Jump to content

Пројекат "Кана Галилејска" успешно врши своју мисију

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пошто има више момака, а налетех на ову песму, можда се још некоме свиди. Код мене се врти. Значи, чујемо се никад, а ни тад. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, БанеЛ рече

Пошто има више момака, а налетех на ову песму, можда се још некоме свиди. Код мене се врти. Значи, чујемо се никад, а ни тад. 

Ко ли би њу уопште и оженио  :)

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

А како да видим ко ми је лајковао профил? Имам силне лајкове, а када кликнем да видим ко је то урадио само ми се појави порука ''нема више корисника''. Значи, мошаа:)))

Подели на овим сајтовима

On 4.9.2019. at 22:34, Smaragdni kamičak рече

Krvare mi uši. 

То уопште није страшно. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

On 4.9.2019. at 22:00, Плаво Небо рече

А како да видим ко ми је лајковао профил? Имам силне лајкове, а када кликнем да видим ко је то урадио само ми се појави порука ''нема више корисника''. Значи, мошаа:)))

@Иван Цветковић Стварно, која је сврха те опције да неко неком може да лајкује профил, а да то не зна ни овај коме је профил лајкован? Разумем да други не треба да виде, али ваљда је циљ да овај коме је профил лајкован зна ко га је лајковао, па да може да започне конверзацију са том особом.

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...