Jump to content

Predsednik koji zaslužuje Crkveni orden?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Junacko drzanje pokojnog Slobodana Milosevica pred laznim sudom u Hagu je zaloga srpske slobode.

Ako mora da se gine, hbg, da ginemo, ali ja necu da ginem sa poklicem na usnama da je gg. Radovic "svetac koji hoda" zbog toga sto je propustio da radi ono sto mu je bila duznost. A nije mi ni deda, nijedna od moje dve pokojne babe nisu imale nista s njim.

P.S. Moj nalog na ovom forumu je banovan.

P.P.S. Ne druzim se sa fanariotima.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Možeš li to da proširiš?

Svako prosirenje bilo bi suvisno.

Ako mora da se gine, hbg, da ginemo, ali ja necu da ginem sa poklicem na usnama da je gg. Radovic "svetac koji hoda" zbog toga sto je propustio da radi ono sto mu je bila duznost. A nije mi ni deda, nijedna od moje dve pokojne babe nisu imale nista s njim.

P.S. Moj nalog na ovom forumu je banovan.

P.P.S. Ne druzim se sa fanariotima.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, farisejski.bukvojed рече

Svako prosirenje bilo bi suvisno.

Zašto? Svetom knezu Lazaru, ne smeta kosovski zavet ni u proširenoj varijanti.

Nemaš reči ili ih suviše imaš, pa se plašiš zbog kapaciteta?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ti veruješ da je Milošević tada imao svest o prirodi i društvu koje danas ti imaš?

Ja ne verujem, čak mislim da bi ti danas bio bolji predsednik od Miloševića iz doba tada.

Prosto čovek nije imao svest u kom pravcu se treba ispravno kretati.

Dodaj slobodno i druge iz stare SFRJ, nećeš ni tada pogrešiti.

A hijene nam to nisu oprostile.

Не знам брате али сваки грађански рат на овим просторима је неописиво крвав и тежак и сваки пут нам се распада држава а ми не знамо шта ћемо и како ћемо. И што кажеш нико није ни знао како ће па ни Милошевић а са стране нас нахушкавали једне на друге и у исто време глумили миротворце.

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Просечан србенда рече

Не знам брате али сваки грађански рат на овим просторима је неописиво крвав и тежак и сваки пут нам се распада држава а ми не знамо шта ћемо и како ћемо. И што кажеш нико није ни знао како ће па ни Милошевић а са стране нас нахушкавали једне на друге и у исто време глумили миротворце.

Ne mogu sada da Vadim deo po deo brate, lajkovao sam ali nisam sve.

U pravu si za građanski rat.

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Просечан србенда рече

5. Октобар је организовала циа и страни плаћеници досмански

Кад смо неспособни били да сами отерамо зликовца.

А нисмо им ни фала рекли...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Просечан србенда рече

Није само новчано већ се вршила страховита пропаганда против режима и самим тим је обављено дрско мешање других држава у унутрашњу политику Југославије. Досовци су по налогу обећавали куле и градове и лагали народ што је додатно мотивисало да се изађе на улице.

Никаква ,,пропаганда" није требала да би се народ побунио. Милошевић је упропастио Србију. Инфлација, беда сиромаштво, ратови, криминал (који је предводио Злободанов син, Марко), духовна и морална деградација и дегенерација, диктатура и аутократија, сузбијање опозиције, атентати и политичка убиства неистомишљеника, плус губитак територија и огромна пљачка народа од стране власти и људи блиских власти - све су то разлози који су довели до тога да народу прекипи и свргне диктатора са власти. 

Никаква не знам каква ,,пропаганда" ту није била потребна. Рекох, поред Милошевића у то време нам није требао ниједан непријатељ. 

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Православни Србин рече

Зато је илузорно и непримерено поредити Вучића, Злободановог и Шешељевог ђака, са др. Зораном Ђинђићем. Ништа они заједничко немају

Sa ove vremenske distance, jasno se može videti da ipak imaju nešto zajedničko - kritičare.

Od strane istih kritičara napisane su i izgovorene skoro istovetne optužbe na račun obojice.
Svojevremeno su Djindjića optuživali da je mafijaš kao i svi njegovi saradnici, da je izdajnik, da vrši cenzuru i pritiska medije, da primenjuje diktaturu, krade izbore, da kontroliše pravosudje, progoni novinare i još mnogo toga....Isto to pripisuju i Vučiću, čak se neki mediji nisu ni potrudili da bar promene redosled reči u optužbama, pa tako možemo čuti i pročitati "jednojajčane optužbe" i onda i sada. 
I u redu je to što se nadgleda šta i kako naši političari rade, ali onda to treba da važi za sve političke vodje, sve dosadašnje vlade i da se jednako meri, a ne da se vodi kampanja na osnovu ko im je "antipatičan" ili "simpatičan". Ti isti kritičari nisu bili tako revnosni kad su se u vreme "simpatičnih" donele kobne odluke po našu državu, niti je bilo gromoglasnih osuda dogadjaja koji su direktno ugrožavali narod i državu. U to vreme su uglavnom ćutali, ne zato što su na čelu bili "simpatični", već zato što je ćutanje bilo u njihovom interesu.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Orion рече

Od strane istih kritičara napisane su i izgovorene skoro istovetne optužbe na račun obojice

Onda država ima problem.

Homer kad se vrati kući, Helga ne sme da ga bije kutlačom, jer Homer se vratio iz bitke, kako nas strip obaveštava.

Niko nema prava da ubije premijera države.

Ako imaju iste kritičare, država mora da reaguje.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Православни Србин рече

Да су Срби прихватили, и Хрвати би били приморани да, хтели не хтели, прихвате тај план који се њима уопште није свиђао и био је против њихових главних циљева и интереса. Да је било бар мало мудрости међу крајишким руководством и да нису слепо слушали Злободана из Београда, прихватили би тај план и ,,Олуја" се не би десила. 

Taj plan je bio obična varka, alibi za medjunarodnu zajednicu kako se ona "trudi da uradi nešto korisno za Srbe" i za ono što će tek uslediti - etničko čišćenje. Svi smo videli kako su prošli Srbi u Krajini i još su satanizovani, jer eto, nisu prihvatili "velikodušnu ponudu" zapadnih sila. Odbili su "kataraktu" upakovanu u plan Z-4, pa su moćni režiseri pristupili emitovanju "dobar, loš, zao".

Plan Z-4 se nije odnosio na celokupnu RSK, već samo na 11 opština. Autonomija bi bila podeljena na dva dela. Sve ostalo je po tom planu, trebalo vratiti pod hrvatsku vlast. 
Šta misliš kako bi prošli Srbi u tim delovima?
Po tom planu, autonomija bi bila vezana za rešenje budućeg ustavnog uredjenja BiH.
Šta misliš da bi zapadne sile dozvolile održavanje RS kakva je danas?
Imali bi krnju Krajinu i nekoliko nepovezanih srpskih kantona u BiH.
I ko bi to garantovao da se i u toj Krajini ne bi desio egzodus, jer plan je počivao na "teritorijalnoj celovitosti hrvatske države".
Uostalom, svi vidimo kako zapadne sile krše medjunarodne zakone.
Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Православни Србин рече

Никаква ,,пропаганда" није требала да би се народ побунио. Милошевић је упропастио Србију. Инфлација, беда сиромаштво, ратови, криминал (који је предводио Злободанов син, Марко), духовна и морална деградација и дегенерација, диктатура и аутократија, сузбијање опозиције, атентати и политичка убиства неистомишљеника, плус губитак територија и огромна пљачка народа од стране власти и људи блиских власти - све су то разлози који су довели до тога да народу прекипи и свргне диктатора са власти. 

Никаква не знам каква ,,пропаганда" ту није била потребна. Рекох, поред Милошевића у то време нам није требао ниједан непријатељ. 

Добро радио ббси и сиенен заједно са злободбом европом уз то и отпором и досом. Све о чему су трубили ти си сажео у пар реченица, браво!

Подели на овим сајтовима

Амери и Европа су штитили Србе у Хрватској дуго. Никад Хрватска не би добила зелено светло за Олују да Срби нису правили срања.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Просечан србенда рече

Добро радио ббси и сиенен заједно са злободбом европом уз то и отпором и досом. Све о чему су трубили ти си сажео у пар реченица, браво!

Чекај, све ово што је он написао је измишљено? Пропаганда CNN и BBC? Србија у Милошевићево време није тако изгледала, него сасвим другачије? Си ти уопште живео у Србији деведесетих?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...