Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Вратили смо неке опције за које сте на главу пробили да их вратимо :)

Иначе, искључили смо аутоматско ажурирање порука јер тако доста убрзавамо рад форума, а и хедер смо скинули због брзине. Мислим да се то сада итекако осећа.

A ja bas hteo da pitam za heder ....

Inace sada je stvarno ok. Za nijansu bolje od predhodnog, nekako je preglednije sve i jednostavnije.

4869

A ima opet i Crkveni kalendar ... 301

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

крећем поново у истраживање... :0104cheesy:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

nema frke sacu ja sklepam novi header 0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Meni se sviđa i ovaj minimalistički funkcionalni dizajn sada na Forumu što ste ga stavili a kako sam stariji to mi je sve bliži. A to u svemu, osim u odijevanju, hajd dobro te mlade pogledne cure minimalno obučene, al nedaj Bože stare babe ili mi muški, ovakvi "nilski konji i nosorozi", onda bolje je to ovako kako sada jeste.

:rolleyes:

Подели на овим сајтовима

Znam da ste imali mnogo posla ovih dana i sve ne stižete, tim mislim na admine i moderatore. Ali trebalo bi pod hitno regulisati i predefinisati HOT status na mnogo viši nivo ako se to čini prema broju replies - odgovora ili views pregleda. Tako sad skoro svaki topic ima status HOT. Ne znam tačno kako imate to tamo postavljeno možda na 500 repllies. Mirno tamo možete dati i 2000 ili možda 2500 replies za HOT jer na primjer i tih 1500 ima gdjekakav topic, skoro svaki drugi, treći. Tako bismo imali realnu sliku toga za koje je teme najveće zanimanje, koje su to stvarno i s pravom HOT! Naravno da je to relativna stvar jer ako naprosta većina topica ima već tih 1000 ili 1500 replies onda HOT mora biti barem 2000 replies na prmjer. Ali slobodno bi to moglo i na 2500 jer ima već mnogo postova koji su blzu toj granici 1500. Poigrajte se malo s tim probajte i 1500, i 2000 i 2500 pa šta bude dalo najobjektivniju sliku situacije na Forumu onda to i uzmite. Ako je to prema broju views onda sličan postupak samo drugi parametri, naravno.

1000000001010

Подели на овим сајтовима

Meni se sviđa i ovaj minimalistički funkcionalni dizajn sada na Forumu što ste ga stavili a kako sam stariji to mi je sve bliži. A to u svemu, osim u odijevanju, hajd dobro te mlade pogledne cure minimalno obučene, al nedaj Bože stare babe ili mi muški, ovakvi "nilski konji i nosorozi", onda bolje je to ovako kako sada jeste.

:rolleyes:

Који ти је ово брка на аватару?

Подели на овим сајтовима

Одлично је сада, практично, фино.

Само болу очи од ове белине. Ја бих то смрачио мало. Нема везе која је боја, само да се смрачи; да се утањи ова мермерна белина. Наравно, јасно је да се нико неће ни осврнути на ову моју сугестију, али нема везе. Лепо је цикнути па макар и без резултата.

Подели на овим сајтовима

Ево и ја да се јавим баш сам хтео да кажем да ми се свиђа боја да не оптерећује превише очи али како рече горе брат

да би му било боље да се мало смрачи не знам шта да кажем осим могло би се проба па да се види што се

мене тиче мени одговара...

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

Cornflower Blue 100-149-237 6495ed

Volim plavo .

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...