Jump to content

Danas: Патријарх одбио захтев 14 владика за ванредни Сабор; Direktno.rs: Текст захтева

Оцени ову тему

Препоручена порука

”И рече им - идите и свађајте се, делите ордење кретенима и зликовцима, политичарите, дволичите, благосиљајте ратне злочинце, калкулишите, претварајте се, да се згадите свим народима па да попљују и вас и мене због вас.”

Браво цареви, краљеви, светлости, преосвештани & остали. Свака част. Дабл-аксиос!

Како бре не ућутите сви више. Зато вам је св. Јован Златоуст све написао шта има да говорите и ништа више осим тога. Тешко ли је.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Гризли, ова женскиња ти обесмисли коментар!12:smeha: Послах линк и једном владики, ако испадне ова риба, угасио сам!:)))

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

Сада је цетињски програм: Не таласајмо, не помињимо раскол, све је ок, ми смо за јединство

Ја се са тобом не слажем по том питању, немам са тим проблем кад се са мном неко не слаже...али на страну то сада...него јако је индикативно, не сада, иначе митрополитово понашање. Да не понављам(о) ко папагај о омашкама у процени политичара...јер Црна Гора се морала одвојити по плановима НАТОа, тиме се утабао пут о одвајању КиМ...дакле ко је помогао одвајаљу ЦГ, директно/индиректно помогао је одвајању КиМ (свесно или несвесно...грешимо сви...и Владика Николај је био у почетку из сентимента за Југославију, па је после видео шта је зло)....дакле митрополитов ангажман, чим човек чачне у политику, одамах омаши...а двоструки аршини ка ЦГ и Србији су очигледни.

Ево ово (мислим да тај скуп у Будви иде у контекст закона у ЦГ доле, што хоће да им помонтенегришу храмове), и шта каже:

Митрополит Амфилохије: Сви морамо дати допринос доношењу најбољег решења односа Цркве и државе

Па стварно је провокација....кад Патријарх у Србији "даје допринос односа државе и Цркве" тада је то...ма Јудин загрљај и сл...јуче му то није ваљало, чим је тема монтенегро одма друга плоча...мало је превише да је и од њега.

Узгред оно писмо....ко је, бре оно писао...на страну шта захтевају, него ужасни пропусти у формулавијама...просто невероватно...на страну суштина садржаја...пример "због медијских манипулација", а они дају медијима информације, писам и др  :)

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Zoran Đurović рече

Гризли, ова женскиња ти обесмисли коментар!12:smeha: Послах линк и једном владики, ако испадне ова риба, угасио сам!:)))

Ће да буде катастрофа... Још овде испаде као да орден oћеш да јој уручиш... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ćiriličar рече

митрополитово понашање

Ја ти гарантујем да би сутра, не дај Боже да проминем овим дуњалуком (имам доста неких пројеката да завршим), Лохи држао елогију на мом опелу! Ставио би ме у свеце одмах. А данас ме држи својим главним сотоном (у старозаветном смислу речи). Још се чуди што га критикујем а он би да ми штампа мој докторат. Зато ја 1 реч Амфилохију не верујем.  

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Ће да буде катастрофа... Још овде испаде као да орден ућеш да јој уручиш... :smeh1:

Алаха ми, немам појма како ова улеће. Само сам ископирао адресу моје теме. Но, мене жене воле. :sunce: Не могу да се одбраним! Видиш шта ми раде санђаме!:))

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Zoran Đurović рече

Оклен ми ова женска испаде?! - Дух Свети је обешењак!:))

Нађо' је. Милка Форцан

image.png

Слика је на серверу Поука у фолдеру uploads. Вероватно је неко некад нешто качио са том сликом, па је софтвер нешто побрљавио и убацио је овде   :)))

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, GeniusAtWork рече

Нађо' је. Милка Форцан

image.png

Слика је на серверу Поука у фолдеру uploads. Вероватно је неко некад нешто качио са том сликом, па је софтвер нешто побрљавио и убацио је овде   :)))

Дај јој мој телефон!:)) 

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Grizzly Adams рече

”И рече им - идите и свађајте се, делите ордење кретенима и зликовцима, политичарите, дволичите, благосиљајте ратне злочинце, калкулишите, претварајте се, да се згадите свим народима па да попљују и вас и мене због вас.”

Браво цареви, краљеви, светлости, преосвештани & остали. Свака част. Дабл-аксиос!

Како бре не ућутите сви више. Зато вам је св. Јован Златоуст све написао шта има да говорите и ништа више осим тога. Тешко ли је.

O Medo, gde si? 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, GeniusAtWork рече

Нађо' је. Милка Форцан

image.png

Neko ju je postavio uz komentar kao jednu od laureata ordena kojeg je Prvorođeni dobio onomad

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Милан Ракић рече

Neko ju je postavio uz komentar kao jednu od laureata ordena kojeg je Prvorođeni dobio onomad

Мићо, имаш ли списак свих оних који су добили орден св. Саве и завршили у затвору? - Не мислим на затвор у биолошком смислу. - Али, и имаш ли Лохијеве који су одликовани? Не рачунам у одликовања Ломија који налаже бадњак на Цетињу и сл. 

Подели на овим сајтовима

Ко зна које је тумачење брате оче... фина дама у сваком случају. :)

А ови наши брадоње, не знам стварно докле више. Колико су се избрукали свих ових година и деценија, уместо да се постиде мало и смире, само цепају даље. Али ваљда то тако иде - смутна времена, нисмо ни заслужили боље...

А толико је лепа и племенита ова наша вера. Гре’ота...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Милан Ракић рече

O Medo, gde si? 

Ево брадер, животињаримо на рекама вавилонским. :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...