Jump to content

Danas: Синод скида владику Максима са факултета

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 часа, ana čarnojević рече

cutim i trpim, tragikomicne crtice da pisem na prozivke o mozgu necu. 

А што не би написала гному о омаложавању Аниног мозга од старне Аве... па да уживамо... мислим, иде ти од руке... (пушти мозак, само користи руке) ! :) 

нијеси ти бРез тастатуре... :) 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, ana čarnojević рече

Golube ne izdaje se Srpstvo nego Hristos.

Тачно!

пре 11 минута, ana čarnojević рече

u to Srpstvo se kune AV kad hoce razgranicenja, da nas zatvara kao u tor, hajde Srbi svi u moj tor da malo mrzimo levo i desno a ja cu da mlatim pare. ko nije u mom toru neka nestane, sta god da je, makar i Srbin.

Још тачније!

пре 12 минута, ana čarnojević рече

drugi je nas tor. vise golubarnik.

Најтачније!

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, ana čarnojević рече

dobro Avo. ako Vatikan kaze onda okej. oni su poznati po mentalnom zdravlju.

znaci svi su u igri, od Lakana preko Ace Djukanovica do Arkana. pa ko ziv ko mrtav. da je lako nije. drzte mi se.

Ниси разумела. Ово је Србин који ради при ватиканској амбасади у Риму. Не могу све да вам цртам. 

Пошто ниси студирала, да ти поновим: МЦП изградила са тајкунима зграду под Горицом: http://www.rtcg.me/vijesti/podgorica/173394/mitropoliji-zgrada-ispod-gorice.html

Лохијев партнер је тајкунски Бемакс: https://www.in4s.net/tajkunskim-firmama-poslovi-vrijedni-35-miliona/

Да је Аркан криминалац, то ваљда не треба доказивати, иако је сарађивао са криминализованом ДБ. Штитио је Лохија и више пута био на Цетињу. Ја сам сведок.

Но, ти си верница као јехова, тако да теби све ово ништа не значи.  

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Стаљиново унуче рече

Мене дотични Зоран већ годинаам на фејсу држи на блоку

Напиши ми у поруци које ти је име на фејсу. 

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Рапсоди рече

Kо је....АВ,АВ, па онда Лохи, па Ломи, па Барт,па Лакан  и остали  којима тепате ? Ако може појашњење за нас који се повремено укључујемо ? :D

Vidi vidi ko je to? Pa baš mi je drago da vidim tvoj komentar ovde. :) 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, о.Небојша рече

O.Зоране, негдје прочитах да си добио канонски из ВП за СПЦ. Ако је тако , ред је да се похвалиш и почастиш широке наводне масе:POPOcorn1:

Не знам. Чуо сам да сам добио канонски за Порфирогенита, али ме нико није обавестио. Сада сам тренутно на одмору и служим код васељенаца и даље. 

Кад и код кога ћу бити и у чијој патријаршији, знаће се ускоро. Ја сам јако бирократски настројен кад су црквене ствари у питању. Не припадам индијанцима који дигну сидро. Са овим људима сам се лепо договорио. Овде сам помагао 3 заједнице. Ниједна није изгубљена, а једну сам из старокалендарства привео Цркви. Тако да не треба да се секирате за Аву. Не знам само како ће преживети они који су ми прорицали рашчињење. 

Дакле, не слушај никога ко ти шта каже, јер ни сам не знам која ће ми бити одредница. Чуо сам доста бизарних комбинација. 

Најизгледнија је за Кирила у Аргентини, јер сам ја саставио оно писмо а он га прерадио у свом језику. Неко ме пита да нећу код Лохија, али ми се тамо нешто не мили. Код Андреја нећу, јер он каже: Не могу два фладика да буду у Риму

Дакле, са фанарцима сам овде. Чекам да истерају Максу са факса па да му узмем катедру!:))12:smeha::)) 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, ana čarnojević рече

a brate u toj Crnoj Gori sve legalan biznis do legalnog biznisa.

Па то ти кажем. Поштено. А Ломи гарант поштења. Лохијев другар. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Рапсоди рече

Kо је....АВ,АВ, па онда Лохи, па Ломи, па Барт,па Лакан  и остали  којима тепате ? Ако може појашњење за нас који се повремено укључујемо ? :D

AV je Aleksandar Vučić; Bart je vaseljenski patrijarh; lomi je Milo Đukanović; Lohi je Amfilohije a ne znam ko je Lakan. 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, о.Небојша рече

Са срећом, само боље да си негдје ближе ПБФ. Знаш како иде она пјесма : Проклета  је Америка и злато што сја...

Наравно. Питаћу најпре Патрића за благослов. А ваљда ћу бити достојан нашљедник Максин... На десетогодишњицу мог одбијања са БФ он доби отказ. Ја кад кажем да је Дух Свети шаљивџија, ви не верујете. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Trifke рече

AV je Aleksandar Vučić; Bart je vaseljenski patrijarh; Lohi je Amfilohije a ne znam ko je Lomi i Lakan. 

Лакан је успутан али је Ломи  кључан за причу .:smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Trifke рече

AV je Aleksandar Vučić; Bart je vaseljenski patrijarh; Lohi je Amfilohije a ne znam ko je Lomi i Lakan. 

Ломи је Мило. Тако га зову његови. Лакан је чувени фројдијанац, психоаналитичар. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Баш чудно!

Људи мирно разговарају на ову тему.

пу,пу,  да се не окрене јопет на сваџу :))

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Golub рече

Хвала ти Ацо брате мили! 

Ти наивна овца у стаду Христовом која у свима види добро, а ја наивни и безазлени голуб па не верујем у ове тврдње да ће Митрополит издати Српство!

једноставно не верујем! а ако би не дај Боже (у шта ЗАИСТА не верујем!) до тога дошло, заувек напуштам СПЦ и летим до Руса!  

Значи и теби је битнији Ђедо од  СПЦ.....

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...