Jump to content

Predsednik koji zaslužuje Crkveni orden?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Tumaralo. рече

Eh da, ali loše je po čitav društveni poredak da se (bivši) predsednik države isporuči stranoj sili da mu sudi. I to ilegalno, putem kidnapovanja...

To mu dođe kao neka vrsta samoubistva države.

Posle tog čina, poslata je poruka da je mesto predsednika Republike Srbije - upražnjeno, do daljnjega.

И да сваки непослушан председник некој страној сили може завршити као Милошевић.

После Ђинђићеве погибије и да може бити убијен на лицину месту, ако крене своју самосталну политику у интересу свог народа а мимо интереса запада.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Desiderius Erasmus рече

Radoman Božović

obruk`a nam je prezime

al ga moj imenjak polio vodom (imenjak je nazalost bio radikal)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Православни Србин рече

Па и Злободан је био Југословен. Колико се сећам никада се у животу није изјаснио као Србин. 

Јесте, само ти ниси добро испратио.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Жељко рече

Како можеш захваљивати онима који су бомбардовали Србију, хтели да нас означе као геноцидан народ, осудили у Хагу Србе на неколико хиљада година, зато што су покушали да пресуде и председнику твоје државе?

На крају нису га осудили.

Ја сам био на протестима тог 5.октобра. Био сам на улицама током већине протеста '90.

АЛИ дана када су испоручили Милошевића у Хаг окренуо сам се против такве власти. Од тад до сад они су за мене издајници.

Не разумем ја мазохизам дела овог народа.

Не може Хаг да суди Милошевићу за оно што је он крив Србима. На крају они му то тамо нису ни судили.

А ви сви који подржавате овај чин понижења Србије нисте ни заслужили бољег председника од Вучића. То је плата за грех издаје!

Опет квазионационална демагогија. 

Него, само да те подсетим - ,,председник" Милошевић је започео сарадњу са Хагом, и то да би тамо сместио друге - оне који му нису политички одговартали у том моменту. 

Ето, колико је то ђубре било које је само лични интерес гледало, а кога ти изједначаваш са целим српским народом. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Жељко рече

Па нису казнили њега, него су кажњавали нас преко њега. Он им је и у Хагу наставио бити користан на нашу штету.

Стварно сте сви смешни са тим ставом да би запад нешто корисно урадио за нас судећи Милошевићу.

Ne kažem ja da je zapad za nas hteo išta korisno time da uradi, nego da bi za naše sopstveno društvo bilo poražavajuće da zlikovac takvog formata ostane potpuno nekažnjen.

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Жељко рече

А што ти желиш мене да етикетираш као расисту? Да би могао лакше да ме дискредитујеш јер не умеш да дискутујеш или шта?

Него лепо признај да Слоба није био твој председник.

Gde sam ja tebe ili kad etiketirao kao rasistu. 

Naravno da nije bio moj predsednik. Formalno svakako da. Ali ga nisam osećao kao svoga

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Милан Ракић рече

Naravno da nije bio moj predsednik. Formalno svakako da. Ali ga nisam osećao kao svoga

Онај ко је слао тенкове и кордоне да пребијају народ који се није слагао са његовом политиком - тај није председник, јер председник државе је председник свих њених грађана, целог народа, а не само својих присталица и своје партије. 

Тако да, сем у формалном смислу, Милошевић није био никаав ,,председник", већ обичан асутократа који је водио злочиначку политику, пре свега према Србима, а онда и према другима. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Милан Ракић рече

To je problem kod Srba. Imate predsednika koga je izabrala većina naroda i uvek se nađe deo koji ga ne priznaje za svog predsednika.

Ne razumem ja to.

Подели на овим сајтовима

Тај човек никад није био Србин нити председник Србије.

Читавог живота он је (уз подршку своје ненормалне жене) хтео и покушавао да постане други Тито и влада Југославијом. Чак је и ону задњу смејурију од државе звао ”Југославија” до задњег дана. Никад њега није било брига за народ, напротив. Био је спреман - и то урадио сто пута - да народ жртвује и баци у пакао да задовољи своје лудачке мегаломанске нагоне. Није га било брига за Србију и Србе. Нека цркну сви, само да он буде Велики Вођа у својој болесној машти.

Зато мене није било брига за њега. Нека је црко. И нека су га испоручили.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Жељко рече

И да сваки непослушан председник некој страној сили може завршити као Милошевић.

После Ђинђићеве погибије и да може бити убијен на лицину месту, ако крене своју самосталну политику у интересу свог народа а мимо интереса запада.

Tako je.

Međutim, takav poredak stvari je svuda u svetu. To je npr. svima sa mozgom u USA postalo jasno posle ubistva Kenedija.

Takva je situacija svuda u svetu osim u S. Koreji i Iranu, ali nisu to baš uzorna mesta za život...

Pri tome, sve mi se čini da njih uskoro čeka vatreno krštenje :(

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Православни Србин рече

Онај ко је слао тенкове и кордоне да пребијају народ који се није слагао са његовом политиком - тај није председник, јер председник државе је председник свих њених грађана, целог народа, а не само својих присталица и своје партије. 

Тако да, сем у формалном смислу, Милошевић није био никаав ,,председник", већ обичан асутократа који је водио злочиначку политику, пре свега према Србима, а онда и према другима. 

Па човече ја сам био с друге стране тих тенкова!

Али он је био легални председник тадашње српске државе.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Жељко рече

Јесте, само ти ниси добро испратио.

Да је икада осећао овај народ као свој, не би слао тенкове на њега и толике године се оглушавао о његову вољу. 

Жељко, ттреба смањити квазионалну демагогију и популизам, то је омогућило свакој битанги да буде слављен јер се он ,,бори за Српство". Где су Милошевић, Шешељ и екипа бранили Србе, тамо Срба више нема. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Tumaralo. рече

Tako je.

Međutim, takav poredak stvari je svuda u svetu. To je npr. svima sa mozgom u USA postalo jasno posle ubistva Kenedija.

Takva je situacija svuda u svetu osim u S. Koreji i Iranu, ali nisu to baš uzorna mesta za život...

Pri tome, sve mi se čini da njih uskoro čeka vatreno krštenje :(

Знам. Јасно, то је прича о суверенитету. Имају ли га данашње државе. Но то је нека друга прича.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Tumaralo. рече

Eh da, ali loše je po čitav društveni poredak da se (bivši) predsednik države isporuči stranoj sili da mu sudi. I to ilegalno, putem kidnapovanja...

To mu dođe kao neka vrsta samoubistva države.

Posle tog čina, poslata je poruka da je mesto predsednika Republike Srbije - upražnjeno, do daljnjega.

Ni meni se ta isporučivanja ne sviđaju, zato i kažem da bih više voleo da smo mu mi sudili (kao Rumuni Čaušeskuu).

Ali, ponavaljam, upravo je on započeo saradnju sa tim Hagom, pa je onda zaigrala mečka i pred njegovim vratima.

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Православни Србин рече

Да је икада осећао овај народ као свој, не би слао тенкове на њега и толике године се оглушавао о његову вољу. 

Жељко, ттреба смањити квазионалну демагогију и популизам, то је омогућило свакој битанги да буде слављен јер се он ,,бори за Српство". Где су Милошевић, Шешељ и екипа бранили Србе, тамо Срба више нема. 

Милошевић је више учинио за прекодринске Србе него Путин за Русе у Украјини. А пази Путин има атомске бомбе.

То што није учинио више, због тога сам био на улици, а не због демократије.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...