Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

On 14. 12. 2012. at 12:24, R.Žiskar рече
Сарказам, сарказам....Боже, дај да буде сарказам....лапсус у најгорем случају...

Kao i onaj deo o cistoti rase&vere...

Covek ne odustaje od svog stava, pa sam zarad lakse komunikacije upotrebio takav izraz.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ма нема ништа лепше него кад људи различитих убеђења, веровања, расе и сл. међусобно разговарају са пуним поштовањем и одговорношћу. То су јако ретке прилике и не треба их гушити, поготово то не треба ми да радимо који за себе сматрамо да смо православни.

Има једна јако добра опција - блокирање појединих подфорума тако да не искачу у прегледу нових порука: https://www.pouke.org/forum/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=recenttopics па коме боду очи ове међурелигијске теме може да их уклони.

Мене заиста занимају неке основне ствари из других религија, али сам овде пре свега да што више научим о својој. Браћа муслимани користе овај форум да мало мисионаре на своју воденицу, мени једино смета што се превише енергије и простора троши на расправу са њима у односу на неке друге теме које би више користиле православном мисионарењу.

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

On 14. 12. 2012. at 12:17, drvce рече
Cistota vere je vazna kao i cistota rase. Vazno je ne saslusati druga, apriori odbaciti tudje razloge za odredjene stavove jer da su ispravni - ja bih ih vec zastupao!

Nesigurnost je sasvim uobicajena pojava medju ljudima i kad bi hteo malo pazljivije da pogledas, video bi da je ima i medju muslimanima i ateistima i rimokatolicima i ostalim nazoviljudima. Takodje bi video da oni nisu razlog tvoje nesigurnosti.

o kakvoj ti ne sigurnosti pričaš? Ja nisam nesiguran! Ne kontaš ti šta sam ja pitao

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

On 14. 12. 2012. at 13:23, Страхиња Матковић рече
o kakvoj ti ne sigurnosti pričaš? Ja nisam nesiguran! Ne kontaš ti šta sam ja pitao

Mozda samo gordo umisljam da ispravno procenjujem, a zapravo nesvesno koristim psiholoski mehanizam odbrane zvani projekcija, pa na tebe projektujem svoju nesigurnost, ko zna? Pritom i slabo kopcam! Izvinjavam se ako je tako!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Da nema Avokada,Muramase,Sqy-nija,bosanca, Drvceta na forumu, i ostalih nepravoslavnih i neverujućih forum bi bio daleko siromašniji i dosadniji.Tako da i oni čine ovaj forum onakvim kakav jeste.Raznolik kao prava Božija bašta. :)

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

On 14. 12. 2012. at 16:00, Анастасија рече
Da nema Avokada,Muramase,Sqy-nija,bosanca, Drvceta na forumu, i ostalih nepravoslavnih i neverujućih forum bi bio daleko siromašniji i dosadniji.Tako da i oni čine ovaj forum onakvim kakav jeste.Raznolik kao prava Božija bašta. :)

Ово ме је подсетило да нам се често кроз овакву причу на форуму провлачи став ,,ми” и ,,они”. Ја мислим да је то углавном погрешно, да не треба да доживљавамо ни подстичемо такву поделу и такву атмосферу. Различита уверења не би требало да нам представљају препреку да размењујемо искуства и мишљења.

Е сад, врло вероватно је клица тога зачета због оних изјава које су милитантне, свађалачке и које не цене саговорника, већ тај/та себе поставља за узор исправности (типа, ви атеисти/верници сте сви такви и такви итд.).

Подели на овим сајтовима

Zaki mnogospamovani. :D Ima odgovore na sve i to po pravilu na jutubu. 

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

On 14. 12. 2012. at 16:22, ajvanho8 рече
Ово ме је подсетило да нам се често кроз овакву причу на форуму провлачи став ,,ми” и ,,они”. Ја мислим да је то углавном погрешно, да не треба да доживљавамо ни подстичемо такву поделу и такву атмосферу. Различита уверења не би требало да нам представљају препреку да размењујемо искуства и мишљења.

Е сад, врло вероватно је клица тога зачета због оних изјава које су милитантне, свађалачке и које не цене саговорника, већ тај/та себе поставља за узор исправности (типа, ви атеисти/верници сте сви такви и такви итд.).

Ne znam ja njih ne doživljavam drugačijim od sebe.Naprosto su ljudi kao i ja sa verovatno sličnim problemima, razmišljanjima, radostima i mukama.Kad kažem da smo različiti, mislim isključivo na pitanje vere ili ne vere.Tu su samo vidljive određene razlike, verovatno i u karakteru kao i kod svih ljudi.E, ja tu raznolikost volim, zbog te raznolikosti ljudi svet je prelepo mesto za život.

Подели на овим сајтовима

готивно је зезањеее ........овај, баш има кул ликова који су готивни.......... еееееее

и тако......... 4869

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ima svega :D što bi naš narod rekao- Još samo fale od popa uši! Ali ček!!! Pa ima čak i to ;):D

Volim forum, doneo mi je mnogo toga lepog, retko kad nešto ružno, a uglavnom se slatko ismejem! :D

Подели на овим сајтовима

On 14. 12. 2012. at 16:29, ZvonkoM рече
Мени само смета - шта год да напишем нађу се неки да ми одговарају... svadja

хахахахахахаха , па ти онда иди у неку самицу где нема никога... добар ти фазон, но како форум другачије да функционише ?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...