Jump to content

Predsednik koji zaslužuje Crkveni orden?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Било што било. Неће ништа да промени ни негирање ни вређање оних који кажу истину онако како јесте.

Највећи аутошовинисти су они који дан данас величају зликовца Слобу и његову болесну идеологију. То су људи који заиста мрзе себе и свој народ.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Srdjan61 рече

А видим на некој теми се и радујеш украјинској аутокефалности. 

И ово је занимљиво како се ”србство” мери ставовима који баш никакве везе са Србијом немају... Србин си колико се увлачиш у д... оном КГБ-овцу.

Што се мене тиче, само ме занима да се црквени проблеми реше и политика избаци напоље. Радујем се сваком решавању сукоба и свађа.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Grizzly Adams рече

Србин си колико се увлачиш у д... оном КГБ-овцу.

То је већ нека Ф дијагноза

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, florenntina рече

Pre nego nastavis tako bezobrazno da vredjas ljude jer imaju drugacije misljenje, treba da znas da je Grizli, za razliku od dosta ucesnika ove teme, i sam bio na frontu kao vojnik i ucesnik rata o kome pricamo.

Ајде. Јел на Бихаћу ? Или у Крајини ? Јеси му ти додавала миницију или си ђавољи адвокат ? 
Ја сам га само превео на српски. Гризли=међед ( крајишки изговор ). То није никаква увреда ако мислиш на то. 

Подели на овим сајтовима

Grizli je u pravu, ja sam pricao nekoliko puta sa Rajkom Kasagicem(  predavao mi je poslovno pravo na fakultetu, tesko da iko od njega bolje poznaje ljude na vlasti tog perioda) Milosevic, Karadzic I Mladic su idioti koji su samo mislili na sebe, covjek se potrese kad mu se pomenu. Zatim vecina drugova u BiH su Krajisnici i svaki od njih kaze da je rat osim licne zastite bio cisti promasaj. Moj tetak je poginuo u ratu BiH. Pola zivota sam proveo u Brckom I niko normalan nema nista pozitivno o ratu da kaze jer su posteni ljudi samo izgubili.

Подели на овим сајтовима

И остали су били ђубре, наравно. Фрањо је са Слобом био најбољи другар, договарали су како да деле БиХ међусобно, цртали мапе... Лудаци... И он би био осуђен у Хагу да није умро на време. Ал бар је Хрватима направио државу. Овај ”наш” је Србима све уништио што је могао.

Битно је да наш народ разуме узрок својих невоља, а не да дан данас понављамо идиотску ДБ-РТС пропаганду. Не можеш да решиш проблем ако не знаш прави узрок.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Касагић, Брћко, дајте људи....

И данас толико ,године после рата, можете по н-ти пут при уласку у Хрватску бити заустављени на граници, претресани сатима и евентуално задржани због ратног злочина, имате довољан број година.

Или неки дан једној Хрватици која овде живи преко 40 година, муж јој умро , има дјецу унучад; умре отац у Хрватској. Комшије јој се понуде да је одвезу, али им се она лијепо захвали, јер није сигурна како ће проћи кад их виде у ауту са СРБ таблама.

Иако је после рата прошло 24 године, а њено мјесто није било захваћено ратним дејствима.

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Srdjan61 рече

Ајде. Јел на Бихаћу ? Или у Крајини ? Јеси му ти додавала миницију или си ђавољи адвокат ? 
Ја сам га само превео на српски. Гризли=међед ( крајишки изговор ). То није никаква увреда ако мислиш на то. 

Ma ne mislim na to naravno. Dugo smo ovde na forumu, pa znam po onome sto je pisao a diskutovalo se vise puta o ratu na razlicitim temama.

I aman bre vise, mani se takvog nacina komunikacije ako mislis da se normalno razgovaramo i razmenjujemo misljenja.

Подели на овим сајтовима

Sve to stoji, na prvi pogled se vidi da su Milošević, Mladić i Karadžić bolidi i psihopate,  ali istina je da NATO zemlje igraju na islamsku kartu u Evropi.

Samom činjenicom što je Srbija bila u sukobu sa muslimanima (i to x2), već je bila osuđena na propast.

NATO je podržavao Hrvate samo dok su bili kul sa muslimanima. Kada nisu, podržao je muslimane protiv Hrvata (u Hercegovini npr.).

NATO formula je: 1. uništavanje anti-cionističkih islamskih režima* na Bliskom Istoku za račun Izraela

2. nekontrolisana muslimanska imigracija u EU i podrška muslimanima u Evropi

Zato Angelina Jolie snima film o Srbima koji ubijaju i siliju milion muslimanki Ubosni.

Zato je musliman gradonačelnk Londona i tolerišu se sharia no-go zones.

Al isto tako bi valjalo sravniti Iran sa zemljom kao Irak onomad.

*anti-cionizam je prirodan politički stav svakog muslimana. Ako si musliman, to dolazi gratis. Dakle, ko forsira cionizam mora biti spreman da usmrti nebrojene milione muslimana na Bliskom Istoku. Što se upravo i dešava ..

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, о.Небојша рече

Касагић, Брћко, дајте људи....

И данас толико ,године после рата, можете по н-ти пут при уласку у Хрватску бити заустављени на граници, претресани сатима и евентуално задржани због ратног злочина, имате довољан број година.

Или неки дан једној Хрватици која овде живи преко 40 година, муж јој умро , има дјецу унучад; умре отац у Хрватској. Комшије јој се понуде да је одвезу, али им се она лијепо захвали, јер није сигурна како ће проћи кад их виде у ауту са СРБ таблама.

Иако је после рата прошло 24 године, а њено мјесто није било захваћено ратним дејствима.

Оче, чињеница је да је зрачни удар на Бихаћ изведен под НАТО "благословом"

Подели на овим сајтовима

@Tumaralo. Да, сада смо генерали после битке. Проблем је што су ратови почели пре скоро 30 година. Ко је тада знао што ми знамо данас? Не казује ђаво своје планове, него лаже - једно говори друго ради. Наш проблем је југословенскизам (да намерно тако). Да смо били Срби проглесили би Србију; ставили текокве на гранце где је српско становништво и били немилосрдни у одбрани. Рекао сам одбрани, не у нападу.

Ми смо кењали, са опроштењем, народ је страдао и свако је ћарио како је стигао. Ја данс знам да смо добро и прошли колико је зла против нас било, а како смо ми били подењени и не-Себи. Српство је у нама било одавно замрло, мало је остала свест да смо православни. Погледај данас либерале? Све го комуњара...више мрзе Србију своју него напи непријатељи.

Мани цијанисте...та прича не важи, јер то нико није знао 1990. Срби су били Југословени...захваљујући Ђукановићу обновљена је српска држава након 100 година. Након 5 векова ропства и ни век слободе у Србији, дали смо Српство и Србију на сто нашим непријатељима. Само лудак прави кућу са својим крвницима вечитим.

1918. смо ми потписали капитулације у надолазећим ратовима. Па и овима последњим.

Ми смо као муж коме се жена курвала цео живот, унижавала га, па тек кад је сама отишла он се призбао памети. Ако смо се и данас призвали памети.

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, Ronald рече

Grizli je u pravu, ja sam pricao nekoliko puta sa Rajkom Kasagicem(  predavao mi je poslovno pravo na fakultetu, tesko da iko od njega bolje poznaje ljude na vlasti tog perioda) Milosevic, Karadzic I Mladic su idioti koji su samo mislili na sebe, covjek se potrese kad mu se pomenu. Zatim vecina drugova u BiH su Krajisnici i svaki od njih kaze da je rat osim licne zastite bio cisti promasaj. Moj tetak je poginuo u ratu BiH. Pola zivota sam proveo u Brckom I niko normalan nema nista pozitivno o ratu da kaze jer su posteni ljudi samo izgubili.

Ето нек сте ти и међед у праву . Ајде објасни како је то Караџић мислио само на себе пристајући да остатак живота ( док га нису издали ) проведе у илегали не видећи чак ни своје најближе . А могао је лијепо да се договори са америма , прода РС ( толико су му вјеровали да је могао да одлучи шта год је хтио ) и живи к’о Горбачов. Али није , изабрао мало тежи пут. Али ето ти си као представник содомита ( живио у Брћком и брћко се с јаранима ) баш тај ниво да кажеш за њега да је идиот. Шалим се не мораш ти ништа да објашњаваш.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, о.Небојша рече

Они су контролисали небо, као што су оборили и мог компшију Вукмировића.

Сввакако оче. Али Ранков и колега му задатак у конкретном, везе није имао са операцијом "Бихаћ".

Из прве руке, лична прича.

Инструкција је била да се лети на НАТО каналу.

Сваки ваздухопловв је мопрао имати две радио станице. Једна наша за подршку, а друга, да се слуша сдаобраћај НАТО.

Што је парадокс, а тако кажу зракопловни "инџијели", опрација "Бихаћ" је изведена док су над сливом Уне дежурали "Турци". А Ранко и остали су оборени у тотално другом задатку и по датуму, где су их ангажовали "Амери" 

Подели на овим сајтовима

Braća Hrišćani se na 10+ strana ostrašćeno raspravljaju oko toga koji je političar bolji i zaslužuje orden. Gledam vas i sebe što čitam. Bolje da ste uzeli Psaltir da čitate za spas naroda i države, nego što se vređate. ? Nekako mi nije cela rasprava u duhu Hrišćanstva... 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...