Jump to content

Predsednik koji zaslužuje Crkveni orden?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Mitropolitu je mnogo teško, obrve mu igraju, suze zadršava...a i kaje se jer je naknadno shvatio i on da nije Sloba ono sto smo svi mislili....gresaka je imao naravno....ali jedan Amfilohije je omašio, zasto ne bismo i mi...

Covek je bio prva barikada globalnom NATO zlu u svom eksatičnom krvavom orgazmu, na vrhu svoje moci....naravno da niko pa ni Sloba ne bi bolje prosli, osim da se stavi u sluzbu....ma kako, Sloba je stavio nas PROIV najveceg svetskog zla....voljno ili nevoljno...to ce nam biti cast u istoriji...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ćiriličar рече

Mitropolitu je mnogo teško, obrve mu igraju, suze zadršava...a i kaje se jer je naknadno shvatio i on da nije Sloba ono sto smo svi mislili....gresaka je imao naravno....ali jedan Amfilohije je omašio, zasto ne bismo i mi...

Covek je bio prva barikada globalnom NATO zlu u svom eksatičnom krvavom orgazmu, na vrhu svoje moci....naravno da niko pa ni Sloba ne bi bolje prosli, osim da se stavi u sluzbu....ma kako, Sloba je stavio nas PROIV najveceg svetskog zla....voljno ili nevoljno...to ce nam biti cast u istoriji...

Gorica Gajevic&Buba Morina like this!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Жељко рече

Срамота је тако причати. Испоручењем Милошевића на Видовдан понижена је цела Србија.

Пре свега није требало испоручивати сопственог председника(бившег или садашњег свеједно је) а још на Видовдан, па то може само најгори олош без осећаја за национално достојанство.

И одмах да кажем јер ће то многима бити следећа прича: Не, нисам био милошевићевац, био сам против њега, али су га заменили гори издајници!

Da je sreće i ranije da smo se te bitange rešili

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Милан Ракић рече

Само покорени народи испоручују своје председнике.

Али шта тебе брига, ти си Југословен, није он био твој председник.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Desiderius Erasmus рече

I Bidža pride.

Idi bre Desiderius rasplaka me

IDi u pm'

:((

To su bila vremena, islo se hrabro....

Gde su , sta rade? (sad ide ona muzika iz grlom u jagode) svi oni divni....

I Margit Savovic, koja je samo o sexu pricala i onaj Gajic (kako je samo lepo citirao Ruse)

pa penzije....

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Милан Ракић рече

Ja bih najviše voleo da smo mi smogli snage i sudili mu (i, po mogućstvu, streljali ga). Ali, kad već to nismo mogli, opet je i dati zlotvora u Hag bolje nego da prođe potpuno nekažnjeno.

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Жељко рече

A šta se tebe smatra šta sam ja. Da neš možda da mi prebrojiš krvna zrnca? 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, florenntina рече

I ja smatram da bi billo bolje da smo Milosevicu sudili ovde, u Srbiji, jer je nas najvise ostetio. Medjutim, kako ce se kasnije pokazati, do dana danasnjeg, Srbija niti je imala kapaciteta tada niti ih ima danas da sudi svojim zlocincima.

Take da ono... hvala Zapadu sto nas je oslobodio bar jednog zlikovca. Steta samo sto ne povedose i njegovog tadasnjeg ministra informisanja, ustedili bi nam bar 7-8 godina , ako nista drugo.

Како можеш захваљивати онима који су бомбардовали Србију, хтели да нас означе као геноцидан народ, осудили у Хагу Србе на неколико хиљада година, зато што су покушали да пресуде и председнику твоје државе?

На крају нису га осудили.

Ја сам био на протестима тог 5.октобра. Био сам на улицама током већине протеста '90.

АЛИ дана када су испоручили Милошевића у Хаг окренуо сам се против такве власти. Од тад до сад они су за мене издајници.

Не разумем ја мазохизам дела овог народа.

Не може Хаг да суди Милошевићу за оно што је он крив Србима. На крају они му то тамо нису ни судили.

А ви сви који подржавате овај чин понижења Србије нисте ни заслужили бољег председника од Вучића. То је плата за грех издаје!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Милан Ракић рече

A šta se tebe smatra šta sam ja. Da neš možda da mi prebrojiš krvna zrnca? 

А што ти желиш мене да етикетираш као расисту? Да би могао лакше да ме дискредитујеш јер не умеш да дискутујеш или шта?

Него лепо признај да Слоба није био твој председник.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Desiderius Erasmus рече

Ja bih najviše voleo da smo mi smogli snage i sudili mu (i, po mogućstvu, streljali ga). Ali, kad već to nismo mogli, opet je i dati zlotvora u Hag bolje nego da prođe potpuno nekažnjeno.

Eh da, ali loše je po čitav društveni poredak da se (bivši) predsednik države isporuči stranoj sili da mu sudi. I to ilegalno, putem kidnapovanja...

To mu dođe kao neka vrsta samoubistva države.

Posle tog čina, poslata je poruka da je mesto predsednika Republike Srbije - upražnjeno, do daljnjega.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Драшко рече

I Margit Savovic, koja je samo o sexu pricala i onaj Gajic (kako je samo lepo citirao Ruse)

pa penzije....

Jašta, brate...

Kertes, Radoman Božović, Komrakov, Dafina, Jezda, Kleopatra... Čitava plejada velikana, koje treba, k'o Ameri, da izrežemo negde u kamenu, ali da nam se više nikad ne bi ponovili.

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Жељко рече

Па и Злободан је био Југословен. Колико се сећам никада се у животу није изјаснио као Србин. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Desiderius Erasmus рече

Па нису казнили њега, него су кажњавали нас преко њега. Он им је и у Хагу наставио бити користан на нашу штету.

Стварно сте сви смешни са тим ставом да би запад нешто корисно урадио за нас судећи Милошевићу.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Жељко рече

slazem se sa ovim i iako sam bio na strani 5ooktobaraca, nisam bio na strani isporuke

Pitanje

Da li bi isto rekao da je kojim slucajem Zoran Djindjic nam bio predsendik?

Da li bi podrzao isporuku Franje? Ili bio porucio Croatima da su pokoreni ako ga isporuce?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...