Jump to content

Писмо еп. Кирила о дешавањима у Америци

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, Goran Likić рече

Ne ide mi u glavu da sveštenika prijavljuju FBI, zar se to nije moglo rešiti u crkvi?

.

ne ide ti u glavu kao, a? ... u stvari poenta je da uturis link! ... jeftino 'mister multi acc.', a taj blog postoji onoliko dana koliko puta je i linkovan na ovaj forum.

Engagement!!

.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 145
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 5 часа, Goran Likić рече

Ne ide mi u glavu da sveštenika prijavljuju FBI, zar se to nije moglo rešiti u crkvi?

https://verujem.home.blog/2019/08/04/парохијани-сан-дијега-питају-владику/

лепа пара

Подели на овим сајтовима

On 3.8.2019. at 19:53, Жељко рече

Шта знам. Да није било Лохија СПЦ не би отишла на онај фејк Сабор на Криту који је обезбеђивао ФБИ а који је био нож у леђа Русима. Понекад помислим да Фифи има биполарни поремећај. Јер како објаснити да својим поступцима стално иде на руку Милу Ђукановићу и НАТО-у а својим речима је против њих?

Три деценије пратим његове поступке и речи и никако да их синхронизује. Ту нешто не штима.

Lohi je kralj kontradiktirnih izjava:-)))

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

A onda ovde kaze da nisu zasluzili blagoslov Djukanovic, Vucic, cestita cetvorici poslanika sto nisu glasali za istpolne zajednice u CG( zakon o sklapanju zajednice bez mogucnosti usvaja djece, mogucnosti da budu hraniteljske porodice itd), kaze da nije homofob nego grehofob( sta kaze Panaret, a ava je sugerisao kako na istpolne zajednice gleda mitrop. Amfilohije?):

https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/kletve-za-dukanovica-i-vucica-cestitka-cuvarima-obraza-opomena-za-princa

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ronald рече

Nisam vidio, ali mitr. Amfilohije je cestitao dan drzavnosti CG 12. jula Djukanovicu:

https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/amfilohije-cestitao-dukanovicu-dan-drzavnosti

Коштунице...:))) 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Zoran Đurović рече

Коштунице...:))) 

Ali ne moze mitrpolit sakriti koliko voli Djukanovica, mislim jos da se krsti Djuka i proglasio bi ga carem:D

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Ronald рече

Ali ne moze mitrpolit sakriti koliko voli Djukanovica, mislim jos da se krsti Djuka i proglasio bi ga carem:D

Да, Ломија за сада држе краљем, јер је некрштен!:smeh1:

Подели на овим сајтовима

On 3.8.2019. at 13:02, Zoran Đurović рече

Неко мора да буде јако наиван па да верује Лохију.

Најнепосреднији циљ су паре јер каса треба да буде заједничка. Кирил би много мање давао него што би узимао. Иринеј и Максим су нашли паре јер су се продали. Тензија је озбиљна јер је Митрофан ван приче. 

Иначе, сасвим је ван памети да Лохи има своју мисију ван ЦГ. То је ствар СПЦ. Самоубио се покрштавањем католика.  

Ух, мислим, ово је све мимо и изнад голубијих летачких способности и мудрости... ах, што немам ништа змијско па да сконтам шта се по прашњавој земљи ваља!

Елем, велиш да је + Кирило пустио писмо да Лохију не би пропао пројекат у Јужној Америци?  ,,Пројекат Јужне Америке ће му се угасити ако није у заједници са северноамрима''.

Такође си дигао огромну прашину са трвдњом да Лохи ради на пројекту одвајања Митрополије од СП, а сад велиш да је  ,,сасвим је ван памети да Лохи има своју мисију ван ЦГ'' ??? Или се мени чини или овде врви од нелогичности и Лохи има скривену намеру да Јужну Америку припоји ,,будућој'' ЦПЦ?

И кад смо код свега овога, ево најновијих вести од расчињеног Мираша:

Дедеић: Немогуће уједињење у православну цркву Црне Горе
Поглавар непризнате Црногорске православне цркве Мираш Дедеић (Михаило) сматра да је немогућа и неприхватљива иницијатива председника Црне Горе Мила Ђукановића за формирање "православне цркве Црне Горе".

Дедеић је поручио да "пред олтарима такве цркве Црногорци неће клечат" и навео да се таквом решењу противи и Српска православна црква, пише РТЦГ.

Портал подсећа да је Ђукановић недавно изјавио да би формирање православне цркве Црне Горе без националног предзнака ставило тачку на подељеност православних верника у тој земљи.

Митрополит црногорско-приморски Амфилохије поручио је тада, коментаришући ту изјаву, да у Црној Гори постоји тенденција људи "који не знају ни шта је црква, нити вјерују у Бога, нити су крштени да стварају своје 'цркве'"

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

On 3.8.2019. at 13:53, Жељко рече

Шта знам. Да није било Лохија СПЦ не би отишла на онај фејк Сабор на Криту који је обезбеђивао ФБИ а који је био нож у леђа Русима. Понекад помислим да Фифи има биполарни поремећај. Јер како објаснити да својим поступцима стално иде на руку Милу Ђукановићу и НАТО-у а својим речима је против њих?

Три деценије пратим његове поступке и речи и никако да их синхронизује. Ту нешто не штима.

Нисам зна да је Лохи приморао ,,делегацију'' СПЦ да оде на Крит!? 

И да поступа тако да све иде на руку Милу Ђукадинију... може ли неки пример?  

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Ronald рече

Смешно је што Фифи замера Вучићу да је на власти само због пара, али је зато Мило државник :))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...