Jump to content

Жена блудница. А он?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 30.7.2019. at 2:05, Anika рече

Желим коментаре, посебно од мушког рода, а слободно нека се укључе и чланице. Шта подразумевате под  појмом"жена блудница" и када употребљавате тај термин. Скоро смо нешто дискутовали у ужем кругу и испало је да су жене криве шта год да се деси, да је увек она крива, она је изазвала, она је скренула пажњу на себе, он јадан, шта ће, мушко к'о мушко упецао се, није до њега, то је до биологије... А с друге стране сви воле да виде лепу девојку/жену. Није ли то лицемерно?

Како то изгледа жена која није блудница? Докле сме да иде дужина сукња, изрез, шминка? Озбиљно вас питам, желим неке ствари себи да разјасним. :0212_rolleyes:

Ја тај термин не користим јер ме не занима ко шта ради у животу и није моје да судим, али да објасним ово питање из наслова - разлика ти је у следећем.

За просечну жену је много лако да буде ”блудница”. Само треба да изађе на улицу и изрази жељу, за 30 секунди наћи ће 120 кандидата. Може сваки дан да блудничи ако оће, пуно радно време. Без проблема.

За просечног мушкарца је то скоро немогућа мисија. Можда око 1% мушкараца могу да буду ”блудници”, ови остали могу о томе само да маштају. За већину је то тежак посо. Јес да не воле то да признају, али тако стоје ствари.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

120 кандидата.

a kako da oslovimo ovih 120 kandidata...sveti mučenici, fizički radnici!?! :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Снежана рече

a kako da oslovimo ovih 120 kandidata...sveti mučenici, fizički radnici!?! :D

Само 1 добије посо физичког радника, ови остали су самостални занатлије. :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 27.8.2019. at 8:58, Богољуб 1 рече

за време II. светскога рата

Pogoljude, iza rimskih cifara ne stavlja se tacka... malo pravopis... 0703_read

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Grizzly Adams рече

за 30 секунди наћи ће 120 кандидата

To mu dodje 4 u sekundi, sto znaci da je u pitanju prilicno gusto naseljen kraj... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Grizzly Adams рече

Ја тај термин не користим јер ме не занима ко шта ради у животу и није моје да судим, али да објасним ово питање из наслова - разлика ти је у следећем.

За просечну жену је много лако да буде ”блудница”. Само треба да изађе на улицу и изрази жељу, за 30 секунди наћи ће 120 кандидата. Може сваки дан да блудничи ако оће, пуно радно време. Без проблема.

За просечног мушкарца је то скоро немогућа мисија. Можда око 1% мушкараца могу да буду ”блудници”, ови остали могу о томе само да маштају. За већину је то тежак посо. Јес да не воле то да признају, али тако стоје ствари.

Zaboravila sam na ovu temu, ali pravo da ti kazem, bice da si potpuno u pravu. 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, obi-wan рече

To mu dodje 4 u sekundi, sto znaci da je u pitanju prilicno gusto naseljen kraj... :smeh1:

Плус, рачунај бар по 20 м2 слободног простора по жени, да би сви могли да стану и да не ометају саобраћај.

Све у свему,  уопште није лако наћи такво место. И онда нек се неко пита зашто има толико самих жена.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Grizzly Adams рече

Да, али ту је битно једно, а то су две ствари:

1) То што си написао важи за мушкарце и жене до неке 30. године. После 30 нама постаје све лакше, а њима све теже да будемо блудници. У једном тренутку се то изједначава, да би након тога нама постало лакше.

2) Иако је њима лакше да буду блуднице и могле би, кад би хтеле, за 30 секунди да нађу 120 кандидата, из практичних разлога није могуће толико блудничити. Женама је лаше да то учине ако желе, ал ретки су људи којима је блуд све што им треба у животу. Своје време користе и за друге ствари. Тако да се у пракси сведе на то да и мушкарци и жене блудници често имају подједнако интензиван блудни живот, ако тако желе, само је мушкарцима за нијансу теже, а не онолико теже колико диктира биологија. Јако груба аналогија би била, на пример, да је неком потребно много више времена да научи нешто, ал на крају ради исто и има исту плату ко неко ко много брже учи. Јер тај што брже учи неће само да учи и ради, него има и друге потребе.

3) Живот просто није фер. Ови инцели то отворену кажу, али и код мање радикалних ”мушких активиста” провејава тај неки став, да је биолошка чињеница коју си навео некако неправедна и да сад ту жене треба поводом тога нешто да ураде, да зауздају своју сексуалност, како би и "underprivileged" мушкарци могли да добију део колача на сескуалном тржишту. ”Морамо смањити blud gap!!!!”, веле. Не могу да не приметим колико је то слично реторици социјалиста о неправедном друштву у коме способнији имају више од мање способних. Таквима нас је биологија направила и нема ту много места да се криве мушкарци или жене који користе своје биолошке предности. Жене сексуалност, мушкарци снагу (не мислим на насиље, не дај Боже) и слично. Треба само да их користе паметно и да преузму одговорност за своје одлуке и поступке као одрасли људи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Grizzly Adams рече

Ова ми се твоја математика не свиђа. Мислим, нема логике. Ако је том просечном немогућа мисија, то онда значи да уопште нема толико блудница, јер, да има, онда они не би, мислим на ове просечне, били у тој немогућој мисији. Никако не могу да кажем да су жене те које су више у могућности да блудниче.

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, Juanito рече

Да, али ту је битно једно, а то су две ствари:

1) То што си написао важи за мушкарце и жене до неке 30. године. После 30 нама постаје све лакше, а њима све теже да будемо блудници. У једном тренутку се то изједначава, да би након тога нама постало лакше.

2) Иако је њима лакше да буду блуднице и могле би, кад би хтеле, за 30 секунди да нађу 120 кандидата, из практичних разлога није могуће толико блудничити. Женама је лаше да то учине ако желе, ал ретки су људи којима је блуд све што им треба у животу. Своје време користе и за друге ствари. Тако да се у пракси сведе на то да и мушкарци и жене блудници често имају подједнако интензиван блудни живот, ако тако желе, само је мушкарцима за нијансу теже, а не онолико теже колико диктира биологија. Јако груба аналогија би била, на пример, да је неком потребно много више времена да научи нешто, ал на крају ради исто и има исту плату ко неко ко много брже учи. Јер тај што брже учи неће само да учи и ради, него има и друге потребе.

3) Живот просто није фер. Ови инцели то отворену кажу, али и код мање радикалних ”мушких активиста” провејава тај неки став, да је биолошка чињеница коју си навео некако неправедна и да сад ту жене треба поводом тога нешто да ураде, да зауздају своју сексуалност, како би и "underprivileged" мушкарци могли да добију део колача на сескуалном тржишту. ”Морамо смањити blud gap!!!!”, веле. Не могу да не приметим колико је то слично реторици социјалиста о неправедном друштву у коме способнији имају више од мање способних. Таквима нас је биологија направила и нема ту много места да се криве мушкарци или жене који користе своје биолошке предности. Жене сексуалност, мушкарци снагу (не мислим на насиље, не дај Боже) и слично. Треба само да их користе паметно и да преузму одговорност за своје одлуке и поступке као одрасли људи.

how-to-stop-overthinking-xzibit.jpg

• Радостан 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, Плаво Небо рече

Ова ми се твоја математика не свиђа. Мислим, нема логике. Ако је том просечном немогућа мисија, то онда значи да уопште нема толико блудница, јер, да има, онда они не би, мислим на ове просечне, били у тој немогућој мисији. Никако не могу да кажем да су жене те које су више у могућности да блудниче.

Слабо ти иде математика колега. :)

Ево да помогнем - функција није бијекција, тј. обострано једнозначна.

• Хахаха 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Grizzly Adams рече

Odakle ti ovakva ideja ?! Ako je neka fora ok, mada je nisam ukapirala,  ali ovo nema veze sa realnoscu. 

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Grizzly Adams рече

7896634Бијекција, мени то дође ко ињекција, а то баш и не волим :)))

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Grizzly Adams рече

Ima jedna knjiga, sad si me podsetio, dve matematicarke su napisale o odnosu izmedju polova. Ne moze da se procita bez dobrog znanja iz matisa, u nekim delovima fakultetskog. Preporucujem ti. :) 

WWW.LAGUNA.RS

Matematičko objašnjenje odnosa između polova. „Dve žene izučavale su ljubav i objasnile je na izuzetno inteligentan i duhovit način – rečima i formulama.“ Berliner Zeitung Šta n

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...