Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Сад када ме на ово подеси сињор Улични , вирнуо сам у статистичне вредности и закључио сам да сам претекао једну Сестру што ми  0110_hahaha а исто толико ми  0110_hahaha што јурим ка једном Оцу али радијем се томе , зато што је Отац  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Сад када ме на ово подеси сињор Улични , вирнуо сам у статистичне вредности и закључио сам да сам претекао једну Сестру што ми  0110_hahaha а исто толико ми  0110_hahaha што јурим ка једном Оцу али радијем се томе , зато што је Отац  0110_hahaha

Постављена слика

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

А још да није ових вечних филозофа, сизифа... мајкл, што се флинтају... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/letileti.gif

па мене и не мора да има.... ја нисам битан.

Ко  каже  да  ниси  битан, ти јеси  битан, ... 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Сад када ме на ово подеси сињор Улични , вирнуо сам у статистичне вредности и закључио сам да сам претекао једну Сестру што ми  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/sad.gif а исто толико ми  clapc што јурим ка једном Оцу али радијем се томе , зато што је Отац  мајкл

Постављена слика

Брате  Улични, па ти свестран...то ме радује... 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Сад када ме на ово подеси сињор Улични , вирнуо сам у статистичне вредности и закључио сам да сам претекао једну Сестру што ми  clapc а исто толико ми  301 што јурим ка једном Оцу али радијем се томе , зато што је Отац  мајкл

Мартирије...Цар  ''православни'' овог  форума... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0123_bendoff.gif 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Речи говоре саме о ономе ко их изговара/пише, тако да и кроз то треба гледати начин на који неко види овај форум.

Циник и социофобичар је увек "антипротиван",  и у свему налази велике мане, па што не би и на форуму.

Онај ко тражи љубав, нађе љубав.

Шта ћеш овде прочитати, зависи од тога шта тражиш и каквим срцем читаш.

Не видим ни зашто је присност и "интимизирање" нешто лоше.

Многи од нас овде дођу и да се виртуелно друже, не само да читају.

Кад се после литургије народ окупи у парохијском дому, он проћаска са драгим особама, па и то је љубав и саборност, зашто би то било лоше ?

Ево, и ми се овде окупљамо, да нешто научимо, али и да ширимо љубав.

Коме шта смета, то нека прескочи.

facenew22222222

Подели на овим сајтовима

Речи говоре саме о ономе ко их изговара/пише, тако да и кроз то треба гледати начин на који неко види овај форум.

Циник и социофобичар је увек "антипротиван",  и у свему налази велике мане, па што не би и на форуму.

Онај ко тражи љубав, нађе љубав.

Шта ћеш овде прочитати, зависи од тога шта тражиш и каквим срцем читаш.

Не видим ни зашто је присност и "интимизирање" нешто лоше.

Многи од нас овде дођу и да се виртуелно друже, не само да читају.

Кад се после литургије народ окупи у парохијском дому, он проћаска са драгим особама, па и то је љубав и саборност, зашто би то било лоше ?

Ево, и ми се овде окупљамо, да нешто научимо, али и да ширимо љубав.

Коме шта смета, то нека прескочи.

bendoff

1000000001010

Подели на овим сајтовима

Да ли могу теме из рубрике разбибрига и још неке типа,шта једем,бројим до 100,и многи други бескрајни каладонти ,да буду доступни само члановима,да гости не могу да провале,какви смо ментоли... 319.gif

Замонаши  се ... :) :cheesy: 0102_laugh
не вреди, чак се и монаси играју  0102_laugh

максе, не мрачи, шта фали мало да се људи здружују  :bla:

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

hm forum je extra i ljudi predivni... Samo, iskreno, ja sam mislila da ce malo ozbiljnije da bude na ovom forumu  joooj

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...