Jump to content

Šta žene žele?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Flojd mora prvo da raskrsti sam sa sobom i da se fokusira na to sto on zeli, a da zaboravi filozofiranje... 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Anika рече

Flojd mora prvo da raskrsti sam sa sobom i da se fokusira na to sto on zeli, a da zaboravi filozofiranje... 

Zna Flojd sta zeli, al mu se to ne da jer nije spreman a pitanje je dal ce biti, ovde ne mislim na konkretnu osobu, a do tad mora se bavit necim pa makar i filozofijom. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Flojd рече

Zna Flojd sta zeli, al mu se to ne da jer nije spreman a pitanje je dal ce biti, ovde ne mislim na konkretnu osobu, a do tad mora se bavit necim pa makar i filozofijom. ?

Zar ti nisi u vojsci? 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

@Flojd je juče pomenuo da muškarac ima brigu oko novog člana porodice, oko ukupne egzistencije, itd...Sve je na mestu i potpuno razumno, međutim...da dodam želju žene ....

Ovako, žena želi da se muškarac brine, ali ne previše. Da misli na posao, ali i na porodicu. Jer ako se muškarac izgubi samo u poslu, neće ga biti za ostalo. Ili neretko celu porodicu svede na posao, tako da mu dođu kao podređeni , a ne kao voljeni. Tu prestaje sloboda i počinje gubljenje...kada se svi pogube, kraj je neizbežan. 

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Сања Т. рече

Jer ako se muškarac izgubi samo u poslu, neće ga biti za ostalo.

Samo nek' donese pare, ne mora ni da se pojavljuje :smeh1:. Samo obaveza...mora da mu se skuva, opegla...nek' se svi kolektivno presele u kafanu i svima lepo 12:smeha:.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Anika рече

Zar ti nisi u vojsci? 

Nisam, bio sam 19 dana, pestareo sam da ostanem. U skoli sam sad.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Душица рече

Ndispravna stranica, okaci ponovo.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Сања Т. рече

@Flojd je juče pomenuo da muškarac ima brigu oko novog člana porodice, oko ukupne egzistencije, itd...Sve je na mestu i potpuno razumno, međutim...da dodam želju žene ....

Ovako, žena želi da se muškarac brine, ali ne previše. Da misli na posao, ali i na porodicu. Jer ako se muškarac izgubi samo u poslu, neće ga biti za ostalo. Ili neretko celu porodicu svede na posao, tako da mu dođu kao podređeni , a ne kao voljeni. Tu prestaje sloboda i počinje gubljenje...kada se svi pogube, kraj je neizbežan. 

I zeni ne treba dete da bude preokupacija glavna i muz da donese novac i da kupuje skupe stvari.

Vec da poljubi muza, pita ga za posao, on radi za njih. Da ne gundja, da razume ako izadje sa prijateljima ako mu treba malo lufta, igra igrice. Da njene drugarice i mama nisu najpametnije vec da treba sa muzem da se savetuje oko Svega, pa cak i ako joj duhovnik nesto blagoslovi obavezno da se konsultuje sa muzem. Da zna kad da precuti i da muz nije glavni krivac za sve njene probleme. 

I nema posta kako ona hoce vec kako se dogovore. I nije strasno ako pomogne njegovoj majci, sestri oko sredjivanja sudova, moze i sa svekrvom da proseta do grada ne mora samo sa muzem. Ona je deo kuce deveru kao sestra, svekrvi kao cerka.

I da ako je njemu do seksa ne dize frku oko toga pa cak i ako imate dete nije ono prioritet zivota.

A preko svega toga sto sam primetio u tim odnosima ozenjenih i udatih je da zene preteruju sa brigom o deci toliko da su ustanju da dete stave pod stakleno zvono i uvek je muz kriv jer on nedovoljno brine za decu, za nju, za novac.

Znaci zene smanjite tu brigu na tries j tri, pa zamisli auto koji konstantno juri   300 klipovi bi te pukli po tintari.

Tko i zene ne preterujte sa tolikom brigom i ako je rekao doktor ili pise da dete mora u 7 da se kupa pa brate ako se i ne okupa jedno vece nece dete pojesti crvi. Znaci fleksibilnost.

Ne kaze dzabe Nikolaj " Najveci problem u kuci su zet i snajka".

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Душица рече

Nisam uspela, nešto je sa mojim telefonom, ne mogu neke stranice na Poukama da otvorim. Nadam se da je privremeno. Restartovaću ga.

Inače u pitanju je bio simpatičan video o tatama i bebama.:)

Kad zajedno kupe sneg a klinac padne i on ga podigne ili onaj deo " Kad beba ostane sa tatom i beba sa mamom"?

Подели на овим сајтовима

Žene žele ljubav. Normalne žene. A tamo gde je ljubav, sve će drugo doći. Iskušenja će biti, jer je to život. Ljubav i neprekidno davanje. Srodnu dušu, nekoga ko te razume, voli, dogovara se oko svega, nekad ti popusti jer te voli, jer si mala a on je tvoj, i u njegovom naručju, zagrljaju, osmehu i pogledu ceo tvoj svet postoji. Nema dalje. Svi svetovi, sve galaksije, svi univerzumi i dalje, sve sagledivo i nesagledivo tvoje u njemu je.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Jecić рече

Žene žele ljubav. Normalne žene. A tamo gde je ljubav, sve će drugo doći. Iskušenja će biti, jer je to život. Ljubav i neprekidno davanje. Srodnu dušu, nekoga ko te razume, voli, dogovara se oko svega, nekad ti popusti jer te voli, jer si mala a on je tvoj, i u njegovom naručju, zagrljaju, osmehu i pogledu ceo tvoj svet postoji. Nema dalje. Svi svetovi, sve galaksije, svi univerzumi i dalje, sve sagledivo i nesagledivo tvoje u njemu je.

Isto to obrni i za muskarce. Uglavnom zelimo iste stvari.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Flojd рече

njene drugarice i mama nisu najpametnije

Ne petljaj se sa klinkama i nećeš imati ovaj problem.

Ona je deo kuce deveru kao sestra, svekrvi kao cerka.

Nije. Odvajaj to ako je ikako moguće. Batali mešanje i te bajke o velikoj složnoj kući...inače će glava da te boliiii.

Znaci fleksibilnost

Ajde prvo ti napravi dete, pa onda deli savete o brizi. Sve ostavite majci...što je donekle i prirodno...ali kad krenu saveti kako se šta radi, to nas iritira.

" Najveci problem u kuci su zet i snajka".

Je l? Pa on nije ni imao zeta i snaju, otkud zna? Zato lepo zet i snaja u odvojenu kuću i nikog ne boli glava.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...