Jump to content

Владика Григорије: Побунити се против лажи и лицемјерја

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 минута, Рапсоди рече

@Стаљиново унуче Ваш стил писања лични много на  Жељков...по мало на Ракићев.:smeh1: Може бит да сте дупли налог :D

то је само зато што лагано сазревају и схватају да је мој деда са православним комунизмом једини био у праву

Жељка знам честит омладинац,овог другог нисам имо прилике да упознам бар не знам да сам имо

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Јефимија А рече

каква промена у Вас задивљујуће. Свака част!:naklon:

нема промене, правац и смер су исти, ни Достојевски ни Толстој нису волели лицемере

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Стаљиново унуче рече

честит омладинац

Омладинац...хахаха

овог друго

Ово(г) друго је мушког рода :smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Стаљиново унуче рече

нема промене, правац и смер су исти, ни Достојевски ни Толстој нису волели лицемере

има има вратите се на почетак од пре сатак два. али похвално у сваком случају. 

Подели на овим сајтовима

има има вратите се на почетак од пре сатак два. али похвално у сваком случају. 

Како бих ај то теби сад објаснио...не би било проблем што има децу да их лепо прикаже и призна ко што је велики чоек Синипа Михајловичћ довео сина ког ванбрачно направи и призна га и зато га цела Италија волела...није био лицемер

Подели на овим сајтовима

Ало Администрацијо! Банујте бре ову Стаљинову родбину што спамује тему... само нам још лажљиви Стаљинов дух фали на поукама!!! 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Како бих ај то теби сад објаснио...не би било проблем што има децу да их лепо прикаже и призна ко што је велики чоек Синипа Михајловичћ довео сина ког ванбрачно направи и призна га и зато га цела Италија волела...није био лицемер

опет Ви. Недостојни су Вам коментари и Достојевског и ХРИСТА, ТАМАН ДА СУ ИСТИНИТИ. Али очигледно нажалост нисте изучавали довољно љубав да би сте схватили о чему Вам говорим. Ако саблазните једног.......а Ви. Нека нам Бог буде у помоћи. Од срца свако добро и спасавајмо душе своје роде православни.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Golub рече

Ало Администрацијо! Банујте бре ову Стаљинову родбину што спамује тему... само нам још лажљиви Стаљинов дух фали на поукама!!! 

неколико пута сам им рекла али не реагују. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Golub рече

ес ти неки досовац?

Подели на овим сајтовима

опет Ви. Недостојни су Вам коментари и Достојевског и ХРИСТА, ТАМАН ДА СУ ИСТИНИТИ. Али очигледно нажалост нисте изучавали довољно љубав да би сте схватили о чему Вам говорим. Ако саблазните једног.......а Ви. Нека нам Бог буде у помоћи. Од срца свако добро и спасавајмо душе своје роде православни.

не мешај Хирста и лицемерјсејер рече Спас ја нисам дошо да донесем мир него мач

Подели на овим сајтовима

ес ти неки досовац?

Иш! не праши!

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

не мешај Хирста и лицемерјсејер рече Спас ја нисам дошо да донесем мир него мач

а Ви сте онда Ђуровић јер он стално пише о мачу а Рапсоди Вам је супруга. Јасно и ѕато Вас не банују. Лако је Вас проучити.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...