Broken Написано Јул 29, 2019 Пријави Подели Написано Јул 29, 2019 пре 11 минута, Плаво Небо рече А ја шашав па на прву сконтао ово твоје да жена у другом стању око годину дана виче на свога мужа Nisi daleko od istine. Pa I na mene su vikali y porodilistu, vise puta. Dva puta sestre I jednom spremacica. obi-wan, Јелена М. and Драшко је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јул 29, 2019 Пријави Подели Написано Јул 29, 2019 пре 39 минута, Broken рече Nisi daleko od istine. Пази кад сам знао Јелена М. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 29, 2019 Пријави Подели Написано Јул 29, 2019 On 27.7.2019. at 13:26, obi-wan рече Da joj oprostis obavezno, ne smes da zlopamtis! Naravno, drzimo se onog "Djura ce ti oprostiti sto te tukao" Sanja Т. and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 29, 2019 Пријави Подели Написано Јул 29, 2019 пре 36 минута, drvce рече Naravno, drzimo se onog "Djura ce ti oprostiti sto te tukao" Drvce, nedostajes mi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 29, 2019 Пријави Подели Написано Јул 29, 2019 пре 7 минута, Broken рече Drvce, nedostajes mi. Dodje mi da ti srdacno uzvratim, onako ruski, celivom u usta. Broken је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 29, 2019 Пријави Подели Написано Јул 29, 2019 пре 3 часа, ana čarnojević рече imala sam iskustvo sa tim Centrom. za besplatni kurs programiranja na koji sam upala i koji je dala drzava trazili su mi 10.000 din kao garanciju da cu ucetsvovat na kursu. kao, vratice mi. nisam htela da dam i naravno to nije imalo veze sa obukom koju sam dobila i bez toga. opet su mi trazili novac i na taj mejl nisam odgovorila. i nikom nista. koga upecaju upecaju. Ne znam zasto nisam iznenadjen... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 29, 2019 Пријави Подели Написано Јул 29, 2019 Управо сада, drvce рече Dodje mi da ti srdacno uzvratim, onako ruski, celivom u usta. Očekivao sam nešto srdačno...ali ovo je previše. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 29, 2019 Пријави Подели Написано Јул 29, 2019 пре 2 часа, Снежана рече и опет, ево седим и размишљам, на страну што сам друштвено осакаћена и један тотални намћор који никада није био активиста ни у школском одбору, нити сам тип који се дружи са мајкама другара моје деце, па опет не могу да сконтам како неко дође на идеју да не жели више да рађа због свог или туђег лошег искуства на порођају. ето седим и мислим се који би то био довољно јак разлог који би могао да се упореди са тим што данас имам Лану, и ако сам се својевремено клела да ми ни муж, ни бабица и ни један доктор неће прићи ни на пушкомет. И још нешто мислим, шта би било да је неко нашој Владичици своједобно објаснио да ће се трудна потицати по Витлејему, и да ће сина родити у штали. Cuvaj se dobro, samo jos pola koraka si daleko od zenomrzackog sindroma... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 29, 2019 Пријави Подели Написано Јул 29, 2019 пре 8 минута, ana čarnojević рече pa zato sto, kao i svuda, treba izmisljati probleme da bi se pisali, jelte, projekti i uzimale pare za njih Ma znam, ono je bio tek sarkazam. ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Јул 29, 2019 Пријави Подели Написано Јул 29, 2019 Dokle god se bude sprdalo sa ovakvim stvarima i banalizovao problem, svodeći ga na razmaženost nezahvalnih trudnica neće biti bolje. Simptomatično je da obično oni koji kritikuju razmažene bezobrazne porodilje koje su nezahvalne jer im makazama od pola metra seku vaginu a sram ih bilo, posle i kukaju kada im iglom bodu tu istu vaginu trideset puta bez anestezije, treba da plaču od sreće dok ih kasape, aman! promene ploču kada neko njihov doživi na svojoj koži loše stvari. Ili, uglavnom doprinesu problemu tako što calnu jednu ljubičastu i par zelenih na pravo mesto i reše sebi sve probleme. https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 30, 2019 Пријави Подели Написано Јул 30, 2019 Nijedna žena nije došla na porođaj da je neko mazi. Dovoljno je težak sam po sebi, tako da je katastrofa ponižavati porodilju u trenucima kad je u bolovima i bespomoćna. To je ravno kretenizmu da neko padne od bolova i ti ga još šutneš jer ne može da ti uzvrati...ako ne pomažeš, ne odmaži. Sećam se jedne sestre na intenzivnoj koja je bila toliko gruba prema nama, nešto je pitaš kao da si joj pobio familiju. Dobila sam dete za koje sam znala da neće preživeti ona me pita, citiram-Što si tako pokisla? Pa 'bem mu miša odakle ti ideja da me pitaš tako nešto. Onda se jedna trudnica požalila na bolove, tu je jer je jako pekao želudac, ova joj odbrusi-pa šta ako te boli, lezi i spavaj. Niko tu nije došao da odmori i da bude mažen, ali brate mili, sestro slatka, ne staj na muku i ne izdrndavaj se. JESSY, ana čarnojević, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 30, 2019 Пријави Подели Написано Јул 30, 2019 Da podržim temu. Drugo dete se za malo rodilo kući, al nekako izdržasmo do bolnice. Sredili me, stavili na sto i svi odoše ( valjda imaju kamere ( nadam se)) Bila stidljiva još, tek 21., tiho priupitam " Ima li nekoga ovde? " Pojavi se zaposlena, ja je pitam kada ću da se porodim, da li mogu nešto da mi kažu... Ona odgovori:"Što se mene tiče, možeš i odmah" Stvarno sam pokušala, i uspela! U sekundi je viknula - Izlazi bebaaaa! Zamalo na podu da završi Sjatiše se oko mene, ne znam ni ja odakle. Sve super. Za par sekundi, čini mi se - gotovo. Kasnije tek razmišljam:Bože, pa da li je neko mogao da mi kaže, da me uputi, da započne taj porođaj... Zar treba sama da pitam, kao da znam, a pojma nemam? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 30, 2019 Пријави Подели Написано Јул 30, 2019 Što se tiče drugog deteta, žene zaborave na bol i sve neprijatno. Ako sve prođe kako treba, porodilja posle prirodnog porođaja ostaje u bolnici 2 dana, posle carskog 6, tako da sve to brzo prođe i ide se kući sa žgepčetom...pa što da se ne ponovi . Ne znam nijednu da se nije odlučila na drugo zbog porođaja, što naravno ne daje za pravo sestrama i doktorima da budu drkoši. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 30, 2019 Пријави Подели Написано Јул 30, 2019 пре 4 часа, Сања Т. рече da započne taj porođaj... Priroda uglavnom sve radi sama . Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Јул 31, 2019 Пријави Подели Написано Јул 31, 2019 Priroda je čudo Moja poznanica se slučajno porodila kod kuće al' nije htela stvarno treće dete, probudili je bolovi usred noći i dok je žena stigla da ustane i obuče pantalone, pukao joj vodenjak i krenula beba, izletela iz dva napona. ja sam npr otišla pevajući na porođaj, imala sam divnu bolnicu i divnu babicu i najboljeg lekara na svetu, sa ubeđenjem da će sve da bude divno. I iako nije išlo baš po planu, opet je sve bilo divno. Samo zbog njih. JESSY and Драшко је реаговао/ла на ово 2 https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука