Jump to content

Predsednik koji zaslužuje Crkveni orden?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Православни Србин рече

А не, стварно, реци нам- шта је учинио за прекодринске Србе? За Крајишнике, рецимо? 

Имамо Р. Српску зар не?

Мислиш да би је имали да је био Стамболић место Слобе. Не би имали ни Војводину.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Tumaralo. рече

To je nagrada jer je Milošević na kraju izdao Krajnu, uvodio sankcije Republici Srpskoj, priznao Hag, dozvolio soroševcima i NVO grupama za pritisak da steknu uporište u Srbiji itd.

Ма човече, издаја Крајине је био Милошевићев и Туђманов договор. Да се Запад питао, Крајина би опстала у саставу као широка аутономија у саставу Хрватске, како је предвиђао план З-4. 

Идиотски је говорити како је Милошевић од Запада ,,награђиван" због Крајине, кад је цела издаја Крајине његов дил са Туђманом. 

Не кажем да нас Запад ,,обожава", али најлакше је све бацити на Запад, а онда наше домаће битанге и злотвори ту испадају ,,мале Јуце" наивне ко француске собарице које неко други као ,,завлачи". Јес, како да није. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Православни Србин рече

Ако си био са супротне стране, стварно не видим ниједан разлог зашто сада браниш човека који ништа, ама баш ништа, није урадио на корист овом народу. 

Не браним ја њега, него нападам оне који су гори од њега а који су на причи против њега изградили своје каријере. Не браним ја њега зато што га волим, него зато што је његовим испоручивањем у Хаг понижена Србија.

Не браним ја њега зато што мислим да је био светац и урадио максимално што се могло учинити за Србију у датом тренутну, али бојим се да би други учинили још мање а како видим у односу на оне који су дошли после њега у праву сам. Ови данас хоће да се разграничавају по сред Србије. Милошевић је макар имао муда да уђе у рат.

Не браним ја њега, нити могу да га браним после свих сузаваца и пендрека које сам добио по леђима зато што је он био у праву, него зато што су после њега дошли 10 пута гори.

Свет и живт не могу да се сведу на црно-белу слику, па ни Милошевић не може да се сведе на ЦНН и ББЦ пропаганду коју ти данас користиш у дискусији са мном.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Жељко рече

Имамо Р. Српску зар не?

Рекох ти, да се он питао, не би је ни имали. Јер, он је гурао план по коме РС не би постојала. Срећом, босански Срби су то одбили. Па се наставило са ратом, а Запад је онда нашао ново решење, то је био Дејтон. Неоправдано се све заслуге приписују Злободану, иако је план осмислио Запад. Слично решење је нуђено и крајишким Србима. 

Крајину не коментаришеш? Не уклапа се у небулозне теорије о ,,Слоби"?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Жељко рече

Имамо Р. Српску зар не?

Мислиш да би је имали да је био Стамболић место Слобе. Не би имали ни Војводину.

Ја колико знам имамо Р. Српску јер је Америка зауставила хрватску војску која је освојила Крајину, протерала скоро све Србе, и онда пошла на Бања Луку.

А да је остао Стамболић? Не знам, човек није деловао као психо који је утриповао да је нови Тито. Можда не бисмо изгубили неколико ратова један за другим, не бисмо добили најгоре санкције у историји и не би нас бомбардовали и отели нам Косово? И 150.000 људи би било данас живо? Ко би га знао...

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Жељко рече

Имамо Р. Српску зар не?

Тешко да ове млађе генерације знају какав је ликови били Иван Стамболић, Драгиша Павловић и све те перипетије из СКЈ... :)

У сваком случају је Милошевић био најгори од свих њих. Они су били само комунисти. Овај је био комуниста и луд.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Православни Србин рече

Рекох ти, да се он питао, не би је ни имали. Јер, он је гурао план по коме РС не би постојала. Срећом, босански Срби су то одбили. Па се наставило са ратом, а Запад је онда нашао ново решење, то је био Дејтон. Неоправдано се све заслуге приписују Злободану, иако је план осмислио Запад. Слично решење је нуђено и крајишким Србима. 

Крајину не коментаришеш? Не уклапа се у небулозне теорије о ,,Слоби"?

Крајеви одакле потиче презиме Ињац нису у саставу Р. Српске,  ни у Хрватској ни у Босној нема више места за Ињце. Заиста немам разлога да волим Милошевића, али мани ме те приче о Слоби као највећем злу краја ХХ века. Гадим се на ХР пропаганду.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Тешко да ове млађе генерације знају какав је ликови били Иван Стамболић, Драгиша Павловић и све те перипетије из СКЈ... :)

У сваком случају је Милошевић био најгори од свих њих. Они су били само комунисти. Овај је био комуниста и луд.

Ма супер. Све је тако како ЦНН каже.

Балкански касапин.

Ужас!

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Жељко рече

Не браним ја њега, него нападам оне који су гори од њега

Нема горих од њега. Онима који су после њега дошли може се сваштза замерити, али да су гори од њега- то никако. У злу за Србе Милошевић је много, много гори од њих. 

Не браним ја њега зато што га волим, него зато што је његовим испоручивањем у Хаг понижена Србија.

Ма дај молим те...

Не браним ја њега, нити могу да га браним после свих сузаваца и пендрека које сам добио по леђима зато што је он био у праву, него зато што су после њега дошли 10 пута гори.

Нису дошли гори. Ратови, страдања, губитак територија, инфлације, беда, бежање из Србије главом без обзира, пендречење и крваво убијање Срба неистомишљеника- то за време досоваца, какви год били, није било. 

Значи, Милошевић је ипак гори. 

Свет и живт не могу да се сведу на црно-белу слику, па ни Милошевић не може да се сведе на ЦНН и ББЦ пропаганду коју ти данас користиш у дискусији са мном.

Видиш, сада већ етикетираш. Јер, ја тебе због твог става, нисам етикатирао као ,,слобисту" или еспесовца, а ти мене због мог става етикетираш да преносим ,,ЦНН пропаганду", иако мој став везе нема са ЦНН-ом. 

Као Србин и родољуб, не желим да величам човека који нас је завио у црно. Који је још притом био комуниста (и атеиста) и који је често био у сукобу са Црквом. 

Тако да. 

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Жељко рече

Крајеви одакле потиче презиме Ињац нису у саставу Р. Српске,  ни у Хрватској ни у Босној нема више места за Ињце. Заиста немам разлога да волим Милошевића, али мани ме те приче о Слоби као највећем злу краја ХХ века. Гадим се на ХР пропаганду.

Нема Срба у Хрватској јер их је Милошевић, твој ,,председник" продао Туђману, кога је веома ценио, а и Туђман њега. 

А и знао је да хвали ,,јуначке Хрвате" који бране Вуковар, а да пљује ,,кукавичке Србе" који побегоше из Книна. Има тај његов транскрипт. Па ти сад види кога браниш. 

ХР пропаганда? Жалосно је да на такав (глуп ако мене питаш) начин етикетитарш неистомишљенике. 

Подели на овим сајтовима

Ако можемо да замолимо другове да не обарају форум сваки пут кад им се не свиђа тема... Имате РТС па тамо кењајте колико оћете, ово ваша циљна група и овако не чита.

Хвала! :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Orion рече

Kako ih je to prodao?

Тако што се са Туђманом дооговарао и трговао око судбине Крајине. На крају је Крајину преоустио Туђману. 

А Крајина је могла опстати да је прихваћен план З-4. Милошевић је, преко својих марионета у Книну, одбацио тај план и тиме онемогућио опстанак Крајине. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Православни Србин рече

Тако што се са Туђманом дооговарао и трговао око судбине Крајине. На крају је Крајину преоустио Туђману. 

Šta je Milošević dobio tim dogovorom?

пре 6 минута, Православни Србин рече

А Крајина је могла опстати да је прихваћен план З-4. Милошевић је, преко својих марионета у Книну, одбацио тај план и тиме онемогућио опстанак Крајине. 

Da li smatraš da bi taj plan bio ispoštovan?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...