Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

а ми раја гледамо и ништа не капирамо.

ma i da kapiram - sto bih ucestvovao u necemu sto 10 njih razume  :)

ko da ja ne mogu da pricam jezikom da me niko ne razume  facenew22222222

mogu cistu apstrakciju da pricam na bilo kakvu temu - ne mora da bude teologija  prstgore

29dz8zk

Ја разумем али не волим кад неко убацује милион термина за које никад нисам чуо.Трећину разумем а ово ме ни не интересује.А желим да видим мишљење форумаша а не само теолога. 0409_feel

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

Не могу да проценим ниво саблажњивости неких администратора, пошто немогу да видиом кроz њихове очи не могу ни да знам шта их то све саблажњава и због  чега су ми у прошлости брисали поједине поруке.  prstgore

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Не могу да проценим ниво саблажњивости неких администратора, пошто немогу да видиом кроz њихове очи не могу ни да знам шта их то све саблажњава и због  чега су ми у прошлости брисали поједине поруке.  29dz8zk

јес вала, и мени није јасно што не бришу неке ствари  prstgore

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2029.msg433449.html#msg433449

Подели на овим сајтовима

Драго ми је што сам пронашао ово место.  facenew22222222

Какви смо ми - такав је форум...тј. као што М рече

Речи говоре саме о ономе ко их изговара/пише, тако да и кроз то треба гледати начин на који неко види овај форум.

Циник и социофобичар је увек "антипротиван",  и у свему налази велике мане, па што не би и на форуму.

Онај ко тражи љубав, нађе љубав.

Шта ћеш овде прочитати, зависи од тога шта тражиш и каквим срцем читаш.

Не видим ни зашто је присност и "интимизирање" нешто лоше.

Многи од нас овде дођу и да се виртуелно друже, не само да читају.

Кад се после литургије народ окупи у парохијском дому, он проћаска са драгим особама, па и то је љубав и саборност, зашто би то било лоше ?

Ево, и ми се овде окупљамо, да нешто научимо, али и да ширимо љубав.

Коме шта смета, то нека прескочи.

29dz8zk

prstgore

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=718.msg433456#msg433456 date=1304771410]

Не могу да проценим ниво саблажњивости неких администратора, пошто немогу да видиом кроz њихове очи не могу ни да знам шта их то све саблажњава и због  чега су ми у прошлости брисали поједине поруке.  dada

јес вала, и мени није јасно што не бришу неке ствари  greengrin

У континуитету је са темом и током расправе. Осим тога ако људима није проблем да чине неки грех зашто им је проблем да о њему причају? Мало то дође лицемерно по мом виђењу .  dada

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=718.msg433456#msg433456 date=1304771410]

Не могу да проценим ниво саблажњивости неких администратора, пошто немогу да видиом кроz њихове очи не могу ни да знам шта их то све саблажњава и због  чега су ми у прошлости брисали поједине поруке.  dada

јес вала, и мени није јасно што не бришу неке ствари  joooj

У континуитету је са темом и током расправе. Осим тога ако људима није проблем да чине неки грех зашто им је проблем да о њему причају? Мало то дође лицемерно по мом виђењу .  dada

девичанство грех?  greengrin dada dada :)

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=718.msg434894#msg434894 date=1304940764]

Не могу да проценим ниво саблажњивости неких администратора, пошто немогу да видиом кроz њихове очи не могу ни да знам шта их то све саблажњава и због  чега су ми у прошлости брисали поједине поруке.  :)

јес вала, и мени није јасно што не бришу неке ствари  greengrin

девичанство грех?  :drugarstvo: bendoff 0102_laugh greengrin

Не знам ко је то од форумаша у девичанству ?  greengrin

Подели на овим сајтовима

Bilo se doktor, preduzetnik, radnik, sportista, seljak, roditelj i tako dalje, sve ovo nam pojednako treba i jedno nije važnije od drugog.

Моја је жена доктор, а ја сам све ово остало. zeleni_zubi.gif
Подели на овим сајтовима

Bilo se doktor, preduzetnik, radnik, sportista, seljak, roditelj i tako dalje, sve ovo nam pojednako treba i jedno nije važnije od drugog.

Моја је жена доктор, а ја сам све ово остало. zeleni_zubi.gif

Fuj kakav smajlik, šta je to, prepade me! Da nije zubarka, stomatolog? A ono tvoji zubi, tvoj smile picture?

Kovačova kobila uvijek bosa hoda! A u vodoinstalatera odasvud teče i curi, tako to oduvijek bilo, hahahaha!

0205_whistling

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=718.msg434894#msg434894 date=1304940764]

Не могу да проценим ниво саблажњивости неких администратора, пошто немогу да видиом кроz њихове очи не могу ни да знам шта их то све саблажњава и због  чега су ми у прошлости брисали поједине поруке.  smej.gif

јес вала, и мени није јасно што не бришу неке ствари  womens

У континуитету је са темом и током расправе. Осим тога ако људима није проблем да чине неки грех зашто им је проблем да о њему причају? Мало то дође лицемерно по мом виђењу .  :bla:

девичанство грех?  :drugarstvo: 1312_womens :group111: 0442_feel

Не знам ко је то од форумаша у девичанству ?  greengrin

неважно је то што питаш, ал не разумем што би ти уопште бринуо о томе?  :)

не видим нити један разлог зашто си поставио девичанство у било којим годинама као промашај, грех?  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...