Jump to content

Predsednik koji zaslužuje Crkveni orden?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Жељко рече

Па човече ја сам био с друге стране тих тенкова!

Али он је био легални председник тадашње српске државе.

,,Легалан" и то је упитно, пошто је човек редовно крао изборе, што је на крају и признао. И последње је хтео да покраде, али је нартоду прекипело и решио је да престане са тим. 

Ако си био са супротне стране, стварно не видим ниједан разлог зашто сада браниш човека који ништа, ама баш ништа, није урадио на корист овом народу. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Жељко рече

Али он је био легални председник тадашње српске државе.

О каквој ”легалности” може да се говори у оној његовој лудачкој творевини?

Не, није био легални председник. Био је комунистички зликовац који се уз помоћ превара, лажирања избора, инсценирања инцидената, елиминације противника и преко лешева одржавао на власти. Ту о било каквој ”легалности” нема ни говора. Био је криминалац обичан који је окупирао и држао као таоце сопствени народ.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Desiderius Erasmus рече

Ali, ponavaljam, upravo je on započeo saradnju sa tim Hagom, pa je onda zaigrala mečka i pred njegovim vratima.

Јесте. То је истина, он је потписао документа о сарадњи са Хагом рачунајући да он неће допасти Хага.

Али то није оправдање за испоручивање у Хаг. То чини држава на коленима.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

О каквој ”легалности” може да се говори у оној његовој лудачкој творевини?

Не, није био легални председник. Био је комунистички зликовац који се уз помоћ превара, лажирања избора, инсценирања инцидената, елиминације противника и преко лешева одржавао на власти. Ту о било каквој ”легалности” нема ни говора. Био је криминалац обичан који је окупирао и држао као таоце сопствени народ.

Ма ок. Него знаш ли да је Бу92 сада под контролом националиста, кекеке

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Православни Србин рече

,,Легалан" и то је упитно, пошто је човек редовно крао изборе, што је на крају и признао. И последње је хтео да покраде, али је нартоду прекипело и решио је да престане са тим. 

Ако си био са супротне стране, стварно не видим ниједан разлог зашто сада браниш човека који ништа, ама баш ништа, није урадио на корист овом народу. 

Заправо последње су покрали њему, што је и Коштуница накнадно признао.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Жељко рече

Ма ок. Него знаш ли да је Бу92 сада под контролом националиста, кекеке

Па добро, опоравили сте се мало. Нека је са срећом. :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Жељко рече

Милошевић је више учинио за прекодринске Србе него Путин за Русе у Украјини. А пази Путин има атомске бомбе.

То што није учинио више, због тога сам био на улици, а не због демократије.

Да, учинио је. Нарочито за Србе у Крајини, око којих је трговао са својим компањоном Туђманом и на крају их продао истом. 

Е мој Жељко, ништа он за Србе није учинио, да се он питао не би било Републике Српске. Сети се, па Милошевић је покушавао Србима да наметнне да прихвате Венсов план, по коме не би било РС. 

Толико о томе. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Жељко рече

Јесте, само ти ниси добро испратио.

Covek, sudeci po profilu, 1995. godiste. Tesko da je mogao ista ispratiti iz toga doba.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Жељко рече

Милошевић је више учинио за прекодринске Србе него Путин за Русе у Украјини. А пази Путин има атомске бомбе.

То што није учинио више, због тога сам био на улици, а не због демократије.

A šta je on to učinio za prekodrinske Srbe? 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, feeble рече

Covek, sudeci po profilu, 1995. godiste. Tesko da je mogao ista ispratiti iz toga doba.

Кајкве то везе има?  Него, хајде ти, пошто си испратио, наведи ми када се и где Милошевић изјаснио као Србин? Бићу ти захвалан за тај податак. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Православни Србин рече

Него, само да те подсетим - ,,председник" Милошевић је започео сарадњу са Хагом, и то да би тамо сместио друге - оне који му нису политички одговартали у том моменту. 

Zato smo dobili u suštini okay presudu u Hagu (sasvim suprotno uvreženom mišljenju).

Npr. prema Haškim presudama, za genocid nije kriv srpski narod niti srpska vojska već "neki delovi vojske Republike Srpske".

Loše je to što u presudi piše da je izvršen genocid što nije tačno (pravno-teorijski gledano).

Dobro je to što je izričito navedeno da se ne mogu tražiti reparacije.

Ali ključ je u sledećem: prema presudama SR Jugoslavija nije učestvovala u ratu! (što je teška lolčina).

To je nagrada jer je Milošević na kraju izdao Krajnu, uvodio sankcije Republici Srpskoj, priznao Hag, dozvolio soroševcima i NVO grupama za pritisak da steknu uporište u Srbiji itd.

Vidite, vladari iz senke koji stoje iza Tribunala hirurški precizno seku. Osuđuju za ono kad si protiv njih a nagrađuju (ili te makar ne satiru) kad si kul sa njima.

Mora da se zna neki red :skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Жељко рече

Па ти то најбоље знаш јер си као војник из Србије био тамо.

А не, стварно, реци нам- шта је учинио за прекодринске Србе? За Крајишнике, рецимо? 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Grizzly Adams рече

Па добро, опоравили сте се мало. Нека је са срећом. :)

Јака срећа. Још имам ноћне море од уводне шпице Инсајдера Бранкице Станковић...

Нећу се опоравити док сам жив

Али сам причао фејс ту фејс са ликом који ју је зајебао за ону пећину и Караџића, кекеке

Подели на овим сајтовима

Kad se samo setim iz zrakoplovstva Vojske Republike Srpske da se dešavalo da nema nekih osnovnih delova za helikopter. Ja pitam kako, a oni u horu, ne da nam Tvoj Slobo. Isto ko i Žinjac sad što me jebe da l je bio moj precednik. Nije

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...