stevan911 Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 @Flojd veruj mi da nije to u pitanju jer sam uvek za kompromis,a za ultimatum samo kada ga vidim kao dobro rešenje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 3 минута, stevan911 рече @Flojd veruj mi da nije to u pitanju jer sam uvek za kompromis,a za ultimatum samo kada ga vidim kao dobro rešenje... Ja sam tako mislio, skontao da je uvek u meni problem. Jer da nije, odavno bih bio na drugim temama.... Tj, nasao bih " pravu". Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stevan911 Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 1 минут, Flojd рече Ja sam tako mislio, skontao da je uvek u meni problem. U principu stvar je u granicama i tome gde su one povučene,odnosno ima li mesta za kompromis ili nema... To što neko ima neka očekivanja ne znači nužno da ima problem,naravno zavisi od istih da li su realna,ali siguran sam da oko nekih stvari ne treba praviti kompromise jer će se kasnije ipak ispostaviti kao greška... Orion је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 10 минута, stevan911 рече U principu stvar je u granicama i tome gde su one povučene,odnosno ima li mesta za kompromis ili nema... To što neko ima neka očekivanja ne znači nužno da ima problem,naravno zavisi od istih da li su realna,ali siguran sam da oko nekih stvari ne treba praviti kompromise jer će se kasnije ipak ispostaviti kao greška... Lepo je receno. O tome smo trebali razmisljati dok smo bili mladji. ? Uglavnom kazem i stojim iza toga, uvek je greska u nama. Jer sam trazio svuda odgovore i u crkvi, psihologiji, horoskopu, svuda i generalno glavni problem svega smo mi sami. Zato sam ti i napisao nisi jos spreman. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stevan911 Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 6 минута, Flojd рече Uglavnom kazem i stojim iza toga, uvek je greska u nama. Jer sam trazio svuda odgovore i u crkvi, psihologiji, horoskopu, svuda i generalno glavni problem svega smo mi sami. Slažem se da problem treba uvek traziti u nama samima jer se uglavnom tu uvek i nalazi.Opet kažem uglavnom пре 8 минута, Flojd рече Zato sam ti i napisao nisi jos spreman. Sa ovim bih se mogao složiti da mi je bilo rečeno prošle godine jer tada stvarno i nisam bio,Bog zna jesam li sada ali svakako sam mnogo spremniji nego što sam bio Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 15, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 Пре сат времена, Flojd рече Kad bi mi muskarci bili strpljivi bilo bi mnogo lakse Bilo bi lakše da su oboje strpljivi i prisebni. Na tome se radi, verujem da može da se postigne. пре 21 минута, Flojd рече Ja sam primetio kod bivse devojke: kad god me je terala da nesto radim, mene uglavnom to nekad mrzi " izbegavam obaveze" onda kazem nemogu ili nadjem neki izgovor, al uglavnom zato sto mi je mozda nesto drugo na pameti ili sam planitao nesto drugo i ona kao iz vedra neba e mora to i to da se radi nadje me nepripremljenog. Sad, da je mozda pristup malo drugaciji pa kaze dan unapred sutra sam planira to i to mozda bi bilo drugacije Pa jel joj i kažeš to? Da možeš sutra. I možeš li nekad da odložiš tvoje radi njenog ( mislim ako je prioritetnije) ? Mislim da žene prihvataju kao dokaz da ti je bitna, ako povremenim ustupcima posvetiš njoj prvenstvo. пре 21 минута, Flojd рече Onda, zene dignu frku oko stvari koje su prakticne, jer kod vas sve mora da bude po propisu kako je napisano ili receno, znaci nema fleksibilnosti Opet pitam, da li si pokušao da objasniš? Da smiriš? Moja komšinica je čuvala mog sina i njenu unuku. Godina razlike. Mala pita šta je šah, a on ,u fazonu: ako ne znaš, šta da ti objašnjavam. Kaže komšinica: Pa NAUČI JE, onda će da zna. I stvarno ju je naučio. Naučite i vi nas fleksibilnosti. пре 21 минута, Flojd рече Kad zabidzi nesto to tera i ako joj kazem da nije u pravu ona i dalje ide da istera svoje. Ako joj kazes upravu si onda ona dobije neku snagu i uvek zeli da bude u pravu. E za ovo ja kažem- nije lepo. " Kad potera, dok istera...." Šta to znači? Da li smo svi uvek svesni kada grešimo? Pa nismo. Međutim, mislim da je vama teško da se objašnjavate sa njom, pa kao- ona tera...Zaustavi i zamoli da se preispita. Iznesi dokaze i primere za tvoju tvrdnju, ponudi joj da razmisli. Ako je baš nerazumna- pusti. Velika je stvar da vidimo staloženost kod vas. E sad, za ovo da dobije snagu i želi da bude uvek u pravu- deluje mi detinjasto. Pa pusti je da misli da je u pravu- šta te košta пре 22 минута, Flojd рече I da jednu stvar ne kapiram zasto zene nisu direktne u kontaktu? To i ja želim da saznam Većinu nas uče da je ćutanje mudrost...zlato...a kad se sapletemo o to ćutanje- to zlato zveči samo po našoj glavi . пре 22 минута, Flojd рече najbitnija stvar, zasto zene kada se osete zapostavljeno i ako mozda nisu, one flertuju sa drugim ili prave ljubomornim partnera i zasto su stalno nezadovoljne pa traze paznju drugog Prvo, to rade na obe strane Drugo, to ne rade svi Treće, koji rade verujem da misle da nema nade da dobiju ljubav, razumevanje i pažnju tamo gde treba, pa traže na drugom mestu. Kada shvate da u stvari taj drugi glumi iz nekog interesa, često shvate šta rade, ali kasno. Neki shvate da je sa prvim i teškoća bila iskrenija i bolja, nego pretvaranje i slatko leporečanje onoga kome zaista nije stalo - do onoga što je u suštini na početku traženo i zbog toga zgrešeno. Paradoks je to veliki, ali nadam se, shvatićete. пре 23 минута, Flojd рече Normalno je da vremenom kad zivis sa nekim imas manje paznje za tu osobu, kao sto mi se pozalio jedan drugat, kako su dobili dete njegova zena ga vise ne docekuje tako sto ga zagrli i pita kako je bilo na poslu vec ga pegla sto je ostao duze a on ostaje duze jer hoce vise da zaradi. Opusti se čovek. I to je normalno. Ali ovde možeš novu temu da otvoriš. Da li on zagrli njegovu ženu i pita kako se nosi sa novim obavezama, umorom, obavezama, kućom.....? Peglanje je u stvaru- POZIV U POMOĆ- koji žena traži a ne iskaže . ( Na žalost) Muževi naši nama, pogotovo posle prvog deteta, dođu kao velika radost i podrška posle usamljeničkog dana. Ni napor nije toliko važan, koliko ta usamljenost. Mi jedva čekamo da spustimo glavu na vaše rame. Isto kao što on hoće što više da zaradi i umesto da kaže: "Za pet minuta sam tvoj"- On počne da zagleda, da ispituje, da se žali na naporan dan ( već umornoj ženi, na ivici nerava)...Ona tuguje jer on nju ne razume, on je nezadovoljan jer ona njega ne razume...i eto belaja. Mnogo bih volela PUNO RAZNIH ženskih komentara na ovo što si napisao. Jako mi je zanimljivo. Sad izvoli, ispravi me gde se ne slažeš Flojd, stevan911, Smaragdni kamičak and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 15, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 45 минута, stevan911 рече Ja sam realno imao problema sa tim jer po mom iskustvu retko koja nadiđe sebe i eto problema...No dobro to samo govori da nisam naišao na pravu Pitanje je - jesi li ti pokušao sebe da nadiđeš? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 Филм је праисторија...топла препорука. Душица, Bokisd, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 15, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 48 минута, Flojd рече Uglavnom kad neko to proba vi bezite od njega glavom bez obzira. Pa i ako shvatis da si pogresio i izvines se jos gore, mislis nema tu nista tesko ako ti neko trazi oprost da kazes, oke oprastam. Zene vole kad ih lazu muskarci jer ako ih " brusis"... Cist primer je Vladanova prica, mislim i meni se svidja nacin na koji je nastupio, ja tako uglavnom radim sa decom. Ali ocekujem od zene da bude zrela osoba kojoj ne treba roditelj vec partner. Ali se slazem da svima nama treba po nekad pristup pun razumevanja. Posebno ova prica za auto ja veruje da bi poludeo. ?? Ovo ću pustim da drugi komentarišu... Uz pitanje: Šta bi rekao ortaku da ti čukne kola? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 1 минут, Сања Т. рече Ovo ću pistim da drugi komentarišu... Uz pitanje: Šta bi rekao ortaku da ti čukne kola? Verovatno nista al mi vise ne bi bio ortak. Ili, bi dao auto jedino onome za koga znam da ce da cuva kola ili da moze da ga popravi ili bolje reci zeli. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orion Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 4 часа, Сања Т. рече Da počnem... Da li razgovaramo o problemu na pravi način? Svaka žena je priča za sebe i samim tim su i prohtevi različiti. Pojedine osobe iskreno pristupaju rešavanju problema i njihova komunikacija je direktna i otvorena, dok druge kao da zauzimaju busije i počinje prepucavanje ko je u pravu. Sve je više priče, a manje pažljivog slušanja sagovornika. Trebalo bi obrnuto i problemi bi se brže rešavali. пре 2 часа, Milica Bajic рече a znam mnogo žena koje su toliko dugo ljute, da više i zaborave zašto, al ne kazuju rečima. Ovo mi više liči na pasivno-agresivno ponašanje. Sanja Т., Smaragdni kamičak and Душица је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 15, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 10 минута, Flojd рече Verovatno nista al mi vise ne bi bio ortak. Ili, bi dao auto jedino onome za koga znam da ce da cuva kola ili da moze da ga popravi ili bolje reci zeli. Dobro. Onda bi ti možda bila srodna žena koja voli i čuva materjalno, i to joj je bitnije od svega?Jer ako pokvariš nešto njeno, nagrabusio si? ( Samo pitam ) Ili bi voleo ortaka koji bi te otkačio ako mu oštetiš štap za pecanje, koji on obožava? Možda? Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 Проблеми би се врло лако решили на релацији мушко женских односа, да ми жене мало више слушамо и не спроводимо под обавезно своју вољу. Пробајте (ја сам пробала) није лако морам признати, али даје резултате. Milica Bajic, Vladan :::., Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stevan911 Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 23 минута, Сања Т. рече Pitanje je - jesi li ti pokušao sebe da nadiđeš? Mislim da jesam,bio sam tolerantan čak i na svoju štetu... Milica Bajic and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 Хоћу макар један женски лајк (срце) на мој пост Sanja Т. and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука