Jump to content

Српски и руски Епископи заједно служили у Сан Франциску

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Golub рече

Ко прети смрћу, ко гашењем? 

Голуб само ,,прети'' да ће да се извини и затражи опроштај ако му дате линк да сте објавили вест да су  Српски и руски Епископи заједно служили у Сан Франциску?!

Нећемо о томе овде јавно, надамо се да неће доћи то време кад ће и камење проговорити...

поставићемо вам све вести јер сте оптужили сајт, а да не погледате да ли је то заиста тако.

Овде нема цензуре, има бриге и то много.

Све ово што се дешава администрацију дубоко жалости јер уместо да се бавимо мисијом Цркве, што је примарна идеја, ми се плетемо око свега овога, а уопште ово никоме не треба.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Поуке.орг инфо рече

Нећемо о томе овде јавно, надамо се да неће доћи то време кад ће и камење проговорити...

поставићемо вам све вести јер сте оптужили сајт, а да не погледате да ли је то заиста тако.

Овде нема цензуре, има бриге и то много.

Све ово што се дешава администрацију дубоко жалости јер уместо да се бавимо мисијом Цркве, што је примарна идеја, ми се плетемо око свега овога, а уопште ово никоме не треба.

Верујте ми да сам тада погледао вести поука.орг и нисам нашао ту вест, стога сам је ја и објавио на форуму као тему... (зашто бих иначе дуплирао вест?) 

А верујем да вас залости ова ситуација, као што жалости и мене...  стога ми је било чудно да нема те вести... 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Golub рече

Голуб само ,,прети'' да ће да се извини и затражи опроштај ако му дате линк да сте објавили вест да су  Српски и руски Епископи заједно служили у Сан Франциску?!

А што Максим не да неки динар за Поуке да се плати хост? Ови људи раде за џ. и ти се правиш будала... 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Golub рече

Верујте ми да сам тада погледао вести поука.орг и нисам нашао ту вест, стога сам је ја и објавио на форуму као тему... (зашто бих иначе дуплирао вест?) 

А верујем да вас залости ова ситуација, као што жалости и мене...  

Ако те жалости као и нас, не нападај Поуке које су остале још једино место где нешто може да се прочита и каже.

Нећемо никога привилеговати, али нећемо ни дозволити да се од сајта прави прћија разних веома сумњивих типова и којечега све... 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

А што Максим не да неки динар за Поуке да се плати хост? Ови људи раде за џ. и ти се правиш будала... 

Могао би и Владика Максим и други да се отворе и уложе у мисију Цркве...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Откуд ја знам што Макса не даје неки динар за Поуке?!  Јесте ли му тражили? 

Колико чујем он даје помоћ на Косово? ако је ми је тачан извор из рашкопризренске?!" 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Поуке.орг инфо рече

Могао би и Владика Максим и други да се отворе и уложе у мисију Цркве...

Сагласан 100%

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Zoran Đurović рече

A ti pouzdano znas da on vec ne daje? Rekli ti Admini? 

Budi siguran da mnogi nece da daju donaciju ovom portalu, upravo zbog tvog one man show. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, "Tamo daleko" рече

A ti pouzdano znas da on vec ne daje? Rekli ti Admini? 

Budi siguran da mnogi nece da daju donaciju ovom portalu, upravo zbog tvog one man show. 

Админи му свакако ништа нису рекли... а они који неће дати-не морају... увек је мали број оних који желе да помогну. Углавном сами уредници покрпе рупе да би један велики сајт као што су Поуке могао да функционише.

Нећемо никоме да кукамо, сајт ће постојати докле постоји (а верујемо да би многи хтели да што пре нестане :) ), у то смо убеђени

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Поуке.орг инфо рече

Админи му свакако ништа нису рекли... а они који неће дати-не морају...

Нећемо никоме да кукамо, сајт ће постојати докле постоји (а верујемо да би многи хтели да што пре нестане :) ), у то смо убеђени

Da, zaboravih da se radi o svesteniku Zoranu Djurovicu, proroku, te nije ni cudo sto zna da li vladike daju novac za odrzavanje vaseg sajta ili ne. Nisam ni pomislila da kukate za novac, vi imate dostojanstvo. Na zalost ne shvatate da se ne radi samo o materijalnim/ finansijskim posledicama po odrzanje vaseg cenjenog rada I truda, vec se radi o tome da nekim clanovima, bilo da se radi o novim ili starim clanovima,  naprosto nece da bacaju novac na online rijaliti forum koji je kreirao pomenuti svestenik. On je napravio ruglo od ovog portala, a vas je ubedio da zbog njega imate rejting…. ; ne dajte se braco!

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, "Tamo daleko" рече

Da, zaboravih da se radi o svesteniku Zoranu Djurovicu, proroku, te nije ni cudo sto zna da li vladike daju novac za odrzavanje vaseg sajta ili ne. Nisam ni pomislila da kukate za novac, vi imate dostojanstvo. Na zalost ne shvatate da se ne radi samo o materijalnim/ finansijskim posledicama po odrzanje vaseg cenjenog rada I truda, vec se radi o tome da nekim clanovima, bilo da se radi o novim ili starim clanovima,  naprosto nece da bacaju novac na online rijaliti forum koji je kreirao pomenuti svestenik. On je napravio ruglo od ovog portala, a vas je ubedio da zbog njega imate rejting…. ; ne dajte se braco!

Ствари мора да се гледају много шире...

Зорана Ђуровића колико људи не воле, толико има оних који га много цене, поштују и воле!

Сам Зоран је на сајту био више пута банован, имао је и по 15 дана банове и забране и слично... Оно што код о. Зорана ценимо, као и код многих других јесте да стоји иза онога што напише својим именом и презименом.

Мало је оних који имају храбрости да то ураде.

Да ли се са њим слажемо?

Углавном не.

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Поуке.орг инфо рече

28. avgust

Хвала за овај линк, из њега видим да су за поуке.орг српски епископи стигли у Сан Франциско, али не видим линк да су служили са руским епископима? 

Ако га има у вестима, изнова понављам да ћу се извинити за ''лаж'' и тражити опроштај од админа вести... 

Морам бити искрен, признајем да обично прво шта читам на интернету су вести са сајта поука.орг, па онда редом из рашкопризренске епархије, црногорскоприморске митрополије, и тако редом... ове две сматрам важним и  најугроженијим епархијама, јер су у немилости тренутних владара...

Иначе, рашкопризренску сматрам најважнијом епархијом СПЦ а владику Теодосија најважнијим епископом Српске Цркве! 

Јер Косово је ,,грдно судилиште''!  Срби се могу само равнати по Косову и Метохији! све остало су лук и вода... 

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

@Golub Наравно да има...

то ће поставити уредник насловне странице.

Он је све то лепо потављао да би наши чланови и посетиоци били упућени у све, јер ће ово бити хронологија за будуће дане.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Поуке.орг инфо рече

Ствари мора да се гледају много шире...

Зорана Ђуровића колико људи не воле, толико има оних који га много цене, поштују и воле!

Сам Зоран је на сајту био више пута банован, имао је и по 15 дана банове и забране и слично... Оно што код о. Зорана ценимо, као и код многих других јесте да стоји иза онога што напише својим именом и презименом.

Мало је оних који имају храбрости да то ураде.

Да ли се са њим слажемо?

Углавном не.

O hrabrosti mozemo diskutovati do sjutra…, ali ne zaboravimo da je taj pojam/rec prilicno izvikan ovih dana. Samo da ne pobrkamo pojmove kao sto su drskost, nenavidnost, bezobrazluk,  huskanje protiv SPC, izazivanje raskola u Americi, malicioznost I isticanje sebe, dok gazis po drugima--to nije hrabrost u mom recniku, naprotiv postoje dijagnoze koje ne bih tako lako izrazila ovde...

Sta Vama ili bilo kom drugom clanu pouka znaci necije parvo ime I prezime, ako nismo u stanju da ispostujemo elementarni cyber bonton? Da ne govorimo o hriscanskoj etici kao misionarskom pomagalu na pravoslavnoj web stranici. No, svi Hriscani su pozvani na hrabre delatnosti, HRISTA RADI, a ne sebe radi. 

Nije valjda najvaznije da li se sa njim slazemo ili ne!? Najvaznije je da se on kao svestenik ponasa prema svakom coveku (bilo da je putem tastature, bilo u neposrednom kontaktu), kao da je sami Hristos ispred njega! 

Vi ste ti koji odlucujete o tome kakav nivo, kvalitet I reputaciju ce imati vas sajt, shodno vasim vizionarskim sposobnostima. Njegova lamentiranja uz pomoc nekolicine su srozali vas dugogodisnji trud I dobre namere na nezavidan nivo. Zaista steta. 

Verujem da ce uz Boziju pomoc stvari doci na svoje mesto; neka vas On sve umudri I prosvetli.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...