Jump to content

Predsednik koji zaslužuje Crkveni orden?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Sofija_ рече

@Volim_Sina_Bozjeg tema moze da se zatvori, Hose ima najvise glasova :2hf007n: nece se takav politicar vise radjati...

Može, iako mi on nije bio cilj, ja mislim da je tema odradila odlično.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Жељко рече

Срамота је тако причати. Испоручењем Милошевића на Видовдан понижена је цела Србија.

Пре свега није требало испоручивати сопственог председника(бившег или садашњег свеједно је) а још на Видовдан, па то може само најгори олош без осећаја за национално достојанство.

И одмах да кажем јер ће то многима бити следећа прича: Не, нисам био милошевићевац, био сам против њега, али су га заменили гори издајници!

I ja smatram da bi billo bolje da smo Milosevicu sudili ovde, u Srbiji, jer je nas najvise ostetio. Medjutim, kako ce se kasnije pokazati, do dana danasnjeg, Srbija niti je imala kapaciteta tada niti ih ima danas da sudi svojim zlocincima.

Take da ono... hvala Zapadu sto nas je oslobodio bar jednog zlikovca. Steta samo sto ne povedose i njegovog tadasnjeg ministra informisanja, ustedili bi nam bar 7-8 godina , ako nista drugo.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Desiderius Erasmus рече

Zar nije baš taj predsednik potpisao obavezu saradnje sa haškim tribunalom? 

Jedan naš profa nam priča kako je u OŠ 60ih godina učiteljica rekla "deco, kralj je kada je otišao iz zemlje 41ve odneo svo državno zlato!" a naš profa"ali učiteljice, kralj je bio maloletan!"

btw....kolko god ja bio anti SPS, jes bilo mučno gledati da se predaje dotični i to na Vidovdan a znali smo da ovi susjedni prijedsednici Nizozemsku vidjet neće!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

Može, iako mi on nije bio cilj, ja mislim da je tema odradila odlično.

cilj ti je bio da opet posvadis politicki posvadjanu bracu nasu pravoslavnu:D kao sto vidimo, ni sibica ne treba 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Православни Србин рече

Није тачно. Ниједан после Злободана није био гори од њега. Досовцима се свашта може замерити, али сваки од њих десет пута је бољи од Злободана. И од све Злободанове и Шешељеве деце. 

ДОС и Ђинђића највише мрзи дб, јер је он њих почео да расчишћава и добро осакатио. За њих је то била катастрофа и сматрали су за ”издају” јер себе сматрају за чуваре државе. Што и јесу у суштини... Чувари криминалне квази-државе у сенци.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Драшко рече

Žasu

ali stvarno

nije nikoga ubio samo je poslao hiljade ljudi u "frižiderčić"

itd....its..

И ето ти како они сами разобличавају себе- овамо велики ,,хуманисти", а бране једног осведоченог масовног убицу- Стаљина. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Grizzly Adams рече

Мене је срамота што смо били кукавице и трпели га толике године. Зато смо једним делом и одговорни за све зло што је направио.

Дужност српског народа била је да тог манијака заустави на време. Да смо имали било какво ”национално достојанство” тај би се придружио Мусолинију још почетком 90-тих. Обрукали смо се опасно.

Veći je bio kontingent tada našijeh baka i deka (uključujući i moje ) koji su pionirski disciplinovano zaokruživali SPS i davali čuveni Zaja(srculence)Srbiju 

Kata....strofa

A Musolini se zanjihao na Loretu (mnogo lep trg u Milanu) sa Klarom, tek kad je doveo divnu Italiju u ponor, i ultimativno poniženje (decu su prodavali u Napulju da bi prehranili porodicu....)

Tako da....ima paralela nekih

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Православни Србин рече

И ето ти како они сами разобличавају себе- овамо велики ,,хуманисти", а бране једног осведоченог масовног убицу- Стаљина. 

JAsno, Duci mi ide na ganglije odavno, od onih propovedi protiv Olimpijade, koje su na ivici teorije zavere....al najvise mi ide na qrtz njegova fanaticna energija i iskljucivost

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Жељко рече

:))

Жељко, Ђинђићева визија је била национална, али ипак демократска Србија у Европи, која ће се за своје интересе борити у оквиру европских токова и која ће се везати за западне вредности и начела. Дакле, Ђинђић није био ,,издајник" (мислим, највећа глупост је прогласити њега издајником, а злотвора који је трговао са Крајином и продао је Туђману ,,херојем", али ајде), он је хтео да се бори за националне интересе, али за њега ,,национални интерес" није био да Србија дође у сукоб са целим светом малтене (што је била Злободанва политика), већ да се у оквиру западног и демократског света, у оквиру ЕУ, Србија избори за своје националне интересе, дипломатијом и преговорима. Не ратом и насиљем, него мудром и паметном политиком. То му је био циљ, и да је поживео, можда би на тај начин и сачувао Косово. 

Ђинђић је то поредио са утакмицом- играмо меч, по њиховим правилима, а онда гледамо да на тај начин, ми добијемо утакмицу. 

И још једна ствар- хтео је Србију да очисти од организованог криминала да заувек уништи ту политичку-мафијашко-удбашку аждају. Зато је и био убијен, јер је био решен да им стане ногом за врат. Може да прича ко шта хоће, али Ђинђић је једини политичар након 1945. који је одлучно хтео да се обрачуна са оним најгорим елементима комунистичке владавине у Србији. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Драшко рече

JAsno, Duci mi ide na ganglije odavno, od onih propovedi protiv Olimpijade, koje su na ivici teorije zavere....al najvise mi ide na qrtz njegova fanaticna energija i iskljucivost

Дуци је такође веома иритантан кад има саговорнике који не мисле као он. Кад га они поразе аргументима, он крене да виче као манијак, да се дере мислећи да се дијалог и дискусија добијају на галаму. 

Зато он врло ретко гостује са неистомишљеницима, пошто ништа не зна, поготово о економији. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Православни Србин рече

Дуци је такође веома иритантан кад има саговорнике који не мисле као он. Кад га они поразе аргументима, он крене да виче као манијак, да се дере мислећи да се дијалог и дискусија добијају на галаму. 

Зато он врло ретко гостује са неистомишљеницима, пошто ништа не зна, поготово о економији. 

Ма класична будала, шта да губимо време... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Православни Србин рече

što kaže ona riba iz filma "Vojnikova ljubav" kad pokaže sise

"narod to voli"

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

О Ђинђићу не знам много, али је можда једини који је макар издалека личио на нормалног европског политичара са колико-толико рационалним идејама. За разлику од осталих комунистичких и криптокомунистичких (псеудоевропских по потреби) њушки које су харале а и даље харају овом земљом.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Ćiriličar рече

Ништа од онога што је Милошевић наводно ,,предвидео" у том говору се није десило. Ама баш ништа.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...