne treba roditelj vec partner. Ali se slazem da svima nama treba po nekad pristup pun razumevanja. Posebno ova prica za auto ja veruje da bi poludeo. ?? Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 4 минута, stevan911 рече Ja sam realno imao problema sa tim jer po mom iskustvu retko koja nadiđe sebe i eto problema...No dobro to samo govori da nisam naišao na pravu To govori samo da jos nisi spreman. Oni koji su spremni nadju lakse kompromise. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука