Jump to content

Српски и руски Епископи заједно служили у Сан Франциску

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 20 минута, "Tamo daleko" рече

Da, zaboravih da se radi o svesteniku Zoranu Djurovicu, proroku, te nije ni cudo sto zna da li vladike daju novac za odrzavanje vaseg sajta ili ne.

За дубоки презир је кад се неко прави луд. Сви знају да владика Максим плаћа Теологијанет. То је нека јавна тајна. И Теологијанет има рекламу на сваком првом коментару на новој страници на овом порталу. Да се ја нешто питам, а стидљиво сам предложио, ја бих ту рекламу забранио, јер они не рекламирају Поуке. Принцип реципроцитета. Тај мој предлог нико није узео за озбиљно. Сада, ви кукате што нека вест није испраћена, од људи који умиру на овом сајт, где раде као Кунта Кинте (а без кинте) и пуштате си неке филмове завере! Јадни сте. 

Друго, не треба бити пророк, како се изругујеш без страха, јер си заборавио како је Максим описао овај сајт (9и круг пакла, хрор и сл.), тако да би било сумануто да он финансира паклене духове и безличњаке (битно је да је он Личнст). 

Треће, тактика тамбураша и антиавината је да ми приписују неку моћ и да заводим народ (Сократ, Исус...), а сви који цене мој рад су или приглупи, или злонамерни или плаћеници. Проваљени сте, друштво. Скичите као Змај кога прободе св. Ђорђе. Ништа вам друго није преостало. Времена су зла, а и окрачала су, тако да ће се ваша дела брзо показати.     

Подели на овим сајтовима

@Zoran Đurović ne samo da je nazivao sajt pogrdnim imenima, vec je u jednom delu svog poslednjeg intervjua ( onako neprimetno, u sklopu pitanja na koje je odg, skliznuo sa teme ) pretio raznoraznim likovima koji pod nikovima pisu na raznim portalima i da ce se sve otkriti itd

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, Поуке.орг инфо рече

@Golub Наравно да има...

то ће поставити уредник насловне странице.

Он је све то лепо потављао да би наши чланови и посетиоци били упућени у све, јер ће ово бити хронологија за будуће дане.

Стрпљен = Спасен  :)  

Мило ми је чути да је уредник насловне стране непристрасан.  И ја се трудим да будем непристрасан... и врло ми је важно јединство међу епископима у СПЦ. 

Да сви буду једно... 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Golub рече

Стрпљен = Спасен  :)  

Мило ми је чути да је уредник насловне стране непристрасан.  И ја се трудим да будем непристрасан... и врло ми је важно јединство међу епископима у СПЦ. 

Да сви буду једно... 

Наравно. Потпуно непристрасан! То је императив на сајту Поуке. орг

Но, увек ће свако видети оно шта хоће.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Zoran Đurović рече

Једва чекам да ме открије!:))12:smeha::))

Да дођеш Ава да нам се придружиш на литургији, истопљени камен ће да скуха кафу топећи се и претапајући од љубазности... биће и музика

Да уредимо и да началствујеш?

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Golub рече

Да сви буду једно... 

Није Исус рекао будите глупи као голубови, него безазлени. Максим је рекао да ће саслуживати са клирицима СПЦ! Које је то лудило мозга!? А у ствари је казао да су одељени. Зато његова изјава није бесмислена. Слободно тролујте, али смо од скоро отворили очи народу о томе шта се дешава. Ускоро ће један мој текст на ту тему. Да уживате... 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Није Исус рекао будите глупи као голубови, него безазлени. 

:) 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Објава коју је Ђуровић тражио да се избрише је враћена, а дискусију смо наставили на другој теми ;)

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вукашин рече

@"Tamo daleko" Na koji nacin Djurovic izaziva raskol u Americi?

Небитно је сасвим да ли се говори нешто смислено, него само да се каже да Ђуровић одваја цркву у Америци као и у Црној Гори и Македонији. Овде може да се напише и да Ђуровић је љубавник Иринеја Добријевића, јер треба нешто да се каже на Ђуровићев рачун. Ово су беспризорне индивидуе. Немогуће их је оквалификовати достојно.  

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...