Flojd Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 пре 7 минута, Vladan :::. рече Који о. Станиша са св. Горе? ? Kako koji ne kontam pitanje? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 Управо сада, Vladan :::. рече Та изрека се односи на крај живота а изрекао ју је неки (ваљда) шпански режисер... А то ако кажеш девојци која ти се свиђа и размишља о вези мислиће да си незрео или да је замајаваш. Pa sam si napisao da se mozda mogu nekada sresti pod nekim drugim okolnostima. Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 пре 9 минута, Natasa. рече Šta radi o. Jovica ? Hehe, samo se ti smej... Sve se to gore pise. ? Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 пре 1 минут, Flojd рече Pa sam si napisao da se mozda mogu nekada sresti pod nekim drugim okolnostima. Помешао си. То сам рекао ако женско тражи да читаш мисли и користи емотивне уцене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 пре 3 минута, Flojd рече ? Kako koji ne kontam pitanje? Па одакле је човек, како изгледа, како говори и понаша се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 пре 1 минут, Vladan :::. рече Помешао си. То сам рекао ако женско тражи да читаш мисли и користи емотивне уцене. Sve si zamrsio. Dobro kako god. Vladan :::. and Bojan* је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 пре 1 минут, Vladan :::. рече Па одакле је човек, како изгледа, како говори и понаша се. Odes na S.Goru i upoznaces ga. Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 пре 1 минут, Flojd рече Sve si zamrsio. Прочитај поново шта смо писали раније да те не би нека умрсила... Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 пре 1 минут, Flojd рече Odes na S.Goru i upoznaces ga. Можда знам човека зато те питам аман... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 пре 23 минута, Vladan :::. рече Можда знам човека зато те питам аман... Pa bre brate nema 1000 o. Stanise na Sveto Gori. ?? Okeu. Hilandar ako si isao tamo nisi mogao da ga omasis. пре 25 минута, Vladan :::. рече Прочитај поново шта смо писали раније да те не би нека умрсила... Ne znam, sve sto pises nekako je umrseno i zamrseno. Dobro ko konta blagos njemu. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 пре 1 минут, Flojd рече Pa bre brate nema 1000 o. Stanise na Sveto Gori. ?? Okeu. Hilandar ako si isao tamo nisi mogao da ga omasis. Давно сам се ја подвизавао на св. Гори и нећу скоро тамо а питам те зато што је човек можда из моје околине. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 пре 7 минута, Vladan :::. рече Давно сам се ја подвизавао на св. Гори и нећу скоро тамо а питам те зато што је човек можда из моје околине. E pa moguce je ti si bese Nis? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 пре 5 минута, Flojd рече E pa moguce je ti si bese Nis? Ма не бре. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 пре 1 минут, Vladan :::. рече Ма не бре. E pa onda pravac Hilandar pa se upoznajte. ? Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 пре 5 минута, Flojd рече E pa onda pravac Hilandar pa se upoznajte. ? Зашто не смеш да кажеш ништа о човеку чије савете овде препоручујеш? Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука